Ulubiona postać w FF 7-9

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany

Ulubiony główny bohater:

Squall
171
36%
Cloud
242
50%
Zidane
68
14%

Liczba głosów: 481

Myr

Post autor: Myr »

owszem :D Amarant tez jest dobry. Coz Zidane to Zidane, jak juz mowilem dobra odskocznia, moim zdaniem nie zawsze glowny bohater musi byc tajemniczym cichym typem ;). Podobalo mi sie jego podejscie: "You dont need a reason to help people"
Craven

Post autor: Craven »

Ja najbardziej lubię Sephirotha oraz Cida (z FF7). Pierwszy to debeściarski czarny charakter tak ogólnie, drugi natomiast to chyba najbardziej "charakterna" z postaci w Finalach, jego przeklinania, do tego sposób poruszania się, zasypianie w Gold Saucer i sporo innych.
Z głównych bohaterów natomiast to znów FF7 i Cloud. Ambitny i jak się okazuje w grze od początku był wyjątkowy.
Jakoś nie przemówił do mnie dość przerysowany Squall. Dla mnie to Cloud z podwojoną opcją "zamknięty w sobie".
Awatar użytkownika
BeeBBo
Cactuar
Cactuar

Post autor: BeeBBo »

Z tym sie zgodze. Cid jest dość charakterystyczną postacią...w pewnym stopniu podobny do Barreta ale ten drugi jest dość...niekumaty. :wink: Wyjątkową cechą Cida jest jego impulsywność i pewność siebie. Jedna z najciekwaszych postaci w FF7
Myr

Post autor: Myr »

i ma naprawde dobre nieprzewidywalne texty dzieki ktorym rozsmiesza, a Barret jest raczej malo oryginalny, taki murzynek po prostu(ale i tak go lubie :D) :P
thunder21

Post autor: thunder21 »

no wiec tak ja lubie bareta z ff7 bo klnie:)) jeszcze zawalisty jest red xiii :)))))))ostre demage ma :wink:
jaga2

Post autor: jaga2 »

Dla mnie najlepszą postacią jest Yuffie- za CONFORMERa.(9999 morph.).Zresztą jej Doom of the living jest moim zdaniem najlepszym limitem.(ex. z omnislashem).
PTfromSCR

Post autor: PTfromSCR »

jak dla mnie najlepsza postacia jest amarant...jest tajemniczy i w ogole dobrze wyglada itd.
Awatar użytkownika
wewa
Kupo!
Kupo!

Post autor: wewa »

Jako ze kestem dziewczyna i gdy pierwszy raz ujarzalam final to moja ulubiona postacia jest Aeris... No i strasznie zawsze wspolczulam Sephirotha... biedak...
PTfromSCR

jezeli chodzi o kobitki w serri FF to nalepsza jest terra (chyba tak sie nazywala)...miala kozacki "zyciorys"...a wlasnie czemu ankieta dotyczy tylko 3 osob...
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

PTfromSCR pisze:jezeli chodzi o kobitki w serri FF to nalepsza jest terra
http://www.k-ff.com/phpbb2/viewtopic.php?t=2541&start=0 - A to?

Co do ankiety - umieszczono tam głównych bohaterów. Na wszystkich nie ma miejsca. Gdyby było tam kilka losowo wybranych postaci, posypały by się komentarze "a dlaczego nei ma Selphie? Dlaczego nie znalazł się tam się NPC nr 24, którego spotykamy w Timber? Gdzie jest uwzględniony Mog?" _^_ :lol:
PTfromSCR

aha no tak sorki zapomnialem ze chodzi tu o postacie z FF 7-9...a co do ankiety to mozna bylo dac wszystkie postacie...to tylko 28 pozycji a jezeli juz to chociarz postacie ktore jakos zaistnialy w fabule itd...a kobitki z 7-9 to najlepsza (nie bohaterka ale postacia) jest Edea z FFVIII...

Edit by GoGoYubari:
Bo w ankiecie jest limit miejsc do 10. Ponadto ankieta jest leciwa. Dodatkowo nie można wszystkim dogodzić. I dodawaj, ze Twoim zdaniem, bo sa ludzie, którzy o Edei maja odmienne zdanie. I nie robić mi tu zbednego OT, bo bede kosić. Czas żniw może u nas nastac zawsze. Koniec wywodu.
shinRa

Post autor: shinRa »

...ahhh trudno wybrać jedną jedyną postać... :)
szkoda że nie można głosować na Sephirotha, Cida (z 7), Vincenta....
nie no.. przy tak małym wyborze wybrałam Clouda :P
Awatar użytkownika
squcloud
Kupo!
Kupo!

Post autor: squcloud »

Squall, ale ten z początku gry bo potem sie bardzo zmienia.
Whadya think you're doing?
shinRa

Post autor: shinRa »

wewa pisze:Jako ze kestem dziewczyna i gdy pierwszy raz ujarzalam final to moja ulubiona postacia jest Aeris...
a nie prawda! :D ja też jestem dziewczyną i wcale nie lubiłam nigdy Aeris (nawet na samiusieńkim początku) :) :) ale co do Sephirotha to się zgadzam.. :) też mu współczuje...

Kod: Zaznacz cały

najgorzej było w ostatniej walce jak Cloud zabił go swoim super-chruper  ;)  limitem.... :)

SPOILERY SIĘ OZNACZA!!!
:evil:
Awatar użytkownika
Sephir
Cactuar
Cactuar

Post autor: Sephir »

Podobnie jak Craven... Sephiroth i Cid. Sephiroth, bo tajemniczy, małomówny, ma fajny miecz, fajna pelerynka i ogólnie jest taki...fajny XD. Co do Cida, podoba mi się jego cięty język, spontaniczność i ogólnie jego osoba.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”