FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem
Moderator: Moderatorzy
Wi5tam. Jestem w momencie Kiedy (rozbitym) samolotem musze doplynac do "piramidy w lesie" czyli z tego co weim do swiatyni. oplynalem juz chyba wszystkie dostepne mi brzego i nie moge znalesc
moze mi ktos zaznaczyc na mapie gdzie to jest lub napisac jakos tak zebym sie zorientowal?? Jak mozna to baaardzo prosze o odpowiedz na PW!!!
Z go4ry dziekuje.
[ Dodano: Pią 24 Lut, 2006 17:44 ]
o juz nie trzeba
przed sekundka ja znaalzem
[ Dodano: Pią 24 Lut, 2006 19:59 ]
EHH... YM RAZEM TO NAPRAWDE NIE MOGE ZNALESC ... JESTEM P OSWIATYNI I OD POL GODIZNY SZUKAM GLUPIEGO "GOSCIA W ZIELOYM"... OBLALEM WSZYSTKIE BRZEGI (W SZCZEGOLNOSCI POLNMOSCNE) I NICCC.. NIE WIDZE NIKOGO
TO MA BYC COS Z KOPANIEM... ALE JA NIE WIEM GDZIE TO JEST
PLZ O SZYBKA ODPOWIEDZ!!!
Z GROY DZIEKI
Ivy:
Następnym razem wyłacz Caps Locka i zaopatrz się w cierpliwość, kiedy czekasz na odpowiedź.

Z go4ry dziekuje.
[ Dodano: Pią 24 Lut, 2006 17:44 ]
o juz nie trzeba

[ Dodano: Pią 24 Lut, 2006 19:59 ]
EHH... YM RAZEM TO NAPRAWDE NIE MOGE ZNALESC ... JESTEM P OSWIATYNI I OD POL GODIZNY SZUKAM GLUPIEGO "GOSCIA W ZIELOYM"... OBLALEM WSZYSTKIE BRZEGI (W SZCZEGOLNOSCI POLNMOSCNE) I NICCC.. NIE WIDZE NIKOGO

Z GROY DZIEKI
Ivy:
Następnym razem wyłacz Caps Locka i zaopatrz się w cierpliwość, kiedy czekasz na odpowiedź.
Nie rozumeim, w jakim sensie "powtórne" . Jeśli jeszcze nie masz tej umiejętności, to możesz się jej nauczyć w Northern Crater od Zombie Dragona http://www.k-ff.com/Final7/index.php?n=5Crazy Cactuar pisze:możliwe powtórne nauczenie się ES Pandora Box ??