Puszczyk Bożydara _^_Gagarin pisze:Q: ulubiony ptak?
Tak, nie raz mam okazję podziwiać jego upierzenieQ: Czy widziałeś/aś kiedyś prawdziwego puszczyka?

Q: Czy byłeś/byłaś kiedyś w Muzeum Ziemi Podlaskiej? ;>
Moderator: Moderatorzy
Kapisz?Garnet pisze:...czyli powrót starego,dobrego tematu
zasady bardzo proste...pytanie-odpowiedź..i odpowiadający zadaje zaraz następne pytanie
i od razu uwaga odnośnie odpowiedzi-niech będą one trochę bardziej roziwnięte i zawierały jakieś uzasadnienie,a nie np tak,nie etc
prosimy także o pytania w granicach rozsądku :]
"Tanz der Vampire", oczywiście dalej wersja niemiecka, słucham tego 24/7 od przeszło sześciu lat.Isia pisze:Q: Twój ulubiony musical
Zupa szczawiowa w przedszkolu.Jaco pisze:Czy w dzieciństwie zmuszano Was do jedzenia czegoś, czego bardzo nie lubiliście?
Są dwa. Pierwsze dotyczy wakacji, miałam wtedy dwa i pół roku. Chciałam iść na 'koniki' (mechaniczną karuzelę), ale rodzice byli zajęci, więc ich olałam i sama wyszłam poza teren ośrodka, przemaszerowałam z jednego końca miejscowości wczasowej na drugi, dotarłam do 'koników', a ponieważ nie miałam pieniędzy na jazdę, tylko postałam i popatrzyłam, żeby po jakimś czasie zawrócić 'do domu'. Pamiętam jeszcze swój pierwszy dzień w przedszkolu - większość dzieci płakała, a ja nie rozumiałam dlaczego. [Dopiero potem zrobiła się ze mnie beksa.Go Go pisze:Q: Najwcześniejsze wspomnienie?
Faceta w kostiumie ochronnym przeciwko skażeniom radiologicznym, radioaktywnym, jak to się tam mówi?Ivy pisze:Czyli : jakiej maszkary przestraszył(a)byś sie najbardziej?
GEOGRAFIA i w drugiej kolejności matematyka, my love, mój dwuletni fakultet. Boże, co ja robię nie na SGHu albo na geodezji, tylko na kierunku humanistycznym... *załamuje ręce* A dlaczego te przedmioty? Geografia jest najciekawsza, i tyle, niezależnie o tego, czy trzeba uczyć się o ekonomii, czy o minerałach. A matma... hm, hm... czy ja w ogóle muszę coś mówić? *__* Nigdy nie czułam się pewnie z przedmiotów ścisłych, ale rozwiązywanie zadań z matematyki i fizyki było moją największą radością w liceum.Gagarin pisze:Q: Twój ulubiony przedmiot w szkole, na studiach... ? były lub obecny i dlaczego?
Whisky - Johnnie Walker. Wino - Tokaji Aszu.kwazi pisze:Q: Ulubiony trunek... Rodzaj i marka
Kaczk--- znaczy się, orzeł. Bielik. Orzeł.Gagarin pisze:ulubiony ptak?
WTF? Nie. A powinnam?Ivy pisze:Q: Czy byłeś/byłaś kiedyś w Muzeum Ziemi Podlaskiej?
Takiej typowej małej dziewczynki idącej w moim kierunku ze spuszczoną głowąLenneth pisze: jakiej maszkary przestraszył(a)byś sie najbardziej?
Religia. Bynajmniej nie dlatego, że jestem bardzo religijny, ale dlatego, że lubię księdza który mnie uczy. Jest "na luzie", można z nim spokojnie poromawiać o wszystkim i nie daje sobie wejść na głowę.Lenneth pisze:Twój ulubiony przedmiot w szkole, na studiach... ? były lub obecny i dlaczego?
Coca-Cola, najbardziej trująca ze wszystkich napojówLenneth pisze:Q: Ulubiony trunek... Rodzaj i marka
Wróbelek pospolityLenneth pisze:ulubiony ptak?
