FFX POMOC, część druga
Moderator: Moderatorzy
Mam taki problem
Jestem w Via Purifico noi nie moge dotrzeć do tego nieosiągalnego pieszo zakamarka gdzie różne przedmioty są. Nobo ide tak jak w opisie jestem gdzie lulu była noi nic nawet strzałka się niewyświetliła no dobra to zniosłem bo ta cała platforma była na północ od wejścia. Tylko że teraz skąd ja mam lecieć w lewo, bo near lulu to się nie da w lewo ani near Auron-a nie moge w lewo więc coś nie tak.
Z Góry THX
Jestem w Via Purifico noi nie moge dotrzeć do tego nieosiągalnego pieszo zakamarka gdzie różne przedmioty są. Nobo ide tak jak w opisie jestem gdzie lulu była noi nic nawet strzałka się niewyświetliła no dobra to zniosłem bo ta cała platforma była na północ od wejścia. Tylko że teraz skąd ja mam lecieć w lewo, bo near lulu to się nie da w lewo ani near Auron-a nie moge w lewo więc coś nie tak.
Z Góry THX
Zostaly mi jeszcze 1 skarb do obblokowania Animy - niestety jest on w swiatyni w Macalani aby do ktorej sie ponownie dostac trzeba pokonac Shive bo - chyba ze jest jakies wyjscie? Bad Shiva to godny przeciwnik ale mam nadzieje ze ja w koncu pokonam. Aha. Znacie moze wszystkie wspolrzedne dodatkowych lokacji do odblokowania w Airshipie? Jak tak to prosze niech ktos napisze lub poda gdzie takowe znajde. Z gory dzieki.
Witam wszystkich. Nie trudno zauważyć, że jestem nowy (
) i potrzebuje pomocy.
Otóż: zbieream właśnie Celestial Weapon'y i jestem przy Kimhari'm. Problem polega na tym, że po tym jak biegałem za duchem kaktusa (Thunder Plains), doszedłem do starej wieży, wypadła skrzynia, którą za nic nie mogę otworzyć.
Ave.

Otóż: zbieream właśnie Celestial Weapon'y i jestem przy Kimhari'm. Problem polega na tym, że po tym jak biegałem za duchem kaktusa (Thunder Plains), doszedłem do starej wieży, wypadła skrzynia, którą za nic nie mogę otworzyć.
Ten napis prześladuje mnie od ponad pół godziny i zaczeło mnie to lekko irytować. Domyślam się, że rozwiązanie jest banalnie proste, ale być może mój chwilowy zastuj intelektualny jest tak wielki, że nie patrafię znaleźć żadnego wyjścia. Dziękuje z góry za pomoc.It won't open.
Ave.