Czego nie można już powiedzieć o scenie walki z Lozem - poezja :D (daruję sobie spoiler - i tak wszystko było w trailerachpho3n1x pisze:Jeśli jesteśmy już przy płynności rychów, to na początku Tifa jest troche sztuczna. Jak odchodzi od baru i wchodzi po schodach jej ruchy są jakoś mało płynne. Ale i tak jest śliczna :F
Advent Children
Moderator: Moderatorzy
Naprawdę nie ma co rozwodzić się nad realizmem - tego można się doszukiwać w "M jak miłość"(gdzie również występuje w szczątkowych ilościach
), a w Advencie pozostawmy sobie pole do wyobraźni
Jeśli dopuszczamy do siebie myśl, że w FF7 istanieje magia, to nic nas już nie powinno zdziwić :D
)
Wiele scen zostało wyciętych, lub zmienionych w porównani do trailerów.Zeratul pisze:Poza tym, nie widziałem niektórych scen z trailerów.
Kod: Zaznacz cały
Na jednym z pierwszych filmików promujących AC było kilka ujęć z ostatniej walki Clouda i Kadaja, a w filmie przeszły one znaczny "lifting" XD-
shinigami
-
pho3n1x
-
shinigami
No właśnie ja też się zdziwiłem, bo spodziewałem się raczej krótkiego filmu... Hmm a o czym? Np Mógłby się Cloudowi motor zepsuć i rpzez godzinę by go naprawiał
Hmm.. Właściwie, to chciałbym zobaczyć każdego z członków drużyny w akcji chociaz przez chwilę. PRzydałyby się z 2, 3 walki, wktórych uczestniczą NPC'owie... Z resztą film trochę gnał, bo twórcy chieli pokazać wiele rzeczy, a 1.40 to nie aż tak dużo na całego finala
Myślę, że bez problemu dałoby się rozwinąć parę wątków...
-
Myr
Slyszalem pogloske, ze to co my dostalismy to nieskonczona okrojona wersja :D, ale watpie
.
Shinigamusiu drogi - alez ja Cie wcale nie zamierzam zimno przyjmowac, tylko chcialem Ci cos wytlumaczyc, ale w twoim poprzednim poscie do mnie (nie tym nademną oczywiscie) roji sie od rzeczy ktore potwierdzaja, ze jednak nie dam rady
. Moglbym na niego teraz zripostowac i dalej ciagnac OT, ale po co, acz swoją wypowiedzią dostarczyles mi niezlą dawke smiechu
.
Btw, tez tu nowy jestem ;/
[ Dodano: Pią 30 Wrz, 2005 00:37 ]
Shinigamusiu drogi - alez ja Cie wcale nie zamierzam zimno przyjmowac, tylko chcialem Ci cos wytlumaczyc, ale w twoim poprzednim poscie do mnie (nie tym nademną oczywiscie) roji sie od rzeczy ktore potwierdzaja, ze jednak nie dam rady
Btw, tez tu nowy jestem ;/
[ Dodano: Pią 30 Wrz, 2005 00:37 ]
JCP pisze:Kod: Zaznacz cały
w szczególnosci Kadaj z rodzeńctwem , ta scenka jak kazał dzieciakom otoczyć Clouda była fajna
O tyle o ile Kadaja jakos specjalnie nie lubilem, o tyle ruchy mial rzeczywiscie nieprzecietne, ta scenka w forgotten city(wraz z muzyka) to jedna z moich ulubionych ;).Heh, może, gdyby film trwał dlużej by go sknocili?
Choc chcialabym zobaczyc dluzsza wersje 
Swoją drogą - nie było w filmie ukazanej scenki z całowaniem w rękę - taka dyskusja się toczyła, a tego zabrakło XD