;________; ...powiało Titanic'iem...i to ostro ...ała

Ale nic ..grunt to pozytywne myslenie

Moderator: Moderatorzy
tak pisałam w newsach,jesli dobrze pamietam^^ (tutaj jak odpowiadałam na pytanie Boniego,nie bylo jeszcze oficjlanych info)Gokulo pisze:Gra jest na jednej DVD-5 nie DVD-9
tez juz potwierdzono,ze mozna pauzowac w recenzji FamitsuGokulo pisze:ze nie mozna pauzowac filmikow byl w bledzie.
A co w tym dziwnego, zawsze możesz zamówić z Japonii, Zresztą jest dokładnie tak jak myślałem, iż jak tylko ukaże się FFXII w Japonii, każdy tylko bedzie mówił ja już gram, nie rozumiem co mówią ale gram -_-'Boni pisze:masz FFXII O_o'
Kod: Zaznacz cały
Sprawa wyglada tak jak mowili, pojawia sie ikonka summon'a na Boardzie i jedna osoba moze ja aktywowac - dla reszty automatycznie znika. Podobnie ma sie sprawa z Limitami (o dzwiecznej naswie Mist Knacks) - na Boardzie znajduje sie 18 gwiazdek - po 3 Limity na postac. Gdy aktywuje ja jedna postac, druga juz tej nie moze, musi gdzie indziej. Nie wazne, ktore sie aktywuje - zawsze dostanie sie najpierw limit 1lv potem 2 i 3. Limity mozna "chainowac" (cos ala Skillchain z FFXI) w czasie animacji pojawiaja sie przyciski, ktore mozna wcisnac w okreslonym czasie aby druga postac uzyla swojego Limitu (np. pojawia sie trojkat i kwadrat, gdzie jedno to Vaan, a drugie np. Ashe) - jesli nic sie nie pojawia to mozna wciskac L2 i gra robi losowanie i jest szansa, ze sie pojawi przycisk - wtedy musimy jeszcze 2 razy szybko dany przycisk wcisnac - a ze jest limit czasu to nie zawsze sie udaje. Ja narazie max 5 limitow zchainowalem.
Moja druzyna to Vaan, Fran i Ashe w tej chwili. Ashe bardzo mi sie podoba ^^ Wogole nie przypomina tej usmiechnietej dziewuszki z pierwszych scanow - widac i slychac po niej, ze byla doswiadczona przez zycie, a na dodatek cos ukrywa przede mne :o
Przy okazji zdobywania pierwszego summona w otoczeniu pojawilo sie dziwne zjawisko, ktore Fran z tego co zrozumialem nazywa "Mist" O.o Po walce z Aeonem znika... Nie jestem pewien jaki jest zwiazek.
ano,niby fabuła miala byc powazniejsza...widze,ze po czesci im sie to udalo:]Gokulo pisze:Wyglada na to, ze Ashe dzielnie broni sie przeciwko naklejce "syndrom Yuny"
Panelo tez nie jest upierdliwa dziewczynka jaka mogla sie wydawac. Tak wogole to juz nie wiem kogo do party brac