Ulubiona postać w FF 7-9
Moderator: Moderatorzy
Ja najbardziej lubię Sephirotha oraz Cida (z FF7). Pierwszy to debeściarski czarny charakter tak ogólnie, drugi natomiast to chyba najbardziej "charakterna" z postaci w Finalach, jego przeklinania, do tego sposób poruszania się, zasypianie w Gold Saucer i sporo innych.
Z głównych bohaterów natomiast to znów FF7 i Cloud. Ambitny i jak się okazuje w grze od początku był wyjątkowy.
Jakoś nie przemówił do mnie dość przerysowany Squall. Dla mnie to Cloud z podwojoną opcją "zamknięty w sobie".
Z głównych bohaterów natomiast to znów FF7 i Cloud. Ambitny i jak się okazuje w grze od początku był wyjątkowy.
Jakoś nie przemówił do mnie dość przerysowany Squall. Dla mnie to Cloud z podwojoną opcją "zamknięty w sobie".
http://www.k-ff.com/phpbb2/viewtopic.php?t=2541&start=0 - A to?PTfromSCR pisze:jezeli chodzi o kobitki w serri FF to nalepsza jest terra
Co do ankiety - umieszczono tam głównych bohaterów. Na wszystkich nie ma miejsca. Gdyby było tam kilka losowo wybranych postaci, posypały by się komentarze "a dlaczego nei ma Selphie? Dlaczego nie znalazł się tam się NPC nr 24, którego spotykamy w Timber? Gdzie jest uwzględniony Mog?" _^_

aha no tak sorki zapomnialem ze chodzi tu o postacie z FF 7-9...a co do ankiety to mozna bylo dac wszystkie postacie...to tylko 28 pozycji a jezeli juz to chociarz postacie ktore jakos zaistnialy w fabule itd...a kobitki z 7-9 to najlepsza (nie bohaterka ale postacia) jest Edea z FFVIII...
Edit by GoGoYubari:
Bo w ankiecie jest limit miejsc do 10. Ponadto ankieta jest leciwa. Dodatkowo nie można wszystkim dogodzić. I dodawaj, ze Twoim zdaniem, bo sa ludzie, którzy o Edei maja odmienne zdanie. I nie robić mi tu zbednego OT, bo bede kosić. Czas żniw może u nas nastac zawsze. Koniec wywodu.
Edit by GoGoYubari:
Bo w ankiecie jest limit miejsc do 10. Ponadto ankieta jest leciwa. Dodatkowo nie można wszystkim dogodzić. I dodawaj, ze Twoim zdaniem, bo sa ludzie, którzy o Edei maja odmienne zdanie. I nie robić mi tu zbednego OT, bo bede kosić. Czas żniw może u nas nastac zawsze. Koniec wywodu.
a nie prawda! :D ja też jestem dziewczyną i wcale nie lubiłam nigdy Aeris (nawet na samiusieńkim początku)wewa pisze:Jako ze kestem dziewczyna i gdy pierwszy raz ujarzalam final to moja ulubiona postacia jest Aeris...

Kod: Zaznacz cały
najgorzej było w ostatniej walce jak Cloud zabił go swoim super-chruper ;) limitem.... :)
SPOILERY SIĘ OZNACZA!!!