Telewizja, czyli pranie mózgu.

Dla fanów małego ekranu. Seriale, dokumenty, reportaże i inne programy, wszystko tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Cierń
Cactuar
Cactuar

Post autor: Cierń »

Go Go Yubari pisze:Niech się ta cała Bozenka (czy jak tej młodej na imie)
Nie ma to jak teksty z klanu typu Grażynka: "Bożenka, Maciuś umyjcie już rączki bo obiad na stole" a po chwili "Rysiu czemu nie jesz" (pewnie nie umył raczek :lol: ) -_-'
"We carry death out of the village!"
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

Boni a kto ci karze to oglądać? Własnie o to chodzi z abonamentem że sam sobie wybierasz czy chcesz 5 programów, czy 2, czy 40, czy tez wogóle nie chcesz ogladać tv. Nikt ci na siłe tego nie wciska przeciez więc nie rozumiem skąd to narzekanie.
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

A ja nie mam cyfrowej i jest mi z tym dobrze ;)
Cierń pisze:Nie ma to jak teksty z klanu typu Grażynka: "Bożenka, Maciuś umyjcie już rączki bo obiad na stole" a po chwili "Rysiu czemu nie jesz" (pewnie nie umył raczek Laughing
Kazda polska rodzina powinna brac z nich przyklad! :D XD

No i teraz będziemy mieli okazję obserwowac losy nowej superprodukcji polskiej (takie doszly mnie sluchy, a tv często nie wlączam)- "Warto kochac" _^_' Kto się skusi? :> XD
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Dante pisze:Boni a kto ci karze to oglądać? Własnie o to chodzi z abonamentem że sam sobie wybierasz czy chcesz 5 programów, czy 2, czy 40, czy tez wogóle nie chcesz ogladać tv. Nikt ci na siłe tego nie wciska przeciez więc nie rozumiem skąd to narzekanie.
Nie mam żadnej cyfrówki, kablówki i innych bzdetów. Mówię o TVP. Z resztą, ja nie płacę, tylko moi starzy i sęk w tym, że jak nie zapłacisz to mogą Cie za kuperek złapać.
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Ale tylko jeśli masz w domu TV i radio. Monitor komputera się nie liczy (Grubaśna "Baniek" chciała ten zapis o monitorach i komórkach wprowadzić, ale to w tym parlamencie raczej nie ma szans, a los samej KRRiT jest raczej przesądzony muhahahaha :twisted:), a technicznie jest możliwe poprowadzenie sygnału TV na komp. W ten sposób masz 2 pieczenie na 1 ogniu - nie płacisz abonamentu, bo nie ma podstaw (nie masz TV i Radia), a mimo to możesz sobie spokojnie telewizję oglądać, tyle, że na kompie.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Ostatnio oglądałem "Nieśmiej się - bo nie warto" czy jakoś tak. Pominę fakt, że prowadzący są równie zabawni jak moje ryby w akwarium..... W ostatnią niedziele pokazywali jakieś pedofilskie filmy..... jak dziewczynka "narobiła" do klopa w jakimś hipermarkecie.... eh.....
356Warlock

Post autor: 356Warlock »

Faris pisze:
Cierń pisze:
Nie ma to jak teksty z klanu typu Grażynka: "Bożenka, Maciuś umyjcie już rączki bo obiad na stole" a po chwili "Rysiu czemu nie jesz" (pewnie nie umył raczek Laughing
Kazda polska rodzina powinna brac z nich przyklad! XD
Ja myśle że oni poprostu wszyscy cierpią na ZOK - inaczej nerwica natręctw - to taka choroba związana z maniakalnym wykonywaniem różnych dziwnych czynności (w tym obsesyjne i ciągłe mycie rąk :P ) :D
Faris pisze:No i teraz będziemy mieli okazję obserwowac losy nowej superprodukcji polskiej (takie doszly mnie sluchy, a tv często nie wlączam)- "Warto kochac" _^_' Kto się skusi? XD
Oczywiście że ja :? czy osoba mojej obyczajowości (noca chodząca na cmentarze ,strasząca ludzi w windzie) mogła by przgapić takie cóś???PEWNIE ŻE TAK!!! Jak im kasy nie szkoda na seriale - Polskie filmy są coraz gorsze i jest ich coraz mniej - ostatnio na bardzo dobrym filmie Polskim jakim byłem to Skazany na Bluesa ... a tak brak dobrych polskich produkcji wiekszego formatu (coś jak Killer) - nie dobrze powiadam się dzieje w Polsce z naszym kinem rodacy ...
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

http://film.onet.pl/0,0,1201029,wiadomosci.html hmm..

a tak w ogole ktos ma jeszcze nadzieje ze nasza kofana tv pusci ten serial jeszcze?...
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

wiem że lubiłem muzykę z tego serialu, ale nie pamiętam o co tam chodziło... przestępstwo, pościg? heh... ;)
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

morderstwo? ;)

swoja droga co obstawiacie na swiateczne hity?XD
moje typy-kevin sam w domu,swieta w krzywym zwierciadle,trylogia,szklana pulapka...hmm..co tam jeszcze ludziska?
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

komedia ze Schwartzeneggerem 'Jingle all the way"
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Preacher
Kupo!
Kupo!

Post autor: Preacher »

Bardzo możliwe że poleci stara wersja Oliwiera Twista
-Hey Lust, can I eat him? Can I eat him?
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

TVP dało du*y i nie obejrzymy sobie losowania grup na mistrzostwa świata :P :evil: :P I'm mad... :evil:
Awatar użytkownika
Cierń
Cactuar
Cactuar

Post autor: Cierń »

Jaco pisze:TVP dało du*y i nie obejrzymy sobie losowania grup na mistrzostwa świata n Evil or Very Mad n I'm mad... Evil or Very Mad
Bo losowanie jest w "pakiecie" razem z meczami mistrzostw świata. Wiadaomo, że żadna telewizja jeszcze tego nie zakupiła, więc nie mogliśmy oglądnąć losowania. Tak to jest, jak stacje czekają, aż właściciel praw obniży cenę. Polsat miał szczere chęci zakupić i podwyższył swoją ofertę o 10 mln, ale to było o 10 mln za mało. A TVP nic w tym kierunku nie zrobiło... Wszyscy na całym świecie mogli oglądać losowanie oprócz Polaków... Tia... :?
"We carry death out of the village!"
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Przypomniał mi się ROTFL jaki zaliczyłem nie tak dawno..... Oglądam se TV Trwam (a co!) i dzwonią dzieci, żeby się pomodlić i pozdrowić kogoś. Dziewczynka się chwile mota z mózgiem, ale zachwile zaczyna mówić: "chciałabym pozdrowić moją panią katechetkę..... _^_" Myślałem, że jeb.... uderzę głową w kaloryfer, gdy to usłyszałem :lol: Już nie mówie, że kolejnym kogo pozdrowiła był ks. proboszcz...... mamusia i tatus byli na końcu bodajrze :]

Aha - jeżeli to jest normalne, a ja jestem inny, to mówcie ;) Jeżeli kogoś tym obraziłem, to niech też mi wybaczy..... ale dla mnie to jest nie do pomyslenia :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telewizja”