FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Są tylko w Junon (bodajrze 2) i właśnie na Speed Square... Jak chcesz marnować czas to próbuj do skutku. Nigdzie indziej ich nie znajdziesz (i dobrze - bo po co?).
Sogetsu
Malboro
Malboro

Post autor: Sogetsu »

ja mam 12, ale zdobylem komplet juz po wszystkich bitwach w Fort Condor. a zolnierzyki sa po to, zeby nie placic przed rozpoczeciem bitwy.
Kiri

Post autor: Kiri »

Wi5tam. Jestem w momencie Kiedy (rozbitym) samolotem musze doplynac do "piramidy w lesie" czyli z tego co weim do swiatyni. oplynalem juz chyba wszystkie dostepne mi brzego i nie moge znalesc :/ moze mi ktos zaznaczyc na mapie gdzie to jest lub napisac jakos tak zebym sie zorientowal?? Jak mozna to baaardzo prosze o odpowiedz na PW!!!

Z go4ry dziekuje.

[ Dodano: Pią 24 Lut, 2006 17:44 ]
o juz nie trzeba :) przed sekundka ja znaalzem :)

[ Dodano: Pią 24 Lut, 2006 19:59 ]
EHH... YM RAZEM TO NAPRAWDE NIE MOGE ZNALESC ... JESTEM P OSWIATYNI I OD POL GODIZNY SZUKAM GLUPIEGO "GOSCIA W ZIELOYM"... OBLALEM WSZYSTKIE BRZEGI (W SZCZEGOLNOSCI POLNMOSCNE) I NICCC.. NIE WIDZE NIKOGO :( TO MA BYC COS Z KOPANIEM... ALE JA NIE WIEM GDZIE TO JEST :/ PLZ O SZYBKA ODPOWIEDZ!!!

Z GROY DZIEKI

Ivy:
Następnym razem wyłacz Caps Locka i zaopatrz się w cierpliwość, kiedy czekasz na odpowiedź.
Awatar użytkownika
Sephir
Cactuar
Cactuar

Post autor: Sephir »

Czytałeś kryptowy poradnik? T__T ... Bone Vilage... gdybys nie wiedział to ten północny kontynent. Musisz wykopać Lunar Harp... Poza tym jaki jest sens gry jak nie czytasz dialogów?
Kiri

Post autor: Kiri »

CZYTAM ALE NIE WSZYSTKIE.. TO TO ZE DO BONE VILLAGE TO WIEM.. .ALE NEI WIEM (NIE WIEDZIALEM) GDZIE ONO JEST...
Awatar użytkownika
Kimahri
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Kimahri »

jak zaczynasz kopac to wez komede "lunar harp" i ci kolesie co pomagaja deda sie przygladac tam gdzie sie to wlasnie znajduje.
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Powtarzam- nie pisz takimi wołami, bo nikomu nie będzie się chciało tego czytać i Ci pomagać. Czytaj dialogi ze zrozumieniem, bo to przecież one tworzą fabułę gry i są istotne dla rozwoju akcji, przeszukaj stronę Krypty, i dopiero wtedy zadawaj pytania -_-"
Lane Star

Post autor: Lane Star »

Witam mam problem, przechodzę finala po raz pierwszy i nie mogę odgadnać hasła do sejfu w nibelcheim potrzebnego do zdobycia vincenta. rozwiązałem wszystkie zagadki z wyjatkiem tej ze "szparą w podłodze obok krzesła na 2 piętrze" jeśli ktoś pamięta ten kod to proszę o pomoc

Z gury dziękuję
Awatar użytkownika
Ascalon
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

Post autor: Ascalon »

Jesteśmy otoczeni? Wspaniale ! Możemy atakować we wszystkich kierunkach!
Crazy Cactuar

Post autor: Crazy Cactuar »

Czy jest możliwe powtórne nauczenie się ES Pandora Box ??
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Crazy Cactuar pisze:możliwe powtórne nauczenie się ES Pandora Box ??
Nie rozumeim, w jakim sensie "powtórne" . Jeśli jeszcze nie masz tej umiejętności, to możesz się jej nauczyć w Northern Crater od Zombie Dragona http://www.k-ff.com/Final7/index.php?n=5
Crazy Cactuar

No w tym problem, że mam jusz ten skill, ale tylko na jednej materi. Chodzi o to, że na jednym faq znalazłem informacje, że tego skilla da się nauczyć tylko raz. Czy to prawda :?: :?:
Awatar użytkownika
kwazi
Redaktorzy
Redaktorzy

Post autor: kwazi »

Sprawdź sam. Manipulate (o ile sie da) Zombie Dragona i jazda... Chociaż to może być też jego Final Attack...
Crazy Cactuar

Manipulate się nie da...i to jest jego Final Attack... :cry: w tym problem, że zrobił tego ES tylko raz. Potem jak jeszcze raz z nim walczyłem to jusz tego nie robił. I właśnie niewiem czy to jest losowo kiedy on robi ten atak, czy rzeczywiście da się go nauczyć tylko raz.
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Nie, nieprawda- możesz nauczyć skilla Pandora's Box tyle materii , ile posiadasz.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”