Ulubiona postać w FF 7-9

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany

Ulubiony główny bohater:

Squall
171
36%
Cloud
242
50%
Zidane
68
14%

Liczba głosów: 481

Awatar użytkownika
wewa
Kupo!
Kupo!

Post autor: wewa »

shinRa pisze:a nie prawda! ja też jestem dziewczyną i wcale nie lubiłam nigdy Aeris (nawet na samiusieńkim początku) ale co do Sephirotha to się zgadzam.. też mu współczuje...
no wiesz.... mialam wtedy okolo siedmiu lat... i jak zobaczylam ta super hiper grafike to oczu nie moglam oderwac... :P Troche to takie wkurzajace oceniac postac po fajnej peleryncei mieczu... napewno ja bym nie chciala byc tak powieszchownie oceniana.
One_Winged_One

Post autor: One_Winged_One »

Sephiroth, Aeris, Cloud, Nanaki (wolę Nanaki od "Red XIII"), Tifa...
Ogólnie mówiąc większość postaci z FFVII, bo moim zdaniem postaci z Siódemki miały bardzo bogate i ciekawe wątki fabularne. Z Siódemki nie lubiłem chyba tylko Cait Sitha. Może gdyby zamiast niego w dróżynie był sam Reeve...
Dami

Post autor: Dami »

Jak dla mnie zdecydowanie najlepszy jest Reno, reszta Turksów i Rufus z FFVII :D Uwielbiam bohaterów z serii: "jest mi wszystko jedno po czyjej stronie jestem, byle by mi było dobrze" :D
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Bo pom prostu chciał mu towarzyszyć (because I wanted to be with you)
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
anya

Post autor: anya »

Moimi ulubionymi postaciami są: Squall, Laguna, Zell, Edea. Z 'siódemki': Cloud, Cid, Barret. Dziewiątka: Zidane i Vivi.
Ogólnie raczej lubię bohaterów, których 'zmianę' widać w czasie gry, bo do takich chyba cżłowiek najbardziej się przyzwyczaja (i tutaj Squall i Cloud jak nic:)).
Tak przy okazji, jestem tu nowa i to mój pierwszy post, więc witam serdecznie;)
guzik'

Post autor: guzik' »

anya pisze:Tak przy okazji, jestem tu nowa i to mój pierwszy post, więc witam serdecznie;)
siema:)
z głównych bohaterow,to najbardziej NIEprzypadl mi go gustu Zidane(za karę nie nosi mojego imienia:()Squall zaś to już co innego.Ale i tak najbardziej uwielbiam Rikku!!!Widać?;) hehe-myśle ze po AC wiele osob przekonalo sie do Tify,pod wzgledem wygladu:P
RIKKU-Kawaiiii' ^-^
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Tak, tylko w tym temacie ulubione postacie wybiera się z zakresu 7-9. :roll:
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
kruger09
Kupo!
Kupo!

Post autor: kruger09 »

Cid i Vincent z siódemki są moimi ulubionymi postaciami z zakresu 7-9. No i może jeszcze Zell i Irvine z FF8. Cid bo ma świetne odzywki. Poza tym to jedyna postać z serii, która solidaryzuje się z ..... palaczmi :D Vincenta kocham za tajemniczość i ciekawą przeszłość. Tylko dla niego kupię DC:FF7. A Zell to Zell każdy wie o co chodzi:) Obydwoje ze snajperem rządzą na ostatnim filmiku kręconym na kamerze. :D Szkoda, że nie wolmo pisać o postaciach z FFX, tam też znajdzie sie kilka ciekawych charakterów :( Choćby najepszy mentor serii czyli Auron....
Jestem macho mnie kobiety nie wybaczą
Awatar użytkownika
Lenneth
Moderator
Moderator

Post autor: Lenneth »

Boni, niech no Ci piwo postawię. :] (Jak widzę takie teksty o Auronie, zbiera mi się na wymioty. Aż dziw, że mu jeszcze fani i fanki złotego posągu nie postawili. Regularny kult by się temu "mentorowi" przydał. :587:)

