Kosmetyki, makijaże, ubiór etc :]

Tutaj można toczyć rozmowy o zdrowym trybie życia, dawać porady, ro zmawiać o modzie i stylu.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Coco
Cactuar
Cactuar

Post autor: Coco »

ja ostatnio proboje przekonac moja mama, ze trapery pasuja do spodnicy... kiepsko mi idzie :( nie rozumiem czemu,moim zdaniem to idealne polaczenie (zwlaszcza jak ktos-tak jak ja-ma numer buta 40-41 :P )
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

Boni pisze:Szybko farbuj na czerwony
a ciekawe jaki obecnie mam :D /mialam jeszcze mala wizyte u fryzjera niedwno:]/

Boni pisze:fioletowy
moze keidys :]
bte roxuja filoetowe wloski starszych babinek :D :D
Boni pisze:A tego że jestem nudystą to nie skomentujesz?
a co tu komentowac :] u plebsu to normalne ;]

Coco pisze:proboje przekonac moja mama, ze trapery pasuja do spodnicy... kiepsko mi idzie
spox do wszystkiego da sie ich przekonac ;)

Coco pisze:ma numer buta 40-41
wow...ja dodam ze mam 36/37 :lol: :lol: <nie zebym narzekalam,pzreciwnie swietnei sie czuje z takim rozmiarem;]>
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
356Warlock

Post autor: 356Warlock »

Jak dla mnie ... makijaż - tylko gotycki,ubiór - tylko gotycki , fryzura - tylko gotycka :D ...jednym słowem ... MROK - tylko gotycki!!! Styl gotycki jednak bardziej pasuje kobietą :wink: ...Pytanko jeszcze jedno ??? Co sadzicie o J-Rocku...???Zanczy się tym stylu ubierania się ...??? :wink:
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

pozwole sobie tego nie skomentowac:]
<a wiesz w ogole jaki byl pierwszy kawalek gotycki??>
tylko czy bardziej odpowiada kobietom...czy ja wiem :]

styl visual kei, jak juz pisalam/i co widac czesto na avkach/ uwielbiam-tyle ze imho wazneijsza jest muzyka a nie co maja ubrane..tak samo w kazdym innym przypadku
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

356Warlock pisze:Jak dla mnie ... makijaż - tylko gotycki,ubiór - tylko gotycki , fryzura - tylko gotycka n ...jednym słowem ... MROK
OMG :shock: _^_

Garnet pisze:tylko czy bardziej odpowiada kobietom...czy ja wiem :]
To zależy tylko od gustu i ,że tak powiem, predyspozycji danej osoby :lol: A nie od płci.
Najgorsi są ci, którym się wydaje,że ciemna kreska na oku i czarne ciuchy czynią z nich mrocznych :lol: Nieważne, czy to kobieta, czy mężczyzna - o ile uroda i gust sprzyjają takiemu gotyckiemu wizerunkowi, to mnie się to bardzo podoba.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Ivy pisze:OMG
Ivy :lol: no jak to ...du bist nicht TRUUU?? :lol:

Ivy pisze:Najgorsi są ci, którym się wydaje,że ciemna kreska na oku i czarne ciuchy czynią z nich mrocznych
albo glany w 35 stopnowym upale -_- <chociaz to bardziej do metali> pozdrawiam wszystkch TRUU a tymczasem ide wyscielic moja truu mega f***g coffin :lol:
356Warlock

Post autor: 356Warlock »

Garnet napisała:
albo glany w 35 stopnowym upale -_- <chociaz to bardziej do metali> pozdrawiam wszystkch TRUU a tymczasem ide wyscielic moja truu mega f***g coffin Laughing
...cytat w rytm z jednej piosenek Arki Noego (dokładnie jedna ze zwrotek) "Tylko czarne glany są naprawde funny ,bo mroczna załoga nosi je na nogach"...Wiesz glan to but uniwersalny - nosisz go w lato chodząc po górach - w między czasie kopiesz tyłki góralom :P ,idziesz w lato wieczorem przez ulice - w między czasie kopiesz tyłki skinom :P ,w zime wracasz ze szkoły ...yyy kopiesz tyłki bałwanom ...w jesień skopane tyłki mają kasztany ... w wiosne biedronki nie moga siadać na tyłkach - a wszystko to dzięki kochanym GLANOM!!! :D ...a co do Gotek ... fakt nie każdej osobie to pasuje ...ale większość gotek które spotykam są bardziej niż ładne (jak dla mnie :wink: )
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69155690 to sie nazywa Ubranie :D :D

swoja droga,ale pogoda nas ostatnio rozpieszcza i mozna jeszcze isc 'lekko' ubranym :) ...na sama mysl o mrozneeej zmie dostaje gesiej skorki :/ wszystko zapiete pod gore,szale i te inne i przede wszystkim grubsze ubrania..nie cierpie swetrow-wlasciwie to nosze tylko te takie rozpinane i grubsze plaszce...ale co tam....nie ja jedna na to narzekam ;] < jakby co moja ulubiona pora roku jest wlasnie jesien:]>

