Każe jej umyć rączkiCierń pisze:Co na to Rysiu powie jak Bożenka spapugujeTwisted Evil

Klan się trzyma w czołówce , chociaż scenarzysta chyba od dawna popija sobie podczas pisania kolejnych odcinków

Moderator: Moderatorzy
owszem,filozofia jest bardzo ciekawa-te wszystkie inne-tj obrzedy-to pseudo satanizmCierń pisze:A swoją drogą to satanizm w czystej postaci jest bardzo pociągający
i tak by nie zadzialalo oni wola zrobic ze zosia zdradzila jozia a henio wyszedl za franie..... nie lubie ogolnie tych wszystkich seriali (luz maria- czy nie wiem jak to sie tam pisze byl najgorszy) totalna strata czasu lepiej sobie pograc albo cokolwiekCierń pisze:Metala jeszcze chyba żadnego nie było :D Trzeba im pomysł podrzucić
Szczerze nie nawidze "Samo zycie" ,nie ma co kiedys jak glupia siostra ogladala to ja tezKing of Clowns pisze:Ostatnio zdarza mi się coraz częściej oglądać "Samo życie"
Że się nic nie dzieje to wiem. Mnie tylko interesuje ten wspomniany już motyw mafijny. (Chociaż najciekawszymi momentami serialu była czystka mafijna, którą urządził jeden z bohaterów serialu, który jest bossem - z tym że wtedy byłem głupi i nie zwracałem na serial takiej uwagi jak teraz. A szkoda ;d)Kimahri pisze:Szczerze nie nawidze "Samo zycie" ,nie ma co kiedys jak glupia siostra ogladala to ja tezKing of Clowns pisze:Ostatnio zdarza mi się coraz częściej oglądać "Samo życie"ale teraz .... IMO w tym serialu nic nie dzieje ( King of Clowns nie linczuj mnie ^^)
Wole sobie poogladac pokemony ktore zreszta lubie _^_
czeka na mnie kilka DVD z chyba 2 seriami tego serialu... widziałem 2 odcinki (podobno wkręcic się mozna juz po jednym) i jakos mnie nie ciągnie... ciagle zawracaja mi gitare: obejrzałeś LOST? a ja ciągle odpowiadam... eeee nieeeee, nie mam czasu, wiesz szkoła itp. ale są wakacje i nie mam wymówki... Warto to w ogóle obejrzeć? niech ktos cos na ten temat napisze, może w końcu zacisne pasa i to obejrzedaniel1301 pisze:Hej czy nikt z was nie ogląda "Lost"?? Dlaczego??
Wydaje mi się,że tu mózgu nie trzeba- wystarczy się bardzo nudzić XDDD Ja też lubię czasem obejrzeć takie denne seriale, jednak mogą bawić tylko w małych ilościachIreth pisze:ahahhahaha ....."Na dobre i na złe" leci od samiuśkiego początku
Jak ktos nie ma co zrobic z mózgiem to polecamja się turlałam jak zobaczyłam pierwszy odcinek