FFX POMOC, część druga
Moderator: Moderatorzy
mam jeszcze jedno pytanie. jak chcę zdobyć animę to nie zapala mi się jedna statuetka daję rysunek własnej roboty:
1 2
3 4
5 6
A nie zapala mi się statuetka numer 1 w Którym Cloister of Trials nie zdobyłem ukrytej rzeczy przy pomocy Destruction sphere bo długo nie grałem(jakieś 6 miesięcy lub więcej) i zapomniałem w którymi niezdobyłem danej rzeczy??
proszę o pomoc(kolejną). z góry dziękuje
1 2
3 4
5 6
A nie zapala mi się statuetka numer 1 w Którym Cloister of Trials nie zdobyłem ukrytej rzeczy przy pomocy Destruction sphere bo długo nie grałem(jakieś 6 miesięcy lub więcej) i zapomniałem w którymi niezdobyłem danej rzeczy??
proszę o pomoc(kolejną). z góry dziękuje
Mam problem z monster areną. Otóż nie mam odblokowanych wszystkich lokacji a nie wiem jakich i gdzie ich szukać oto spis tych które już mam : Besaid, Mi'ihen Highroad, Djose Road, Macalania, Calm Lands, Mt.Gagazet, Omega Dungeon, Kilika, Mushroom Rock Road, Thunder Plains, Bikanel, Sunken Cave i dodatkowo Area Conquest i Original. Czyli nie mam 2 lokacji jeśli ktoś mógł by mi powiedzieć jakich i gdzie je znaleźć to byłbym wdzieczny.
P.S. Zapomniałem gdzie jest Sunken Cave ^^" też byłbym wdzieczny za info jak tam dotrzeć
P.S. Zapomniałem gdzie jest Sunken Cave ^^" też byłbym wdzieczny za info jak tam dotrzeć

Ostatnie pytanie i na razie bede siedział cicho( a raczej 2 pytania ):
1.Nie moge znaleźć 1 potwora w inside sin, mam : Exoray, Wraith, Gemini, Gemini, Demonolith, Great Marlboro, Adamantoise i Behemoth Kinga nie wiem jaki został mi ostatni a żadnego nowego nie widze od 5 godzin męki
2.Wyłapałem już wszystkie stwory ze wszystkich lokacji ( oprócz tego jednego z inside sin) ale dalej nie mam jednej lokacji ! jest ona w lewym dolnym rogu spisu lokacji monster areny. i nie ma jej napisanej w dziale monster arena na stronie głównej
OneWingedAngel bardzo ci dziękuje za pomoc ! xD jesteś super
1.Nie moge znaleźć 1 potwora w inside sin, mam : Exoray, Wraith, Gemini, Gemini, Demonolith, Great Marlboro, Adamantoise i Behemoth Kinga nie wiem jaki został mi ostatni a żadnego nowego nie widze od 5 godzin męki

2.Wyłapałem już wszystkie stwory ze wszystkich lokacji ( oprócz tego jednego z inside sin) ale dalej nie mam jednej lokacji ! jest ona w lewym dolnym rogu spisu lokacji monster areny. i nie ma jej napisanej w dziale monster arena na stronie głównej

OneWingedAngel bardzo ci dziękuje za pomoc ! xD jesteś super
Penance
Dzięki za 'motylki", a teraz mam inne pytanie, czy ktoś moze przeszedł Penance'a bez używania Rikku, bowiem ja wymaksowałem Tidusa, Wakke i Aurona, resztę zaniedbując, więc jak mam znowu maksować kolejną postać, to mnie ciarki przechodzą... Ile około trzeba zapłacić Yojimbo za Zanmato na Penance??
- Go Go Yubari
- Ifrit
No to cierp teraz.Sky pisze:resztę zaniedbując
a poszukac to nie łaska? Co?Sky pisze:Ile około trzeba zapłacić Yojimbo za Zanmato na Penance??
http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=61