Nie i nie chciałbym :DLenneth pisze:Q: Czy byłeś/byłaś kiedyś w Muzeum Ziemi Podlaskiej?
http://www.krc.cn.pl/user...wacLachony.rmvb Obejrzysz, zrozumieszLenneth pisze:Pytanie: Czy możesz wytłumaczyć Lucrecii o co chodzi z Muzeum Ziemii Podlaskiej?
Jak najbardziej, tylko należy uważać żeby nie załapać warnaLenneth pisze:Pytanie nr 2: Czy uważasz, że pisanie postów po alkoholu jest rozsądne?
Eee, pod względem zachowania to moze być Sally Bowles z Kabaretu- bo lubię czasem zachować się prowokacyjnie, jak trafiam na sztywniaka, albo niemowę :D Może być też Snape, bo zawsze miałam wrażenie, że mamy ze sobą coś wspólnego...chyba cięty język. Sama nie wiem, trudno jest pisać o sobieSephir pisze:Q: Bohater z filmu, książki, bądź gry do którego jesteś najbardziej podobny/na (nie chodzi o wygląd tylko o charakter, zachowanie) (nie wiem czy już było ;P )
hehe;PGagarin pisze:Q: ulubiony ptak?
w sytuacjach,ktore sa dla mnie nowe...egzaminy (chociaz ostatnio prawie wcale stresu nie mialam.. po prostu wraz z 'doswiadczeniem' spada poziom stresu;)...podczas kolokwium,gdy nie mam sciagi...oo..(jakos nawet jak umie,to lubie miec cosik pod reka,aby czuc sie pewniej;) tak na wszelki wypadekXD...poza tym wszelkie takie jakby spotkania o prace...-_-W jakich sytuacjach odczuwasz największy stres?
Z telefonu komórkowego ostatnio zupełnie zrezygnowałam i przerzuciłam się na maile i gg- nie znoszę pisania smsów, dzwonię tylko wtedy, kiedy trzeba i mam do kogoś sprawę, nie jestem osobą, która godzinami ślęczy na telefonie. Jeżeli już gadać dłużej, to osobiście, albo na gg :]Garnet pisze:wolisz rozmowe przez GG czy telefon? z czego czesciej korzystasz?
SadakoIvy pisze:Q: Budzisz się sam w całkowitych ciemnościach, w środku nawiedzonego domu, który zsyła na zbłąkanych ich najgorsze koszmary. W ręku masz handguna i 10 naboi, radio sygnalizuje, że zbliża się przeciwnik.. co się pojawi ?Czyli : jakiej maszkary przestraszył(a)byś sie najbardziej ?XD (tak, przed chwilą grałam w Silent Hilla
)
Plastyka, bo kiedyś umiałam rysować. Potem nie było, a potem historia filmu. Obecnie znów brak. lolGagarin pisze:Q: Twój ulubiony przedmiot w szkole, na studiach... ? były lub obecnyi dlaczego?
Malibu z mlekiem (Łaciate górą!)kwazi pisze:Q: Ulubiony trunek... Rodzaj i marka ^^'
Koliber.Gagarin pisze:Q: ulubiony ptak?
Nie wiem ile, bo mam na startowej, lol. Rzucam okiem, gdzie warto zajrzec i zmykam. Dziennie z 30 minut łącznie?Markfrompoland pisze:Q: Jak długo siedzisz dziennie na forum i dlaczego? Czy naprawdę nie masz nic lepszego do roboty?
NieIvy pisze:Q: Czy byłeś/byłaś kiedyś w Muzeum Ziemi Podlaskiej? ;>
Znając siebie? Rzucam, ale jakąś celną uwagę (Kazia maj idol szczerościSephiria pisze:Q: Sytuacja następująca: ktoś cie wybitnie denerwuje i stroi fochy przy ludziach, a Co robisz w takiej sytuacji - milczysz, odgryzasz się, czy rzucasz bardzo wymowne spojrzenie na tą osobę?
