Wiesz, gdybyś nie napisała, i gdyby nie dolna część zdjęcia, pomyślałbym że to mój znajomy, zwany Sir_Nickiem.
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Nie, nie obraź się, ale bardzo malutko tu widać, praktycznie jakby się przyczepić to mógłbym jeszcze kogoś na tym zdjęciu zobaczyć...
[ Dodano: Wto Paź 04, 2005 22:16 ]
Faris pisze:Mogłam nie dawać
Albo mogłaś dać wyraźniejsze.
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Co do zdjęcia Ivy...Jak zwykle tajemnicza i trochę....przerażająca. Bede pokazywał Twoje zdjęcia moim dzieciom jak niegrzeczne będą Ale bez żartów...wiadomo że za tym w połowie ukrytym mrocznym obliczem kryje się piękna kobieta o gołębim sercu.
BeeBBo pisze:Co do zdjęcia Ivy...Jak zwykle tajemnicza i trochę....przerażająca. Bede pokazywał Twoje zdjęcia moim dzieciom jak niegrzeczne będą
Nie bądź dla dzieci taki ostry _^_
BeeBBo pisze:Ale bez żartów...wiadomo że za tym w połowie ukrytym mrocznym obliczem kryje się piękna kobieta o gołębim sercu. n Twisted Evil Laughing n
Jeśli dobrze rozumiem siostrami jesteście, zastanawia mnie zatem dlaczego robicie sobie samodzielnie zdjęcia (albo fotografujecie lustra) skoro możecie foty strzelić z wzajemnością. I nam, i zapewne wam przyjemniej bedzie
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
Dante to proste - one się tam "biją" o tego kompa, a Faris zawsze wchodzi na PCta o 20, no w najlepszej porze wieczorej I jak tu z Ivy plotkować, kiedy musi iść
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Jak macie telefon w idei to sms pod nr. 1277 o treści 40 i masz tyleż minut do wydzwonienia za 12 pln - po świerzym doładowaniu konta o najdrobniejszą kwotę daje wam to 1h 20 min. czyli spokojnie plotkować możecie do 21:20 - Faris ma na rano do szkoły + potrzebuje conajmniej 10 godzin snu będąc w tym wieku czyli ivy jako starsza siostra ma pełne prawo z obawy o zdrowie i przyszły rozwój swojego młodszego rodzeństwa "wprosić" się przed kompa i poddać się tej udręce czerpania z neta, poświęcając się tym samym dla dobra swojej rodziny, a przede wszystkim wzroku i odpowiednich ilości czasteczek ołowiu w mózgu faris co w konsekwencji uczyni ją kreatywniejszą a co ważniejsze zdrowszą młodą kobietą, która z pewnością zamieści nam tutaj swoją oszałamiającą fotę i nastąpi coś w guście happy end'u - wszyscy szczęśliwi, dobro zwycięża i bez remake'u
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
Faris zawsze wchodzi na PCta o 20, no w najlepszej porze wieczorej Evil or Very Mad I jak tu z Ivy plotkować, kiedy musi iść n
Khem khem, już widzę, jak mnie tu traktują
Dante pisze:Jeśli dobrze rozumiem siostrami jesteście, zastanawia mnie zatem dlaczego robicie sobie samodzielnie zdjęcia (albo fotografujecie lustra) skoro możecie foty strzelić z wzajemnością.
Mamy mało zdjeć "grupowych" - zwykle za dużo na nich widać A zresztą jedno zamieściłam
Dante pisze:Warlock bez obrazy, ale w realu wygladasz tak samo jak na swoim avie?
Dobra tylko się nie obrażaj teraz Wink
... - jak bym tak wyglądał to sam siebie bym się bał :D ... nie obrażam się bo nie ma o co... ...a z resztą ja sie czasami sam siebie wystrasze (wcale nie motyw - przpadkowo zobaczyłem lustro )