FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

?? Tak generalnie to wszystko wporządku z tobą?

Koichiro - żeby zobaczyć scenkę rozmowy turków na temat kobiet musisz odwiedzić Gongaga, które znajduje się na południe od gold saucer'a za rzeką (jest tam taki lasek a po środku czarny... klocek).

Vincenta musisz zapytać o imię co już napisano, i spoko nie ma się co przejmować bo można go wziąść jeszcze w późniejszym czasie.
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
KaRaKaN69

Post autor: KaRaKaN69 »

najlepszy manewr to jak bedziesz z nim gadal wybierz zakazdym razem druga opowiedz (badz pytanie jak kto woli) i wtedy opusc jego przytulny grajdolek i dopiero jak sie udasz w strone schodow to wybiegnie i sam sie przylaczy
pozdro
aserath

bone village - lunar harp

Post autor: aserath »

no dobra, powrot, to gdzie u licha jest ten lunar harp? moze byc nawet mapka z miastem i zaznaczonym miejscem, ale mam wrazenie ze przekopalam wszystko - juz rozumiem dlaczego nigdy nie pomyslalam nawet o archeologii:-) pomoc mile widziana. z gory dzieki
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Dawno nie grałem - ale to chyba było tak: http://img477.imageshack.us/img477/4590/bone6la.gif
X - Lunar Harp
O - Butline w Good Tresure
Na dole, niedaleko samolotu jest taki "X" na ziemi - tam w Good Tresure jest Mop
aserath

mop juz mam:-) dzieki za mapke. caly klopot w tym ze gadalam z tym gosciem i pozniej przy ustawianiu ekipy nie moge wejsc po drabinie do gory. pomecze sie jeszcze troszke, mam nadzieje ze jutro mi sie powiedzie bo dzis juz pozna godzina jak na wykopaliska. w razie czego dalej bede jeczec. dzieki i pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Tam są dwie drabiny - na tą krótszą nie wejdziesz, ale na dłuższą Kein Problem.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
KaRaKaN69

Post autor: KaRaKaN69 »

moze cie mi powiedziec czy to dobrze ze koncze gre majaca lvl
Cloud 64
Yuffie 64
Cid 64
pozatym caly czas gralem tylko takim ustawieniem :razz: i uwazam ze sa oni najlepsi
ale to mniejsza o wiekszosc chodzi mi bardziej to czy dam sobie rade z tymi ostatnimi bossam bo jakos mi sie niewydaje zeby mi latwo poszlo
aa i jeszcze jedno oczywiscie na takim poziomio jak sie mozna domyslic to niezabilem Ruby-iego a nie Emeralda zecz jasna no ale sie jakos postaram moze sie uda :twisted:
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Zabijesz ich bez wiekszych problemów :D Ja z niższymi levelami przechodziłem gre bez materii ^__^' Proponuje jednak zrobić jednego sejva przed kraterem, abyś mógł spokojnie Weapony rozwalić - to daje dużą satysfakcjie ^___^
aserath

no dobra napisze w czym rzecz, ze drabinki sa to wiem, problem w tym ze gdy zaczynam gadac z gosciem na dole ktory wypozycza mi ekipe, nie mam szans wejsc juz na drabinke.czyli ustawiam ekipe na dole. probowalam po wybuchu wejsc na drabinke i kazac im kopac na gorze ale nic, jakby w ogole drabiny nie bylo.naciskam ten enter w nieskonczonosc a cloud nic. i to wlasciwie najwiekszy problem
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Dziwne... Cloud powinien bez problemów wspiąć się po niej w każdym momencie... Jedyne co moge Ci poradzić - spróbój się ustawić pod odpowiednim kątem ;) Jeśli nie - wyślij mi save'a na meila to przejde Ci ten fragment ^^
aserath

dobra pomecze sie jeszcze pare razy ale tez w sumie jestem zaskoczona. ogolnie w momencie od poczatku rozmowy on za nic tej drabinki nie widzi, a katy ko juz chyba przestudiowalam wszystkie. powiedz mi tylko kiedy mam zaczac probowac, ustawiac ekipe juz tam na gorze, czy probowac isc na gore po wybuchu przy wskazywaniu miejsca wykopalisk.dzieki i sorki ze marudze
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Tak jak już napisałem, Cloud powinien bez problemów wspiąć się po niej w każdym momencie. Zarówno jak ustawiasz ekipe, jak i po wybuchu bomby w momencie, gdy zaznaczasz teren do szukania :) Szczerze mówiąc pierwszy raz spotykam się z takim bugiem w grze (o ile robisz wszystko poprawnie ;) )...
aserath

sama nie wiem co moglabym robic niepoprawnie ale z drugiej strony poniewaz wole niepoprawnosc:-) joke. poprobuje i najwyzej podesle save'a. to wracam na drabine.....

[ Dodano: Sro 03 Maj, 2006 13:51 ]
udalo sie w koncu:-) meczylam sie z katami ustawienia i to chyba jednak bylo to. wielkie dzieki.pedze do sleeping forest.
Otaku Dragon

Post autor: Otaku Dragon »

Mam klopot z zatrzymaniem pociagu w north corel.Chodzi mi dokladnie o moment pod sam koniec gdy juz przeskocze i rozwale potwory to nie moge zatrzymac pociagu.Co mam wtedy wcisnac?? :sad:
Awatar użytkownika
Myszaq
Kupo!
Kupo!

Post autor: Myszaq »

Ja poprostu ciągnełem dżwignie po kolei(na zmiane) w końcu się zatrzymał :D Spróbuj tak.
Niektórych historii nie da sie opowiedzieć słowami, niektóre legendy muszą umrzeć...
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”