FFX POMOC, część druga
Moderator: Moderatorzy
Problem ze zdobyciem Magus Sisters
mam problem ze zdobyciem Magus Sisters. Mam wszystkie potrzebne rzeczy a za chiny nie moge otworzyc tego przejscia.Zrobilem tak "Aby zdobyć tego Aeona (a właściwie trzy Aeony, które występują razem) musisz się napracować.Po pierwsze musisz mieć wszystkie pozostałe Aeony, po drugie - musisz pokonać wszystkie Aeony Belgamine - znajdziesz ją w Remiem Temple. Nagrodą za ten czyn będzie Flower Sceptor - za pokonanie Bahamuta. Do Remiem Temple dostaniesz się na Chocobosie, z południowo-wschodniego krańca Calm Lands - przy zrujnowanym mostku leży żółto piórko, do którego należy podjechać na Chocobosie i wcisnąć X. Dalsza droga jest prosta. To jeszcze nie koniec - musisz złapać każdego z potworów Mount Gagazet, aby odblokować Catoblepasa na Monsters Arenie - dodatkowo otrzymasz za to Blossom Crown. Flower Sceptro i Blossom Crown otworzą przejście w Remiem Temple - i tak trzy siostry dołączą do ciebie!". zrobilem to wszystko i w swiatyni nie moge otworzyc tego przejscia.PROSZE POMOZCIE
- Go Go Yubari
- Ifrit
lownoise jak nie zaczniesz pisać po ludzku, to zasmakujesz Delta Attack.
http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=10
Nienawidze ignorantów.

http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=10
Nienawidze ignorantów.
Skarb w bevelle
probuje zdobyc Anime ale nie znalazlem skarbu w Bevelle.mam pytanie czy wogule moge tam wrocic zeby odnalezc ten skarb
- Go Go Yubari
- Ifrit
Tak trudno sprawdzić? -_-'
Pendulum - po śmierci zostawia Neslug (Monster Arena), za overkill'a x2
Żeby uprzedzić kolejne pytanie:
Neslug
HP: 3 000 000
Kradzież (zwykle): Gambler`s Spirit
Kradzież (rzadko): Friend Sphere
Zostawia (często): Pendulum
Zostawia (rzadko): Dark Matter
Strategia pokonania:
Potrzebne postaci z wysokim HP, Str., Def., Mag., zbroje z Confusion Proof, Break HP Limit, Auto-Phoenix. Hastega i zakładamy Aoto-Life. Attack Rells, potem Entrust i ponownie A.R. i Quick Hit. Jeśli ślimak użyje Slime, to założone breaki można usunąć za pomocą Dispella. Gdy ślimak straci ok. połowe HP, schowa się do skorupy i zacznie leczyć bardzo silnym Regen i b. silną Curagą. Wtedy za pomocą Silence Granade, zakładamy Silence i zmieniamy skład na postacie z wysokim Mag. (najlepiej żeby miały przynajmniej 210 Mag.) i atakujemy Ultimą na Doublecast'cie, aż muszla pęknie. Jeśli zaś mamy Wakke z wysokim Str.to odpalamy A.R. tak długo, aż muszla pęknie. Po jej rozwaleniu, ślimak zaczyna atakować za każdym razem Slime, więc należy się spieszyć z atakami. W razie cz
ego zakładamy Auto-Life.
http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=32
ZANIM się o COKOLWIEK zapytasz, SPRAWDŹ czy nie ma odpowiedzi na stronie.
Edit by TomajS lol po co Gosiu mu tu wklejasz jeszcze gotową taktyke
gosciu zrobi sie wygodny i będzie myslał,że tak mu sie zawsze będzie podawac gotowe na tacy
Pendulum - po śmierci zostawia Neslug (Monster Arena), za overkill'a x2
Żeby uprzedzić kolejne pytanie:
Neslug
HP: 3 000 000
Kradzież (zwykle): Gambler`s Spirit
Kradzież (rzadko): Friend Sphere
Zostawia (często): Pendulum
Zostawia (rzadko): Dark Matter
Strategia pokonania:
Potrzebne postaci z wysokim HP, Str., Def., Mag., zbroje z Confusion Proof, Break HP Limit, Auto-Phoenix. Hastega i zakładamy Aoto-Life. Attack Rells, potem Entrust i ponownie A.R. i Quick Hit. Jeśli ślimak użyje Slime, to założone breaki można usunąć za pomocą Dispella. Gdy ślimak straci ok. połowe HP, schowa się do skorupy i zacznie leczyć bardzo silnym Regen i b. silną Curagą. Wtedy za pomocą Silence Granade, zakładamy Silence i zmieniamy skład na postacie z wysokim Mag. (najlepiej żeby miały przynajmniej 210 Mag.) i atakujemy Ultimą na Doublecast'cie, aż muszla pęknie. Jeśli zaś mamy Wakke z wysokim Str.to odpalamy A.R. tak długo, aż muszla pęknie. Po jej rozwaleniu, ślimak zaczyna atakować za każdym razem Slime, więc należy się spieszyć z atakami. W razie cz
ego zakładamy Auto-Life.
http://www.k-ff.com/Finalf10/index.php?n=32
ZANIM się o COKOLWIEK zapytasz, SPRAWDŹ czy nie ma odpowiedzi na stronie.

Edit by TomajS lol po co Gosiu mu tu wklejasz jeszcze gotową taktyke

- Go Go Yubari
- Ifrit
Jecht Shota 2 się wygrywa w lidze (o ile dobrze pamiętam, a wieki nie grałam w blitza). Wygranie i tak nie gwarantuje ci, ze Tidus się nauczy, gdyz musi on znac przedtem WSZYSTKIE Key Technics.Gość pisze:Mam pytanie kiedy Tidus dostaje Jecht Shot 2 w blitzballu? Bo zdobyłem wszystkie overdrive dla Waki oraz Jupiter Sigla ale Tidus Jeszcze nie umnie Jecht Shota 2