FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
gliniarz

Post autor: gliniarz »

a jak najlepiej dolecieć do remiem temple??
gliniarz

wielkie dzięki za pomoc
gliniarz

mam jeszcze jedno pytanie. jak chcę zdobyć animę to nie zapala mi się jedna statuetka daję rysunek własnej roboty:

1 2
3 4
5 6

A nie zapala mi się statuetka numer 1 w Którym Cloister of Trials nie zdobyłem ukrytej rzeczy przy pomocy Destruction sphere bo długo nie grałem(jakieś 6 miesięcy lub więcej) i zapomniałem w którymi niezdobyłem danej rzeczy??
proszę o pomoc(kolejną). z góry dziękuje
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Besaid (Valefor) [ ] [ ] Bevelle (Bahamut)
Macalania (Shiva) [ ] [ ] Djose (Ixion)
Zanarkand [ ] [ ] Kilika (Ifrit)

wystarczy poszukać na Krypcie... :roll:
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
gliniarz

A jest jakiś sposób na ominięcie dark velafora bo mnie zabija??
Gość

Post autor: Gość »

gdzie jest monster arena ??!!
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

We wschodniej części Calm Lands.
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
DoMaK

Post autor: DoMaK »

Mam problem z monster areną. Otóż nie mam odblokowanych wszystkich lokacji a nie wiem jakich i gdzie ich szukać oto spis tych które już mam : Besaid, Mi'ihen Highroad, Djose Road, Macalania, Calm Lands, Mt.Gagazet, Omega Dungeon, Kilika, Mushroom Rock Road, Thunder Plains, Bikanel, Sunken Cave i dodatkowo Area Conquest i Original. Czyli nie mam 2 lokacji jeśli ktoś mógł by mi powiedzieć jakich i gdzie je znaleźć to byłbym wdzieczny.

P.S. Zapomniałem gdzie jest Sunken Cave ^^" też byłbym wdzieczny za info jak tam dotrzeć :P
DoMaK

Czy taki dziwny potworek w garnuszku (cavern of stolen fayth) tez zalicza sie do listy potworow do zlapania ?? bo z tej lokacji nie mam 1 potwora i wychodzi ze tylko jego. i jak mam go zlapac skoro ma 999.999 hp ??
DoMaK

Ostatnie pytanie i na razie bede siedział cicho( a raczej 2 pytania ):

1.Nie moge znaleźć 1 potwora w inside sin, mam : Exoray, Wraith, Gemini, Gemini, Demonolith, Great Marlboro, Adamantoise i Behemoth Kinga nie wiem jaki został mi ostatni a żadnego nowego nie widze od 5 godzin męki :/

2.Wyłapałem już wszystkie stwory ze wszystkich lokacji ( oprócz tego jednego z inside sin) ale dalej nie mam jednej lokacji ! jest ona w lewym dolnym rogu spisu lokacji monster areny. i nie ma jej napisanej w dziale monster arena na stronie głównej :/

OneWingedAngel bardzo ci dziękuje za pomoc ! xD jesteś super
DoMaK

Spróbuje rozrysować układ obszarów ze spisu monster areny :

Besaid[]Kilika
Mi'ihen Highroad[]Mushroom Rock Road
Djose Road[]Thunder Plains
Macalania[]Bikanel
Calm Lands[]Sunken Cave
Mt.Gagazet[]Inside Sin
Omega Dungeon[]Area Conquest
UNKNOWN[]Original Conquest

I właśnie nie wiem co to ten unknown :570:
DoMaK

ok dzieki jeszcze jak byś mi mógł powiedzieć jak wygląda ten Barbatos to było by już perfect. I dlaczego w inside sin pokazuje sie mi Ahriman(latajace oko) skoro nie nalezy do tej lokacji.
Sky

Motylki

Post autor: Sky »

Hej! Mam pytanie dotyczące questu motylkowego... Czy jest ważna kolejność pokonywania poszczególnych "wyścigów", oraz kiedy mogę się dowiedzieć czy udało mi się zebrać wszystkie z danego wyścigu...
Sky

Penance

Post autor: Sky »

Dzięki za 'motylki", a teraz mam inne pytanie, czy ktoś moze przeszedł Penance'a bez używania Rikku, bowiem ja wymaksowałem Tidusa, Wakke i Aurona, resztę zaniedbując, więc jak mam znowu maksować kolejną postać, to mnie ciarki przechodzą... Ile około trzeba zapłacić Yojimbo za Zanmato na Penance??
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Sky pisze:resztę zaniedbując
No to cierp teraz.
Sky pisze:Ile około trzeba zapłacić Yojimbo za Zanmato na Penance??
a poszukac to nie łaska? Co?
http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=61
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”