FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Tak, rozwaliłem Penance'a bez Rikku. Jak? Proste - wymaksowałem Tidusa, Yunę i Wakkę. Walkę zaczynasz od wrzucienia Protecta na wszystkich i rzucenia Three Stars. Następnie rozwalasz ramiona. Bedziesz miec jakies 2-3 ruchy zanim ramiona odrosna, wiec lejesz ciało. I tak sytuacja się powtarza, sprawią priorytetową jest tutaj głównie rozwalanie ramion, ponieważ nie możesz dopuścić, aby któreś z nich miało ruch. Kiedy Penancowi odpadnie dolną część sprawa ma się tak samo, tylko bedziesz musiał jedna runde wiecej poświęcić na leczenie. Walka w ten sposób trwa dość długo, ale mi zagwarantowała zwycięstwo w 90%.
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
MadLunatic

Post autor: MadLunatic »

Witam. Mam problem. Doszedłem do Remiem Temple i nie wiem co tam trzeba zrobić. Pomóżcie :cry:

[ Dodano: Pią 23 Gru, 2005 19:33 ]
Witam. Jestem w Remiem Temple i nie wiem co tam trzeba zrobić. Help!!!
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

MadLunatic pisze:Witam. Mam problem. Doszedłem do Remiem Temple i nie wiem co tam trzeba zrobić. Pomóżcie :cry:

[ Dodano: Pią 23 Gru, 2005 19:33 ]
Witam. Jestem w Remiem Temple i nie wiem co tam trzeba zrobić. Help!!!
Spójrz w opis na Krypcie , dotyczący zdobycia aeona Magus Sisters, powinno być wszystko ;)
http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=10

Poza tym mozna uczestniczyć w wyścigach chocobo- za pierwszym razem, gdy wygrasz, dostaniesz Cloudy Mirror- przedmiot konieczny do zdobycia najlepszych broni ;) Później można powalczyć o inne, cenne przedmioty.
Mariusz

Jak zdobyć bronie z czterema pustymi slotami?

Post autor: Mariusz »

Nie moge nigdzie znalezc Wantza. Pomóżcie mi.
Mariusz

No i nie ma Wantza. Cały las obszukałem. A może czegoś nie zrobiłem? Na screenie widziałem gdzie ma stać.
Mariusz

A często zostawiąją te bronie? Nie pamiętam płacania ale gadałem. A nie da sie już zapłacić? Moge nawet dużo.
Devastator
Kupo!
Kupo!
Kontakt:

Post autor: Devastator »

FF10
Gdzie jest skarb Cloister of Trials w Zanarkand???????
enough
Abbaddon

Post autor: Abbaddon »

Za tablicą - gdzie wpychasz sfetry
slaworo

Post autor: slaworo »

Nie mogę znaleźć gościa na Choco w Calm Lands, u którego poraz pierwszy pożyczyłem chocobosa. Wtedy był na północo-zachodnim skraju Calm Lands, a teraz go nie ma! Co sie z nim stało? Gdzie moge zdobyć innego choco aby dostać się do Remiem Temple?
P.S Jeżeli chodzi o moment w fabule w którym teraz jestem to jest to pokonanie Yunalesca'i - czy teraz go już tam nie będzie?
slaworo

Post autor: slaworo »

Dzięki bardzo, spryciarz sie przemieszcza;)
chesiu

Post autor: chesiu »

Witam jestem tu nowy i mam troche głupie pytanie o celestial weapon dla Wakki bo przeszedłem raz lige i nic mi się njie odkryło turnieju nie moge zagrac bo cos mi wyskakuje ze nie ma akurat zadnego a gdy biore ponownie lige to nie ma w nagrodach zadnego overdriva dla niego ni nic. Bardzo prosze o szybką dopowiedź
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

chesiu pisze:Witam jestem tu nowy i mam troche głupie pytanie o celestial weapon dla Wakki bo przeszedłem raz lige i nic mi się njie odkryło turnieju nie moge zagrac bo cos mi wyskakuje ze nie ma akurat zadnego a gdy biore ponownie lige to nie ma w nagrodach zadnego overdriva dla niego ni nic. Bardzo prosze o szybką dopowiedź
http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=25

Tutaj jest to wyjaśnione- nie zaczynaj ligi, dopóki nie ma w niej nagrody, której szukasz.

PS- interpunkcja!!!
chesiu

Ivy pisze:
chesiu pisze:Witam jestem tu nowy i mam troche głupie pytanie o celestial weapon dla Wakki bo przeszedłem raz lige i nic mi się njie odkryło turnieju nie moge zagrac bo cos mi wyskakuje ze nie ma akurat zadnego a gdy biore ponownie lige to nie ma w nagrodach zadnego overdriva dla niego ni nic. Bardzo prosze o szybką dopowiedź
http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=25

Tutaj jest to wyjaśnione- nie zaczynaj ligi, dopóki nie ma w niej nagrody, której szukasz.

PS- interpunkcja!!!
No dobra wszystko spoko tylko próbowałem już kilka razy resetować i też nic nie ma, więc myślałem, że może trzeba ten turniej zacząć, którego i tak nie moge. Czyli mam próbować, aż się coś pojawi tak?
ps. sorry za tą interpunkcje ale myślałęm że nikt się do mnie nie przyczepi za coś takiego :573:
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

chesiu pisze:że może trzeba ten turniej zacząć, którego i tak nie moge
Turniej pojawia się co jakiś czas, musisz rozegrać kilka meczów. Może mecze pokazowe poza ligą też się liczą- wtedy mógłbyś "dograć" ich kilka, aż pojawi się tournament. Nie umiem odpowiedzieć na 100% bo u mnie nie było takich problemów. A jeśli chodzi o rozpoczynanie ligi- lepiej przemyśleć 100 razy, zanim wybierze się nagrodę. W końcu to 10 meczów do rozegrania :/ Powinieneś mieć Overdrive'a Wakki już za pierwszym razem, więc, jeśli dobrze zrozumiałam, wystarczy loadować do skutku, aż wypadnie to OD
chesiu pisze:ps. sorry za tą interpunkcje ale myślałęm że nikt się do mnie nie przyczepi za coś takiego n
To nie dyktando :lol:, ale takiego potoku słów po prostu nie da się rozczytać ;P
chesiu

no poko i znow nic nie kumam, to mam mieć ten OD w nagrodach czy nie?
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”