Moderator: Moderatorzy
a ciekawe jaki obecnie mam :D /mialam jeszcze mala wizyte u fryzjera niedwno:]/Boni pisze:Szybko farbuj na czerwony
moze keidys :]Boni pisze:fioletowy
a co tu komentowac :] u plebsu to normalne ;]Boni pisze:A tego że jestem nudystą to nie skomentujesz?
spox do wszystkiego da sie ich przekonacCoco pisze:proboje przekonac moja mama, ze trapery pasuja do spodnicy... kiepsko mi idzie
wow...ja dodam ze mam 36/37Coco pisze:ma numer buta 40-41
OMG356Warlock pisze:Jak dla mnie ... makijaż - tylko gotycki,ubiór - tylko gotycki , fryzura - tylko gotycka n ...jednym słowem ... MROK
To zależy tylko od gustu i ,że tak powiem, predyspozycji danej osobyGarnet pisze:tylko czy bardziej odpowiada kobietom...czy ja wiem :]
IvyIvy pisze:OMG
albo glany w 35 stopnowym upale -_- <chociaz to bardziej do metali> pozdrawiam wszystkch TRUU a tymczasem ide wyscielic moja truu mega f***g coffinIvy pisze:Najgorsi są ci, którym się wydaje,że ciemna kreska na oku i czarne ciuchy czynią z nich mrocznych
...cytat w rytm z jednej piosenek Arki Noego (dokładnie jedna ze zwrotek) "Tylko czarne glany są naprawde funny ,bo mroczna załoga nosi je na nogach"...Wiesz glan to but uniwersalny - nosisz go w lato chodząc po górach - w między czasie kopiesz tyłki góralomalbo glany w 35 stopnowym upale -_- <chociaz to bardziej do metali> pozdrawiam wszystkch TRUU a tymczasem ide wyscielic moja truu mega f***g coffin Laughing
Czasem żałuję że nie jestem kobietąGarnet pisze:to sie nazywa Ubranie
to prawda :] z tym wyjatkiem tego,ze teraz nie ma zero sloncaBoni pisze:Zwłaszcza jesien, głównie za sprawą klimatu, np. teraz zero słońca i deszcz.
Boni pisze:Czasem żałuję że nie jestem kobietą
chodzisz w samych t shirtach?Boni pisze:Swetry? Zimą? Dziwne, ja nigdy nie noszę.
Zimą zawsze chodziłem w t-shirtachGarnet pisze:chodzisz w samych t shirtach?albo szpanjesz bluza z kapturem
ja mam taka mode w ...:] /co modne nie znaczy ze fajne;P/Boni pisze:współcześnie teraz też modnie się ubierają, mam pokazać przykład?
Gdyby były nieużywane, to nawet fajny prezent na mikołajki można by sobie sprawićGarnet pisze: <reklama> http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75842775 XDD moze akurat komus tutaj sie przyda XDD </reklama> n