Nie mam jush sił na ok dobre 20 prób uzyskania zielonego albo niebieskiego kurczaka płci żeńskiej nie udała sie żadna jush tracę powoli cierpliwość : O HELP ! Co mam zrobić żeby urodziłą mi się wkońcu "dziewczyna" to od czegoś zależy czy to może ślepe zrządzenie losu Robię tak że po urodzinach chłopczyka wczytuję grę ash do skutku ale skutku nie widać.
mam problem nie moge wychodować zadnego choco (poza zóltym) mam W i G(rocket town) oba klasy S i nie moge wychodować nic a próbowałem już kilkadziesiąt razy... zeby tego było mało nie ma ruby weapona na pustyni coś tu jest nie tak... prosze o wskazówki...
Spróbuj inne kombinacje, masz w linku który podała Yubari
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Mi się Ruby pojawił dopiero jak Ultimate'a pokonałem Co do chocobo spróbuj, miałem ten sam problem co ty, ale wyszło jak skrzyzowałem Wondefull i Mideel.
Nie wiem jak dojsc do Rocket Town W opisie pisze isc na polnoc... Ale nie ma nigdzie przejscia na polnoc. Na polnoc od Nibelheim jest ta jaskinia z droga prowadzaca do Mako Reactora ze wspomnien Clouda. Zrobilem tam wszystko wedlug opisu (zabilem bossa itd). Wrocilem do Nibelheim i kropka. Oblazlem cala polnoc w poszukiwaniu luki wsrod gor zeby dostac sie do Rocket Twon i nic. Nie ma! Wrocilem do tej jaskini (sciezki Mako...) i tez nie ma nigdzie przejscia Niewiem co robic. Gram wersje PSX.
Na dole znajdziesz też Save Point. Zapisz w nim grę i pokonaj bossa.Teraz możesz wybrać dwie drogi. Jedna to właściwe wyjście, drugą (dolną) dotrzesz do kilku innych lokacji, a w dodatku znajdziesz garść przydatnych przedmiotów. Oto jak należy iść. Gdy wyjdziesz z pomieszczenia z Save Pointem i zeskoczysz piętro niżej, to udaj się od razu do wejścia do jaskini przy miejscu, w którym Cloud zeskoczył. W tej jaskini znajdziesz Elixir - aby do niego dojść musisz wejść do tunelu na północy jaskini, a następnie przejść tunelem (nie widać postaci) do skrzynki. Teraz idź dalej. Na polanie z drzewem znajdziesz materię Elemental. Idź dalej. W kolejnej jaskini znajdziesz Sniper CR. Idź do kolejnej lokacji. Długa droga po zboczu góry zaprowadzi cię do reaktora, który pamiętasz ze wspomnień Clouda. W środku nie da się nic zrobić, za to po wyjściu z reaktora udaj się za niego, gdzie znajdziesz drzwi prowadzące do pomieszczenia z rurami. Teraz możesz już opuścić cały kompleks górski Nibelheim i wyjść na mapę świata. Obchodząc góry dotrzesz do Rocket Town.
Trochę pomyślunku -_-
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Boże Święty T_T. Wychodzisz wyjściem, gdzie był Materia Keeper, NIE zeskakujesz tylko idziesz zakrętem w góre (środek planszy). Wychodzisz na mape świata ochodzisz góry i od okrągłgo lasku grzejesz na północ i północny-wschód.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Boze.... Wlasnie ze jak wychodze tam gdzie byl Materia Keeper to przenosi mnie odrazui do Nebelheim. Jak wychodze tym ktorym wlazlem to znajduje sie przed jaskina i musze pare krokow na poludnie zrobic, zeby dojs do Nebelheim. Bo mam tylko Nebelheim na poludniu, a na polnocy grote (sciezke do Mako Reactora).
Ooo, kolega znalazł TELEPORT :D Ale na poważnie, pierwszy raz o tym słyszę, ale może wgraj wcześniej nagranego save'a i spróbuj przejść grotę jeszcze raz. Może się uda. Jeżeli to nie pomoże i wszystko napewno robisz dobrze to już tylko jakiś błąd, albo pirat i wtedy tylko PORAŻKA.