FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Wystarczyło zadać pytanie w temacie o FFX w Helpie, a nie zakładać nowy temat.

Co do problemu- pokonałeś wszystkie aeony Belgemine, łącznie z Animą?
die

Post autor: die »

Hej sluchajcie mam beznadziejny problem, bo jestem juz po zdobyciu airshipa no i chce sie dostac do tej swiatyni gdzie jest Belgamine ale nie moge bo nie ma trenerki z chocobo!! help!!! @.@
Alphonse Elric

Post autor: Alphonse Elric »

Mam taki problem
Jestem w Via Purifico noi nie moge dotrzeć do tego nieosiągalnego pieszo zakamarka gdzie różne przedmioty są. Nobo ide tak jak w opisie jestem gdzie lulu była noi nic nawet strzałka się niewyświetliła no dobra to zniosłem bo ta cała platforma była na północ od wejścia. Tylko że teraz skąd ja mam lecieć w lewo, bo near lulu to się nie da w lewo ani near Auron-a nie moge w lewo więc coś nie tak.
Z Góry THX
drasiu

Post autor: drasiu »

mam problem z celestial wepon jestem w mt gagazet przed seymurem i nie moge go pokonac czy moge juz miec celestial wepon bo juz by sie przydala:D:D
kocji

Post autor: kocji »

Zostaly mi jeszcze 1 skarb do obblokowania Animy - niestety jest on w swiatyni w Macalani aby do ktorej sie ponownie dostac trzeba pokonac Shive bo - chyba ze jest jakies wyjscie? Bad Shiva to godny przeciwnik ale mam nadzieje ze ja w koncu pokonam. Aha. Znacie moze wszystkie wspolrzedne dodatkowych lokacji do odblokowania w Airshipie? Jak tak to prosze niech ktos napisze lub poda gdzie takowe znajde. Z gory dzieki.
Abbaddon

Post autor: Abbaddon »

X Y Unlocks This Location
===============================
14 57 Baaj Temple
15 42 Sanubia Desert
30 74 Besaid Falls
34 56 Mi'ihen Ruins
39 57 Battle Site
72 34 Omega Ruins
kocji

Post autor: kocji »

Dzieki.

[ Dodano: Czw 19 Sty, 2006 23:36 ]
Mam jeszcze 1 ostatnie pytanie. Chce zebrac po 3 z kazdego rodzaju wilkow. Mam juz Snow Wolfa i Sand Wolfa. Jaknazywa sie ten 3 i gdzie on jest?
Shimon
Cactuar
Cactuar

Post autor: Shimon »

ale wilkow jest wiecej

Besaid - Dingo
Mi'ihen - Mi'ihen Fang
Djose - Garm
Calm Lands - Skoll
Gagazet - Bandersnatch
Outy

Post autor: Outy »

Witam wszystkich. Nie trudno zauważyć, że jestem nowy ( :570: ) i potrzebuje pomocy.
Otóż: zbieream właśnie Celestial Weapon'y i jestem przy Kimhari'm. Problem polega na tym, że po tym jak biegałem za duchem kaktusa (Thunder Plains), doszedłem do starej wieży, wypadła skrzynia, którą za nic nie mogę otworzyć.
It won't open.
Ten napis prześladuje mnie od ponad pół godziny i zaczeło mnie to lekko irytować. Domyślam się, że rozwiązanie jest banalnie proste, ale być może mój chwilowy zastuj intelektualny jest tak wielki, że nie patrafię znaleźć żadnego wyjścia. Dziękuje z góry za pomoc.

Ave.
drasiu

siema to znowu ja mam teraz taka sprawe jestem w calm land i chcial bym chokobo i nie wiem z kad go wziasc:D:Dsory za problem ale prosze o odp z gory thx :)
drasiu

dzieki jestes spoko zaraz to przylookam a moze powiesz jak mniej wiecej wyglada??:D:Dale thx
drasiu

thx juz mam jestes najlepszy na tym forum:D:D

[ Dodano: Wto 24 Sty, 2006 15:55 ]
to ty pisales opis do ff x??
Awatar użytkownika
Myszaq
Kupo!
Kupo!

Post autor: Myszaq »

podczas OD Tidusa Blitz Ace piłke podaje mu jedna z dziewczyn z drużyny czy można wpływać na to która??
Awatar użytkownika
Leo88
Kupo!
Kupo!

Post autor: Leo88 »

OneWingedAngel pisze:Tak. Podczas gry masz pewne scenki które decydują o tym. Ewentualnie jak jakaś dziewczyna jest K.O. to inna będzie podawać piłkę podczas Blitz Ace.
A które konkretnie scenki o tym decydują? :D
drasiu

yo to znowu ja mam taka sprawe jestem w mt gazet sanctuary keeper i on wali ta curage czy jak bym mu zucil dispel to by jej nie walil??:D:D
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”