Najlepszy Final !!!
Moderator: Moderatorzy
a co ja napisałam wyżej????
że na moim emulatorze działało super, grafika była więcej niż ok, nie zacinała się, ba! ani razu mi sie nie zawiesiła, co się zdarzało przy ff7 (:

&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
+. - > kropek z procesją
To masz kiepski komp albo emulatorIreth pisze:a co ja napisałam wyżej???? Wink że na moim emulatorze działało super, grafika była więcej niż ok, nie zacinała się, ba! ani razu mi sie nie zawiesiła, co się zdarzało przy ff7 (

"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
tyle że w FF7 grałam dwa lata przed ff9, a wina lezała po stronie windowsa, a potem po stronie karty graficznej < notabene sie potem spaliła
>
...ale mniejsza o to, widocznie ff9 mnie lubi, bo obraz był bez zarzutów, czego nie moge np powiedzieć o Chrono Crossie ( jesli już o emulacji mowa), bo czasami się zacina....
Tak wiec moze to kwesta emulatora, w kazdym bądź razie grafika przewyższa tą z ff7 ( jak dla mnie O_o)
Zreszta jak już pisałam, wstawki filmowe w FF9 to cud miód i orzeszki ^________^

Tak wiec moze to kwesta emulatora, w kazdym bądź razie grafika przewyższa tą z ff7 ( jak dla mnie O_o)
Zreszta jak już pisałam, wstawki filmowe w FF9 to cud miód i orzeszki ^________^
&. - > kropek na rollercasterze
+. - > kropek z procesją
+. - > kropek z procesją
napisalam 7..? mialo byc 8 ^^Ireth pisze:FF9 ?? pikselowate?? od kiedy FF9 jest bardziej pikselowate od ff7, w którym główny bohater to 7 fioletowych kratek i 3 żółte????
mi grafika na ogol nie przeszkadza,w ff7 po godzince sie przezwyczailam... ale tam po prostu jest pixelowato bo taka byla grafika,a na emulatorze jest pixelowato na wiecej kolorkow i to mnie troche kluje w oczy ^^" tzn.grafika jest lepsza i wlasnie dlatego jak sie pixelizuje to dziwnie wyglada ^^
wstawki to co innegoZreszta jak już pisałam, wstawki filmowe w FF9 to cud miód i orzeszki ^________^

(mam nadzieje,ze ten post jest w miare zrozumialy O.o)
a w FF8 to nie?? Może i w FF8 postacie nie są najlepsze ale jak si chwile pogra to się przyzwyczaja a btw nie chodzi w Finalu żeby patrzec na postacie tylko rozwalac fabułę gryZreszta jak już pisałam, wstawki filmowe w FF9 to cud miód i orzeszki ^________^

To dlatego, że w ankiecie mieści się tylko 10 opcji. Żeby wszystko pomieścić, trzeba było zrobić cięcia, o których piszesz.Sogetsu pisze:zagladam sobie, zeby zaglosowac w ankiecie, a tu prosze: FF1+FF2 do jednego worka wrzucone, FF4+FF5 tak samo, nie ma FF3, wtf? dyskryminacja starszych czesci normalnie...
A wtedy byłyby jęki że fani Tacticsów są dyskryminowani...Sogetsu pisze:to mozna bylo tacticsy wywalic i wstawic trojke, wtedy wszystkie 'ponumerowane' by sie zmiescily...

The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats