FFX POMOC, część druga
Moderator: Moderatorzy
Tak, rozwaliłem Penance'a bez Rikku. Jak? Proste - wymaksowałem Tidusa, Yunę i Wakkę. Walkę zaczynasz od wrzucienia Protecta na wszystkich i rzucenia Three Stars. Następnie rozwalasz ramiona. Bedziesz miec jakies 2-3 ruchy zanim ramiona odrosna, wiec lejesz ciało. I tak sytuacja się powtarza, sprawią priorytetową jest tutaj głównie rozwalanie ramion, ponieważ nie możesz dopuścić, aby któreś z nich miało ruch. Kiedy Penancowi odpadnie dolną część sprawa ma się tak samo, tylko bedziesz musiał jedna runde wiecej poświęcić na leczenie. Walka w ten sposób trwa dość długo, ale mi zagwarantowała zwycięstwo w 90%.
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...
Run and run and cling to life...
Run and run and cling to life...
Spójrz w opis na Krypcie , dotyczący zdobycia aeona Magus Sisters, powinno być wszystkoMadLunatic pisze:Witam. Mam problem. Doszedłem do Remiem Temple i nie wiem co tam trzeba zrobić. Pomóżcie![]()
[ Dodano: Pią 23 Gru, 2005 19:33 ]
Witam. Jestem w Remiem Temple i nie wiem co tam trzeba zrobić. Help!!!

http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=10
Poza tym mozna uczestniczyć w wyścigach chocobo- za pierwszym razem, gdy wygrasz, dostaniesz Cloudy Mirror- przedmiot konieczny do zdobycia najlepszych broni

Jak zdobyć bronie z czterema pustymi slotami?
Nie moge nigdzie znalezc Wantza. Pomóżcie mi.
-
- Kupo!
- Kontakt:
Nie mogę znaleźć gościa na Choco w Calm Lands, u którego poraz pierwszy pożyczyłem chocobosa. Wtedy był na północo-zachodnim skraju Calm Lands, a teraz go nie ma! Co sie z nim stało? Gdzie moge zdobyć innego choco aby dostać się do Remiem Temple?
P.S Jeżeli chodzi o moment w fabule w którym teraz jestem to jest to pokonanie Yunalesca'i - czy teraz go już tam nie będzie?
P.S Jeżeli chodzi o moment w fabule w którym teraz jestem to jest to pokonanie Yunalesca'i - czy teraz go już tam nie będzie?
Witam jestem tu nowy i mam troche głupie pytanie o celestial weapon dla Wakki bo przeszedłem raz lige i nic mi się njie odkryło turnieju nie moge zagrac bo cos mi wyskakuje ze nie ma akurat zadnego a gdy biore ponownie lige to nie ma w nagrodach zadnego overdriva dla niego ni nic. Bardzo prosze o szybką dopowiedź
http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=25chesiu pisze:Witam jestem tu nowy i mam troche głupie pytanie o celestial weapon dla Wakki bo przeszedłem raz lige i nic mi się njie odkryło turnieju nie moge zagrac bo cos mi wyskakuje ze nie ma akurat zadnego a gdy biore ponownie lige to nie ma w nagrodach zadnego overdriva dla niego ni nic. Bardzo prosze o szybką dopowiedź
Tutaj jest to wyjaśnione- nie zaczynaj ligi, dopóki nie ma w niej nagrody, której szukasz.
PS- interpunkcja!!!
No dobra wszystko spoko tylko próbowałem już kilka razy resetować i też nic nie ma, więc myślałem, że może trzeba ten turniej zacząć, którego i tak nie moge. Czyli mam próbować, aż się coś pojawi tak?Ivy pisze:http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=25chesiu pisze:Witam jestem tu nowy i mam troche głupie pytanie o celestial weapon dla Wakki bo przeszedłem raz lige i nic mi się njie odkryło turnieju nie moge zagrac bo cos mi wyskakuje ze nie ma akurat zadnego a gdy biore ponownie lige to nie ma w nagrodach zadnego overdriva dla niego ni nic. Bardzo prosze o szybką dopowiedź
Tutaj jest to wyjaśnione- nie zaczynaj ligi, dopóki nie ma w niej nagrody, której szukasz.
PS- interpunkcja!!!
ps. sorry za tą interpunkcje ale myślałęm że nikt się do mnie nie przyczepi za coś takiego

Turniej pojawia się co jakiś czas, musisz rozegrać kilka meczów. Może mecze pokazowe poza ligą też się liczą- wtedy mógłbyś "dograć" ich kilka, aż pojawi się tournament. Nie umiem odpowiedzieć na 100% bo u mnie nie było takich problemów. A jeśli chodzi o rozpoczynanie ligi- lepiej przemyśleć 100 razy, zanim wybierze się nagrodę. W końcu to 10 meczów do rozegraniachesiu pisze:że może trzeba ten turniej zacząć, którego i tak nie moge

To nie dyktandochesiu pisze:ps. sorry za tą interpunkcje ale myślałęm że nikt się do mnie nie przyczepi za coś takiego n