Severus Snape ^^ ... Poza tym mam sporo z Amelii i pewnie trochę z Wolverina.Sephir pisze:Q: Bohater z filmu, książki, bądź gry do którego jesteś najbardziej podobny/na (nie chodzi o wygląd tylko o charakter, zachowanie)
Ustne egzaminy, zwłaszcza wstępne.Ivy pisze:Q: W jakich sytuacjach odczuwasz największy stres?
GG. Cisza, spokój. Jak ktoś Cię wkurzy możesz na trochę zbanowac. Nie bulisz majątku za telefon i możesz w każdej chwili iść się napić czy siusiu. ^^Garnet pisze:wolisz rozmowe przez GG czy telefon? z czego czesciej korzystasz?
5Ivy pisze:Q: Za którym razem zdałeś/zdałaś na prawko?
Plac manewrowy -_-''Ivy pisze:Co sprawiło Ci najwięcej problemów?
Matematyka my loveGagarin pisze:Q: Twój ulubiony przedmiot w szkole, na studiach... ? były lub obecnyi dlaczego?
Wódka Luksusowa :D Dodatkowo browar.. Okocim Mocne :D I inne np. Lech, Tatra itd.kwazi pisze:Q: Ulubiony trunek... Rodzaj i marka ^^'
Rzucam bardzo wymowne spojrzenie i odgryzam się. Nia ma to jak siła argumentów :DSephiria pisze:Q: Sytuacja następująca: ktoś cie wybitnie denerwuje i stroi fochy przy ludziach, a Co robisz w takiej sytuacji - milczysz, odgryzasz się, czy rzucasz bardzo wymowne spojrzenie na tą osobę?
Przy zawieraniu nowych znajomości... Trzeba się jak najlepiej zaprezentować przed osobą, z którą chciałoby się zapoznać... wymienić poglądy....Ivy pisze:Q: W jakich sytuacjach odczuwasz największy stres?
Oczywiście wolę rozmowę przez gg... Jak wiadomo, to narazie nic nie kosztuje... Jak nie mam dostepu do neta, to wygodniej jest oczywiście sms`a wysłać :D Lub zadzwonić...Garnet pisze:wolisz rozmowe przez GG czy telefon? z czego czesciej korzystasz?
Za trzecim zdałem... Najpierw sprawił mi kłopot plac (na łuku oblałemQ: Za którym razem zdałeś/zdałaś na prawko? ( jak nie masz, to siedź cicho) Co sprawiło Ci najwięcej problemów?
Janusz Korwin-MikkeGo Go Yubari pisze:Q: Który z polityków zasługuje u Ciebie na zaproszenie na smaczny obiad?
Ja jestem więźniem kosmetyków. Uwielbiam wydawać zbyt duże pieniądze na kosmetyki- bardziej, niż na ciuchy, buty itdCierń pisze:Czy żyjemy w erze leków? Jak myślisz, czy jesteśmy więźniami firm farmaceutycznych??
Sowy chyba. Fajnie wyglądają.Q: ulubiony ptak?
Nie liczę... pewnie ok. 1h, ale nie chcę skłamać. Jeśli chodzi o internet, to nie wiem, czy jest tu bardziej wartościowa rozrywka, niż siedzenie na forach.Q: Jak długo siedzisz dziennie na forum i dlaczego? Czy naprawdę nie masz nic lepszego do roboty?
Widziałem! W telewizji! Ale nawet tego nie jestem pewien...Q: Czy widziałeś/aś kiedyś prawdziwego puszczyka?
Nein. Chociaż kto to wie.Q: Czy byłeś/byłaś kiedyś w Muzeum Ziemi Podlaskiej? ;>
Pierwsza albo trzecia opcja. Choć znając mnie, to bym pewnie stracił panowanie i się odgryzł, ale staram się taki nie być.Q: Sytuacja następująca: ktoś cie wybitnie denerwuje i stroi fochy przy ludziach, a Co robisz w takiej sytuacji - milczysz, odgryzasz się, czy rzucasz bardzo wymowne spojrzenie na tą osobę?
Tak średnio. Ja tam wolę mieć nad sobą kontrolę.Lenneth pisze:Pytanie nr 2: Czy uważasz, że pisanie postów po alkoholu jest rozsądne?
