Advent Children

Jedna z najsłynnieszych części serii Final Fantasy, która doczekała się wielu rozszerzeń w postaci gier i filmów.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Podpisuje się pod wypowiedziami poprzedników - misje wykonywane w ramach SeeD dostarczały tyle emocji, co uwielbiane przeze mnie w FF VII akty terroru/sabotażu przeprowadzane w reaktorach, w ramach pracy dla Avallanche. W moim przypadku po prostu pozwala sie wyszaleć i zrobić coś czego normalnie się nie zrobi(no wysadźcie sobie ot tak elektrownie w wielkim mieście :mrgreen:), a poza tym jako najemnik masz w trąbce co wyniknie z tego, co zrobisz - ważne by wykonać zadanie i dostać kasę :D. Poza tym z perspektywy filmu FF 8 się nadaje - jest pościg, mistyczne wszechpotężne zło, romans, intryga.... Amis wyjadają takie rzeczy w dzień powszedni.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Mastek
Kupo!
Kupo!

Post autor: Mastek »

Zarypiscie musiał by wtedy wyglądac akcja z FFVIII !!! Bitwa miedzy dwoma gardenami!!! :shock: Na film chyba kazda czesc sie nadaje!!!
ramalash

Post autor: ramalash »

taa a gdyby tak nakrecic final fantasy 1 ??
Awatar użytkownika
Mastek
Kupo!
Kupo!

no co tez by było dobrze no nie!!!

ps. wiedziałem ze ktos mi to napisze, dlatego chciałem zaznaczyc ze od FF7 ale wsómie to dla mnie moze byc jak najwiecej filmaczów o FF :razz:
Madtrax

Post autor: Madtrax »

ja tak do konca nie jestem przekonany - starsze czesci byly traktowane inaczej.Kiedys gry wogole traktowalo sie inaczej - byl jakis klimat, gieldy, kolesie itd. Teraz nakrecajac film o ff1(chodzi przecie o fabule ktora we wszystkich ff byla b. dobra) mozna zabic legebde chociaz jak wypali im ff7AC(watpie...) to zabiora sie za cos innego byc moze kolejny ff ;)
Awatar użytkownika
Mastek
Kupo!
Kupo!

a mi sie wydaje z napewno wypali ten FF7AC 8), ale dla mnie wszystko związane z Final Fantasy mi sie podobało, podoba i bedzie podobac :P
Madtrax

Post autor: Madtrax »

wiesz t juz kwestia gustu ;)
Awatar użytkownika
Mastek
Kupo!
Kupo!

wiem 8)
Awatar użytkownika
BeeBBo
Cactuar
Cactuar

Post autor: BeeBBo »

Kurcze...przejrzałem screeny, ciesze sie że chociaz Cloud bedzie miał swój Buster Sword :) i odwiedzi katedre :twisted: aha! fajnie wygląda zniszczony Midgar. Ma to w pewnym sensie swój urok... :cry:
Awatar użytkownika
Mastek
Kupo!
Kupo!

wszystko fajnie wygląda :shock:
kontrat

Post autor: kontrat »

dla mnie oraz bardziej sie to podoba , na pocztaku mialem obawy ale poatrzac na screeny to kawal dobrej roboty , oby tak dalej a na pewno ten film to bedzie strzal w 10 ! poza tym zajebisty jest ten efekt ala matrix z tym kolesiem co sie bije z Cloudem ...
Awatar użytkownika
BeeBBo
Cactuar
Cactuar

Post autor: BeeBBo »

mimo że wszystko wygląda zajebiście :P mam nadzieję ze obok Clouda, Barreta i Vincenta znajdzie sie ktos jeszcze... Przydałoby sie jeszcze kilku bohaterów...
kontrat

Post autor: kontrat »

naewno bedzie wiecej dobrych , bo ze screenow widac ze na razie zlych jest duzo ... ja bym chcial zeby Tifa byla ...
Awatar użytkownika
Mastek
Kupo!
Kupo!

ja bym chcial zeby Tifa byla
a kto by niechciał :P
ramalash

Post autor: ramalash »

ja chcialbym zeby byl red 13 (chociarz nie wiem czy przezyl calego ff7 ) albo jego ojciec ;]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy VII”