< snieg jest fajny jak jest wieczor i sie patrzy przez okno :D >
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Jesień i zima roxują. Zwłaszcza jesien, głównie za sprawą klimatu, np. teraz zero słońca i deszcz. Po prostu preferuję takie klimaty, które na myśl przynoszą mi ponure hiatorie, powieści epoki romantyzmu... słowem cudnie. Zima ma to do siebie że w nocy się fajnie chodzi wszędzie ^_^ W dzień to beznadzieja jest, a rano to w ogóle _^_' Ta szadź. -_-

A co do uniformu to ja tam wole w kurce chodzić ;]
Garnet pisze:to sie nazywa Ubranie
Czasem żałuję że nie jestem kobietą :lol: lol Ależ bym zaszpanował w takim ciuchu... O wiele ciekawsze niż peleryna wampa :lol: :wink:

Swetry? Zimą? Dziwne, ja nigdy nie noszę. ;)
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Boni pisze:Zwłaszcza jesien, głównie za sprawą klimatu, np. teraz zero słońca i deszcz.
to prawda :] z tym wyjatkiem tego,ze teraz nie ma zero slonca XD bynajmniej u mnie teraz tak swieci, ze mam na maxa spuszczona rolete

za zima nie przepadam,bo nigdy nie lubilam sie grubo ubierac,snieg jest fajny,ale tak jak mowilam przez okno i wieczorem XD>

ale zima ma jedna swoja wielka zalete,mozna smialo uzywac jasnego pudru ^^ ;)

Boni pisze:Czasem żałuję że nie jestem kobietą
XD ja bym nigdy nie chciala byc facetem,co to za jedyna alternatywa-spodnie <poza wyjatkami :] > nio i na gore albo shirt,koszula albo bluza/sweter ...mowie,rzecz jasna o naszych polskich realiach...
< panowie w wieku 18 w :] mieli sie o wiele lepiej :] >

Boni pisze:Swetry? Zimą? Dziwne, ja nigdy nie noszę.
chodzisz w samych t shirtach? XD albo szpanjesz bluza z kapturem :lol:
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Garnet pisze:chodzisz w samych t shirtach? XD albo szpanjesz bluza z kapturem
Zimą zawsze chodziłem w t-shirtach :lol: Ale po moich kłopotach z nerkami dałem sobie z tym spokój... Chodzą w czymś co raczej bluzy przypomina ale sam nie wiem co to XD :D

Oj tam, współcześnie teraz też modnie się ubierają, mam pokazać przykład? :]
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Boni pisze:współcześnie teraz też modnie się ubierają, mam pokazać przykład?
ja mam taka mode w ...:] /co modne nie znaczy ze fajne;P/

ale pokaz ten przyklad XD

swoja droga juz mnie ku*** bierze objezdzam i objezdzam sklepy i nic a dokaldnie rzec biorac poszukuje jakis fajnych kozaczkow na koturnach-dosc znacznych i ...... ech jesli gdzies u siebie takowe bedziecie widziec w sklepie dajcie cynk na nazwe sklepu to poszukam takowego w swoim rejonie...a nuz...bo juz jestem w akcie desperacji...wszedzie tylko noski,szpile albo jakies kozaki do d*** ...ech
<chyba pozostanie mi zakup przez neta...albo to co mam..ale ja lubiec nowe buty^^>

w ogole osttanio jakas moda na sztruks o.O co wchdoze do sklepu to tylko takowe spodnice i znowu na ulicy co druga w takiej samej XD

edit

<reklama> http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75842775 XDD moze akurat komus tutaj sie przyda XDD </reklama> ;)
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Garnet pisze: <reklama> http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75842775 XDD moze akurat komus tutaj sie przyda XDD </reklama> n
Gdyby były nieużywane, to nawet fajny prezent na mikołajki można by sobie sprawić XD Ale co za pomysł, żeby dawać 80% pudru? :lol: po tygodniu mozna dostać wysypki _^_ (w sumie to może by tak przejrzeć kosmetyczkę i zobaczyć, co się już nie przydaXDDD)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Ivy nie filozofuj tu ;P to sie ma sprzedac :lol: /prosze tylko nie komentujcie tytulu XD ech XD >

wlasnie tez tak sobie ostatnio przejrzalam szafke, gdzie mam kosmetyki..ale qrcze jakos nie umie sie z wiekszoscia rozstac mowiac,a jeszcze sie przyda etc....heh...poza tym juz od roku biore sie za wyprzedaz mojej zapelnionej szafy-po2/3 rzeczy na wieszakach....eche...
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Garnet pisze:vy nie filozofuj tu ;P to sie ma sprzedac Laughing /prosze tylko nie komentujcie tytulu XD ech XD >
Ok Ok, już sobie nie robię jaj, życzę powodzenia. Tak na serio, to nie wpadłabym na taki pomysł i chyba kiedyś go wykorzystam do podreperowania swojego budżetu.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zdrowie, styl życia”