Vis a vis - wasze (foto)mordki

Idealne miejsce by dowiedzieć się czegoś o innych, a dla Nowych by się przywitać.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Obrazek
Zdjęcia o słabej rozdzielczości i ze zjechanymi kolorami rlz 8)
To ja :P
I tak za dużo nie widać - szczerze, wyglądam inaczej w rzeczywistosci :wink:
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

Wiesz, gdybyś nie napisała, i gdyby nie dolna część zdjęcia, pomyślałbym że to mój znajomy, zwany Sir_Nickiem. :twisted:
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Ababeb pisze:Wiesz, gdybyś nie napisała, i gdyby nie dolna część zdjęcia, pomyślałbym że to mój znajomy, zwany Sir_Nickiem. Twisted Evil
Hmm to znaczy, że wyglądam jak facet? o_O Miłe XD

[ Dodano: Wto 04 Paź, 2005 ]
Mogłam nie dawać XD
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

Nie, nie obraź się, ale bardzo malutko tu widać, praktycznie jakby się przyczepić to mógłbym jeszcze kogoś na tym zdjęciu zobaczyć... ;)

[ Dodano: Wto Paź 04, 2005 22:16 ]
Faris pisze:Mogłam nie dawać XD
Albo mogłaś dać wyraźniejsze. :twisted:
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

I tak pięknie Igo wyglądasz :)
Awatar użytkownika
BeeBBo
Cactuar
Cactuar

Post autor: BeeBBo »

Co do zdjęcia Ivy...Jak zwykle tajemnicza i trochę....przerażająca. Bede pokazywał Twoje zdjęcia moim dzieciom jak niegrzeczne będą ;) Ale bez żartów...wiadomo że za tym w połowie ukrytym mrocznym obliczem kryje się piękna kobieta o gołębim sercu. :P :twisted: :lol: ;)

Faris pisze:To ja

Ty chyba za siostrą masz takie oczy ;)
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

BeeBBo pisze:Co do zdjęcia Ivy...Jak zwykle tajemnicza i trochę....przerażająca. Bede pokazywał Twoje zdjęcia moim dzieciom jak niegrzeczne będą
Nie bądź dla dzieci taki ostry _^_
BeeBBo pisze:Ale bez żartów...wiadomo że za tym w połowie ukrytym mrocznym obliczem kryje się piękna kobieta o gołębim sercu. n Twisted Evil Laughing n
:shock: Prawie się nabrałam na to gołębie serce :lol:
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

Prawie się nabrałam na to gołębie serce
Coś w tym zatem musi być.

Faris co ty tam za blizarre tworzysz :)

Jeśli dobrze rozumiem siostrami jesteście, zastanawia mnie zatem dlaczego robicie sobie samodzielnie zdjęcia (albo fotografujecie lustra) skoro możecie foty strzelić z wzajemnością. I nam, i zapewne wam przyjemniej bedzie :)
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Dante to proste XD - one się tam "biją" o tego kompa, a Faris zawsze wchodzi na PCta o 20, no w najlepszej porze wieczorej :evil: I jak tu z Ivy plotkować, kiedy musi iść :/
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

I jak tu z Ivy plotkować, kiedy musi iść
Jak macie telefon w idei to sms pod nr. 1277 o treści 40 i masz tyleż minut do wydzwonienia za 12 pln - po świerzym doładowaniu konta o najdrobniejszą kwotę daje wam to 1h 20 min. czyli spokojnie plotkować możecie do 21:20 - Faris ma na rano do szkoły + potrzebuje conajmniej 10 godzin snu będąc w tym wieku czyli ivy jako starsza siostra ma pełne prawo z obawy o zdrowie i przyszły rozwój swojego młodszego rodzeństwa "wprosić" się przed kompa i poddać się tej udręce czerpania z neta, poświęcając się tym samym dla dobra swojej rodziny, a przede wszystkim wzroku i odpowiednich ilości czasteczek ołowiu w mózgu faris co w konsekwencji uczyni ją kreatywniejszą a co ważniejsze zdrowszą młodą kobietą, która z pewnością zamieści nam tutaj swoją oszałamiającą fotę i nastąpi coś w guście happy end'u - wszyscy szczęśliwi, dobro zwycięża i bez remake'u :)
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
356Warlock

Post autor: 356Warlock »

FARIS!!!BEZOBRAZY!!!Ale to zdjęcie z The ring??? :shock:
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Warlock bez obrazy, ale w realu wygladasz tak samo jak na swoim avie?

Dobra tylko się nie obrażaj teraz :wink:

V.
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Faris zawsze wchodzi na PCta o 20, no w najlepszej porze wieczorej Evil or Very Mad I jak tu z Ivy plotkować, kiedy musi iść n
Khem khem, już widzę, jak mnie tu traktują :> :wink:
Dante pisze:Jeśli dobrze rozumiem siostrami jesteście, zastanawia mnie zatem dlaczego robicie sobie samodzielnie zdjęcia (albo fotografujecie lustra) skoro możecie foty strzelić z wzajemnością.
Mamy mało zdjeć "grupowych" - zwykle za dużo na nich widać :wink: A zresztą jedno zamieściłam ;)

Ale co za wywody :lol:
356Warlock

Post autor: 356Warlock »

Dante pisze:Warlock bez obrazy, ale w realu wygladasz tak samo jak na swoim avie?

Dobra tylko się nie obrażaj teraz Wink
... - jak bym tak wyglądał to sam siebie bym się bał :D ... nie obrażam się bo nie ma o co... :wink: ...a z resztą ja sie czasami sam siebie wystrasze (wcale nie motyw - przpadkowo zobaczyłem lustro :wink: )
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

E... Faris i Ivy... Czy to wpływ SH, albo eee... horrorów? Anyway jesteście jakieś makabryczne na tych zdjęciach. To miłe. :D
glamorous vamp
ODPOWIEDZ

Wróć do „Krypta Caffee”