FF 9 POMOC: problemy z przechodzeniem gry
Moderator: Moderatorzy
błagam...niech mi ktos pomoże zdobyć ekskalibura w FF9
Nie wiem ja wy, ale ja nie mogę kupić na aukcji w Treno tego przeklętego przedmiotu żeby go potem wymienić na ten miecz. Może mi ktoś pomoże...
- Go Go Yubari
- Ifrit
http://www.k-ff.com/Final9/index.php?n=30
-__-'
po1) Kup:Une's Mirror, Doga's Artifact, Griffin's Heart, Rat Tail
po2) Sprzedaj każdy z przedmiotów mieszkańcom (tak jak jest w opisie)
po3)
<następnym razem umieszczaj tematy w odpowiednich działach bo Go Go nabije Cię na pal
>
-__-'
po1) Kup:Une's Mirror, Doga's Artifact, Griffin's Heart, Rat Tail
po2) Sprzedaj każdy z przedmiotów mieszkańcom (tak jak jest w opisie)
po3)
(pojawi się dopiero gdy kupisz i sprzedasz przedmioty z punktu 1)Magicial Fingerprint, dostępny jedynie na czwartej płycie
<następnym razem umieszczaj tematy w odpowiednich działach bo Go Go nabije Cię na pal

chocobo paradise
Mam pytanko jestem na 4 CD zrobione wszystkie chocography, wszystkie skarby odnalezione a jednak kiedy jestem w chocobo paradise i gadam z grubym to nie wysyla mnie abym odwiedził wszystkie plaże, o co chodzi? prosze o szybką odpowiedż.
Tak kilka razy grałem i wygrywałem na poczatku przyleciał Mene potem juz go nie było za każdym razem mówił (gruby) żebym leciał dalej odkrywać po rozmowie z innymi chocobosami nic nie wynikało, mówiły tylko o skarbach, że niektóre są ukryte i o miejscach gdzie są, ale mam wszystkie kawałki chocograph pieces i wszystkie skarby.
Tak jak już pisałem wszystko zrobione jak było napisane w opisie...
Będę próbował jeszcze raz sprawdzić wszystkie miejsca.
Tak jak już pisałem wszystko zrobione jak było napisane w opisie...
Będę próbował jeszcze raz sprawdzić wszystkie miejsca.
Zdobyłem wszystkie chocography,znalazłem wszystkie szczeliny skalne,mam 3 "skarby" z bulgoczących wód i nie mogę wydobyć ostatniego,przy zatopionej Shimering Island.Nurkowałem 99 razy wokół wokół tej góry lodowej z kolorową wodą w środku,raz przy razie i nic!!Proszę o dokładną lokalizację ostatniego skarbu.W tej chwili jestem na etapie przechodzenia przez zamek Ipsen's Castle(gdzie trzeba zebrać 4 artefakty żywiołów3cd)