FF7 HELP: problem z przejściem/zdobyciem
Moderator: Moderatorzy
Tak, załaduj wcześniejszego save'a. Miałem ten problem dosłownie wczoraj i tak właśnie zrobiłem. Pomogło. Nie ma to nic do Gongaga. Różne cuda niewidy w 7 występują, dzisiaj grałem misję w Wutai. Stało się coś takiego, że Yuffie okradając mnie, nie wiem czy to błąd czy tak miało być- Fire 3 u Aeris i Ice 3 u Tify poprostu mi zostawiła, wszystkie materie ukradła a te dwie nie. Pierwszy raz tak miałem. Rapps'a waliłem magią.
Ostatnio zmieniony wt 20 gru, 2005 16:31 przez jaga2, łącznie zmieniany 1 raz.
No to kuna super, bo ja nie mam wczesniejszego save'a! Ale klapa! Nie chce mi sie od poczatku tego przechodzic. No ale coz...
[ Dodano: Wto 20 Gru, 2005 07:48 ]
Probowalem juz wszystkiego. Przeinstalowalem finala i tez nic. Dalej tak samo. Moze ktos ma save'a zaraz po wyjsciu z obserwatorium albo po wizycie w Cosmo canyon i moglby mi uzyczyc:)? Bylbym dozgonnie wdzieczny. Co prawda chcialem isc w GS na randke z Tiffa, ale juz odzalowac:). Jak by ktos mogl to moj adres Rafcik11@wp.pl. Dzieki
[ Dodano: Wto 20 Gru, 2005 07:48 ]
Probowalem juz wszystkiego. Przeinstalowalem finala i tez nic. Dalej tak samo. Moze ktos ma save'a zaraz po wyjsciu z obserwatorium albo po wizycie w Cosmo canyon i moglby mi uzyczyc:)? Bylbym dozgonnie wdzieczny. Co prawda chcialem isc w GS na randke z Tiffa, ale juz odzalowac:). Jak by ktos mogl to moj adres Rafcik11@wp.pl. Dzieki
o__O' To znaczy że wogóle nie sejvowałeś? "Wcześniejszy sejw" = sejv może być nawet juz w Cosmo Canyon, chodziło mi o "ostatnio zapisaną gre"... No chyba że grasz na emulatorze i dawałeś ciągle quick-save - wtedy porażka.SzaVranitO pisze:No to kuna super, bo ja nie mam wczesniejszego save'a!
Jesli jednak masz sejva przed wejściem do obserwatorium - wyjdź z Cosmo powalcz, wróć - i spróbuj ponownie...
Oczywiscie mam save'a ale w cosmo. A nie mozna niestety z niego wyjsc do poki nie zalatwi sie tej sprawy z redem bo stoi jakis ciec przy wyjsciu i nie pusci. Takze lipa jak sie nie patrzy. Przeslijcie mi save'a please! Rafcik11@wp.pl
Kwazi, przecież gra nie może się wieszać jeżeli czegoś nie zrobisz. Jakby to miało znaczenie to poprostu Bugenhagen nie pokazałby labolatorium i nie wiechali by na górę, to ma jakiś wpływ na filmik, który tą akcję poprzedza. Sprawdziłem to - Jeżeli wrzuciłem zamiast CD1- dwójeczkę to pokazywał się inny filmik i właśnie tak gra się wieszała. Może kolega ma uszkodzoną płytkę, to wtedy będą problemy, filmik ten musi dobrze chodźić.
Mam pytanie, może zabrzmi to śmiesznie, ale nigdy nie brałem Ribbona z Great Glacer. Jak dostać się do tej jaskini pod soplami z którymi są walki ( tam ponoć na niższym piętrze w jaskini jest Ribbon, w tej pod Last Elixir?)
Mam pytanie, może zabrzmi to śmiesznie, ale nigdy nie brałem Ribbona z Great Glacer. Jak dostać się do tej jaskini pod soplami z którymi są walki ( tam ponoć na niższym piętrze w jaskini jest Ribbon, w tej pod Last Elixir?)
Yuffie zabiera nam okreslona ilosc materii(tylko nie pamietam dokladnie ile),wiec np.jesli zabiera nam 50 a Ty masz 52 to 2 zostana u Ciebie i beda to jakies 2 materie z gatunku Magic Materia,czyli te zielonejaga2 pisze:Tak, załaduj wcześniejszego save'a. Miałem ten problem dosłownie wczoraj i tak właśnie zrobiłem. Pomogło. Nie ma to nic do Gongaga. Różne cuda niewidy w 7 występują, dzisiaj grałem misję w Wutai. Stało się coś takiego, że Yuffie okradając mnie, nie wiem czy to błąd czy tak miało być- Fire 3 u Aeris i Ice 3 u Tify poprostu mi zostawiła, wszystkie materie ukradła a te dwie nie. Pierwszy raz tak miałem. Rapps'a waliłem magią.
Chocobo FF7
Yo!
Znowu mam problem
Do skrzyrzowania chocobo uzylem Female i Male Good yellow chocobo wyszedl mi górski kurczakostruś :D .
1) czy moge z tych samych chocobo robic nastepne, albo ile trzeba odczekac niechce mi sie lapac znowu 2 x yellow i to jeszcze odmiennej płci zeby zrobic zecznego
HELP
Znowu mam problem

1) czy moge z tych samych chocobo robic nastepne, albo ile trzeba odczekac niechce mi sie lapac znowu 2 x yellow i to jeszcze odmiennej płci zeby zrobic zecznego
HELP