Mnie zachęcać nie trzeba, mi tylko trzeba serie TV dać ^__^ (napiszę petycję, żeby na Hyperze puścili
 Mnie zachęcać nie trzeba, mi tylko trzeba serie TV dać ^__^ (napiszę petycję, żeby na Hyperze puścili  ). Yaśka widziałem tylko 4 kinówki, ale to mi nie wystarcza
 ). Yaśka widziałem tylko 4 kinówki, ale to mi nie wystarcza  

BTW. Go Go, jak mogłaś Tajdusa nazwać jego imieniem
 Normalnie herezja
 Normalnie herezja 
Moderator: Moderatorzy

A niejaka Go Go mieszka ze trzy kilometry ode mnie i pewnie nawet pocztą nie wyśle.
 A niejaka Go Go mieszka ze trzy kilometry ode mnie i pewnie nawet pocztą nie wyśle. 
Nu-uh. Tam AMVki do FF, tu do anime. Taka była tradycja, tego się trzymajmy.Jaco pisze:To się bardziej do tematu o AMVkach zalicza

Dziś Diego był twardy, ale potem się potknał z drewnem X3 <wielka nieskończona miłość>
 Dziś Diego był twardy, ale potem się potknał z drewnem X3 <wielka nieskończona miłość>
O to to chyba oO Z tym starym piratem! Jeee 9 dopiero *_____* Luci nagrywajta >.< Jaco mój Ty wybawco, obiecuję, ze w FFF nie zginiesz szybkoJaco pisze:A pamiętasz tytuł? Bo jeżeli "Let's find the pirate treasure!" to 9.

....
 ....Chyba Jener... eee Generał DaimosIreth pisze:Ze starych "poloniowych" tytułów to i tak Kapitan Daimos wymiata :]:]:]
 Niedawno znalazłem i sobie oglądam  :D  Trzeba powspominać stare czasy... Jak skończe to się za Yattamana wezmę
 Niedawno znalazłem i sobie oglądam  :D  Trzeba powspominać stare czasy... Jak skończe to się za Yattamana wezmę  A do Zorro nie mam dostępu, bo Polonii 1 u mnie nie ma
 A do Zorro nie mam dostępu, bo Polonii 1 u mnie nie ma 
 jasne ze Dżenerał, o czym ja myślę :D
 jasne ze Dżenerał, o czym ja myślę :D < ze dwa odcinki
  < ze dwa odcinki  >
> ( tez sie chyba do anime zaliczało ... O_o)
 ( tez sie chyba do anime zaliczało ... O_o) Jeszcze zastanawialam sie nad Chobits i Naruto, ale nei wiem za bardzo co to jest... Moze ktos mnie w to wtajemniczyc?? :] bardzo prosze.... ^^
 Jeszcze zastanawialam sie nad Chobits i Naruto, ale nei wiem za bardzo co to jest... Moze ktos mnie w to wtajemniczyc?? :] bardzo prosze.... ^^ >
> niby nic ambitnego, a jak zaczniesz to już chcesz wiedziec co się stanie dalej .... < czyli kto komu i w jaki sposób tym razem morde obije :D>
 niby nic ambitnego, a jak zaczniesz to już chcesz wiedziec co się stanie dalej .... < czyli kto komu i w jaki sposób tym razem morde obije :D>
Ababeb też dorzuca swój znak jakości dla FMA. Niewiele anime widziałem, ale z tych które widziałem, to jest moim najlepsze. :DNo i przede wszytskim polecam Ci FMA :] ... jedno z najlepszych anime jakie widziałam, perełka