Nie ma to jak teksty z klanu typu Grażynka: "Bożenka, Maciuś umyjcie już rączki bo obiad na stole" a po chwili "Rysiu czemu nie jesz" (pewnie nie umył raczekGo Go Yubari pisze:Niech się ta cała Bozenka (czy jak tej młodej na imie)

Moderator: Moderatorzy
Kazda polska rodzina powinna brac z nich przyklad! :DCierń pisze:Nie ma to jak teksty z klanu typu Grażynka: "Bożenka, Maciuś umyjcie już rączki bo obiad na stole" a po chwili "Rysiu czemu nie jesz" (pewnie nie umył raczek Laughing
Nie mam żadnej cyfrówki, kablówki i innych bzdetów. Mówię o TVP. Z resztą, ja nie płacę, tylko moi starzy i sęk w tym, że jak nie zapłacisz to mogą Cie za kuperek złapać.Dante pisze:Boni a kto ci karze to oglądać? Własnie o to chodzi z abonamentem że sam sobie wybierasz czy chcesz 5 programów, czy 2, czy 40, czy tez wogóle nie chcesz ogladać tv. Nikt ci na siłe tego nie wciska przeciez więc nie rozumiem skąd to narzekanie.
Ja myśle że oni poprostu wszyscy cierpią na ZOK - inaczej nerwica natręctw - to taka choroba związana z maniakalnym wykonywaniem różnych dziwnych czynności (w tym obsesyjne i ciągłe mycie rąkFaris pisze:Kazda polska rodzina powinna brac z nich przyklad!Cierń pisze:
Nie ma to jak teksty z klanu typu Grażynka: "Bożenka, Maciuś umyjcie już rączki bo obiad na stole" a po chwili "Rysiu czemu nie jesz" (pewnie nie umył raczek Laughing
Oczywiście że jaFaris pisze:No i teraz będziemy mieli okazję obserwowac losy nowej superprodukcji polskiej (takie doszly mnie sluchy, a tv często nie wlączam)- "Warto kochac" _^_' Kto się skusi?
Bo losowanie jest w "pakiecie" razem z meczami mistrzostw świata. Wiadaomo, że żadna telewizja jeszcze tego nie zakupiła, więc nie mogliśmy oglądnąć losowania. Tak to jest, jak stacje czekają, aż właściciel praw obniży cenę. Polsat miał szczere chęci zakupić i podwyższył swoją ofertę o 10 mln, ale to było o 10 mln za mało. A TVP nic w tym kierunku nie zrobiło... Wszyscy na całym świecie mogli oglądać losowanie oprócz Polaków... Tia...Jaco pisze:TVP dało du*y i nie obejrzymy sobie losowania grup na mistrzostwa świata n Evil or Very Mad n I'm mad... Evil or Very Mad