A propos tajemniczego Vincenta - rozbawił mnie opis, który dzisiaj przypadkowo przeczytałam na Krypcie: "Pomimo spowijającej go mrocznej aury, czuć od niego także prawość oraz wielką siłę, którą maskuje niepozorny wygląd." Niepozorny wygląd, tak? Jakbym na ulicy zobaczyła faceta metr osiemdziesiąt w czerwonym płaszczu, ze złotym szponem zamiast dłoni i spluwą w drugiej, to raczej nie nazwałabym go niepozornym. XD
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Lucrecia pisze:A propos tajemniczego Vincenta - rozbawił mnie opis, który dzisiaj przypadkowo przeczytałam na Krypcie: "Pomimo spowijającej go mrocznej aury, czuć od niego także prawość oraz wielką siłę, którą maskuje niepozorny wygląd." Niepozorny wygląd, tak? Jakbym na ulicy zobaczyła faceta metr osiemdziesiąt w czerwonym płaszczu, ze złotym szponem zamiast dłoni i spluwą w drugiej, to raczej nie nazwałabym go niepozornym. XD
Luci - grabisz sobie :> , przez niepozorny miałam na myśli to, że postawe ma raczej drobną (typowy bishounen) i nic nie wskazuje na to, by to on mógł się zmieniać w Galian beast czy Chaos. poza tym porównaj sobie Vinca z Cloudem (my hair defies gravity - :rotfl: + pink "gay" uniform >: P), czy Barreta (Hawsta la vista.... <huh, what the f..k? > baby) :D

Dajcie Rikku-2 spokój, bo raz, że to nie miejsce na to, a dwa porównywanie Rikku z Rikku-2 to obraza dla tej pierwszej.
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
barza

Post autor: barza »

ff vii
sephiroth - za masamune, dlugie wlosy, fakt, ze jest prawdziwym sajko i no.. coz... on po prostu rzadzi ;]
reno/rude - za humor i olewczy stosunek (na urlopie, rzecz jasna) do wszystkiego co nie jest gorzala >_<
cid/barret - uwielbiam jak ktos mowi procentami i gwiazdkami (:
yuffie - jest urocza
zolix

Post autor: zolix »

Vicnent-cichy i pokorny, a jak przywali to nie ma czego zbierac:]
Cloud-bo wymiata tym swoim mieczykiem:]
LeWiAtAN

Post autor: LeWiAtAN »

Mi najbardziej podoba się Chochobo Sage w FF VII chyba jarał za dużo i mu się cewki w mózgu poprzepalały niestety nie da sie go mieć w drużynie ,a szkoda
Awatar użytkownika
Gagarin
Malboro
Malboro

Post autor: Gagarin »

z facetów najbardziej przypadł mi do gustu Squall (nie jakiś homo ze mnie czy coś, ale po prostu koleś jest ciekawy), a z dziewcząt chyba Tifa wydje mi się najbardziej sensowna i ogarnięta. Yuffie lubię ja jej dziecinność i aroganckość... takie niedobre dziecko :P . Wkurzał mnie też Seifer... facet z kompleksami... można go podejrzewać o małej wielkości mózg i yyyy (chyba wiecie czego :razz: ) Aha tak przy okazji... witam wszystkich jako nowicjusz :)
Umierając zawsze miej przy sobie prezerwatywę... nawet po śmierci możesz zarazić się HIV albo jakimiś innymi fajnymi wenerami.
Etelgrin

Post autor: Etelgrin »

Yo!

Kod: Zaznacz cały

Moim zdaniem najfajniejsza postac jest z FF VII Sephiroth - opanowany, majacy niezwykla sile oraz jego Masamune &#40;moja ulubiona bron ze wszystkich FF&#41; Jest z nim historyczny kawalek w Nibelheim utwkwil mi gleboko w pamieci FMV "Sephiroth in Flames" genialne  &#58;!&#58;  Druga postacia bylby Vincent  8&#41;  spowity tajemnica gosciu lezacy w trumnie w piwnicy shinra mansion. Zack jest swietny 1st Class SOLDIER jak to slysze to poprostu padam z zachwytu. Turks Reno i Rude ich swietne akcje moja ulubiona w Wutai jak Don porwal Elene, &#40;"Beacause its our Job" &#58;D &#41; albo jak sie spadalo do midgar na spadochronach tez w podziemiach byli turksi "Lets End it like the Turks" ach te ich teksty. A na koncu dodam ze jedna z moich ulubionych postaci byla Aeris "z bezuzyteczna materia we wlosach" ktora uratowala swiat przed meteorem ale niemogla juz tego zobaczyc &#40;i jej limit Great Gospel&#41;  &#58;cry&#58; 
Edit: SPOILERY SIĘ OZNACZA!
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”