Jako jednostka aspołeczna rzadko dzwonię i na gadu też specjalnie często nie gadam. Ale chyba gadu, bo jest mniej stresujące.wolisz rozmowe przez GG czy telefon? z czego czesciej korzystasz?
Hmm, jakoś nie mogę się zdobyć na pożądną odpowiedź na to pytanie.Go Go Yubari pisze:Który z polityków zasługuje u Ciebie na zaproszenie na smaczny obiad?
Ciężko mi wymyśleć. Jakoś rzadko znajduję postaci podobne do mnie, bo mam trochę dziwny charakter, albo inaczej - może po prostu nie zwracam na te podobieństwa uwagi.Sephir pisze:Q: Bohater z filmu, książki, bądź gry do którego jesteś najbardziej podobny/na (nie chodzi o wygląd tylko o charakter, zachowanie) (nie wiem czy już było ;P )
Jak muszę coś zrobić przed ludźmi, przeczytać własne wypracowanie, opowiadanie, czy powiedzieć "speecha" na angielskim.Ivy pisze:W jakich sytuacjach odczuwasz największy stres?
Tak, taki jest naturalny stan rzeczy. Człowiek dąży do usunięcia ze swojego życia bólu, między innymi tego wynikającego z kłopotów ze zdrowiem. Mamy tak zaprogramowane już - jesteś chory, to się lecz... swoją drogą, to mam wrażenie, że świat przyszłości będzie światem bez bólu, ale mam taką nadzieję, że się mylę. Przeraża mnie ta wizja. Anyway...Cierń pisze:Q: Czy żyjemy w erze leków? Jak myślisz, czy jesteśmy więźniami firm farmaceutycznych??
Kolejne trudne dla mnie pytanie. Byleby było przytulnie i swojo.Q: Dom marzeń.. Jak umeblujesz, umalujesz, zaprojektujesz ogród?
Nie ma takiej. Jak już mi coś wpadnie w ucho to słucham tego często, ale bez przesady. Takie utworki zmieniają się z czasem... ostatnio często pogrywa:Go Go Yubari pisze:Q: Piosenka, która mogłaby grac u Ciebie 24h na dobe 7 dni w tygodniu?
Pewien konkretny przedmiot na uczelni, środa rano. Za każdym razem krok od zawału serca. Dobrze, że to praktycznie jedyne źródło stresu w moim życiu, inaczej bym nie wyrobiła. O_oIvy pisze:Q: W jakich sytuacjach odczuwasz największy stres?
*czyta inne odpowiedzi*Ivy pisze:Q: Za którym razem zdałeś/zdałaś na prawko? (jak nie masz, to siedź cicho) Co sprawiło Ci najwięcej problemów?
Wolę w cztery oczy. A z tych dwóch wybieram telefon, lubię słyszeć swojego rozmówcę.Garnet pisze:wolisz rozmowe przez GG czy telefon? z czego czesciej korzystasz?
Aktualnie jest to 'Pain' z XS II OST. ^^Go Go pisze:Q: Piosenka, która mogłaby grac u Ciebie 24h na dobe 7 dni w tygodniu?
Było w osobnym temacie na tym forum - napisałam wtedy, że z charakteru jestem wykapanym Jechtem, dalej to podtrzymuję. :]Sephir pisze:Q: Bohater z filmu, książki, bądź gry do którego jesteś najbardziej podobny/na (nie chodzi o wygląd tylko o charakter, zachowanie) (nie wiem czy już było)
1) W Korei Płn., Chinach, Argentynie, etc.Jaco pisze:W jakim kraju NIE chciał/a byś mieszkać? (oprócz Polski :])
Oczywiście japoński, ale japoński mam już niejako w kieszeni - tzn. wiem, że kiedyś się go jako-tako nauczę, choćby mi to miało zająć następne dziesięć lat (i pewnie co najmniej tyle zajmie). Oprócz tego pociąga mnie rosyjski, gaelic i fiński.Go Go pisze:Q: Język, którego się pragniesz nauczyć ponad wszystko? (japonski jest taki pospolity, eh)