Kod: Zaznacz cały
Oni się tam chyba nie zgrywają bo Loz na prawdę płacze, zdaje się że tam widać łzy.
Moderator: Moderatorzy
Oni się tam chyba nie zgrywają bo Loz na prawdę płacze, zdaje się że tam widać łzy.
Krzysiek2099 pisze:Kod: Zaznacz cały
Mi ręce opadły od ich niby płaczu na początku filmu jak rozmawiali o matce. Takie twarde facety a płaczą. Rozumiem, że to mogło być dla zgrywu ale jednak mi to nie przeszło.
mi sie ta scena podobała ...
twórcy poprostu chcieli zrobić z Loza wielkiego dzieciaka
JCP pisze:Krzysiek2099 pisze:Kod: Zaznacz cały
Mi ręce opadły od ich niby płaczu na początku filmu jak rozmawiali o matce. Takie twarde facety a płaczą. Rozumiem, że to mogło być dla zgrywu ale jednak mi to nie przeszło.
mi sie ta scena podobała ... twórcy poprostu chcieli zrobić z Loza wielkiego dzieciaka
Według mnie to nie do końća to... Czemu oni nie mogą płakać na poważnie? Przecież w normalnym życiu nie wszystko nas dołuje albo wprowadza w posepny nastrój :P Może po rpostu mieli wizję takich popaprańców, którzy właśnie tak się zachowują.. Z resztą to logiczne.. Płaczą za mamą... Mi się to podobało... Bo niby pedalscy, ale jednak twardziele... Niby twardziele, a jednak płaczą... Z resztą oni byli na tyle zryci, że dla mnie to nie było nic nienormalnego (względem ich zachowania)... Troche pomieszałem ;)
JCP pisze:Kod: Zaznacz cały
twórcy poprostu chcieli zrobić z Loza wielkiego dzieciaka
Dzieciak, który popłakał się, bo mamusia nie wróciła? o_O XD Po prostu tęsknili i tyle ;)
Izrail pisze:Ale Yazoo mogliby więcej dać
Było go bardzo mało, już Loz miał jedną scenkę więcej , np. w kościele. Ale wiadomo, że wszystkiego nei upchną ;)
Dante pisze:Kod: Zaznacz cały
lepiej się prezentuje niż Kadaj - ten człowiek został zchrzaniony
Jak widac, gusta są różne. Posiada wszystkie cechy lidera, no i ten charakter :wink:
Iz, witaj w klubieIzrail pisze:Moim zdaniem Kadaj wyszedł świetnie
no bez przesadyFaris pisze:grze miała taki piękny, czerwony odcień
Izrail pisze:Na przykład, czemu Cait Sith nie walczy megafonem
Tia, dla zachowania klimatu jeszcze dać mu megafon i tę różową maskotę XD Bardzo interesujące XD Podobał mi sie tekst Caita "Za duży na jednego gryza" czy jakoś tak :D
A szczególnie jak Reno walnął Rude'a swoją pałką ^^ Albo tekst Yuffie "Kto używał moich materii" z takim oburzeniam XD
Czemu musiał zginąć?? :(
Eiko pisze:Bardzo mi się podobał filmNo, ale z ludków to najlepszy był KadajKod: Zaznacz cały
A szczególnie jak Reno walnął Rude'a swoją pałką ^^ Albo tekst Yuffie "Kto używał moich materii" z takim oburzeniam XD
Czemu musiał zginąć?? :(
Aj tam! Tacy zawsze giną! Z reszta to było po nim widać od samego początku (że zginie) IMO Kadaj byl niezły.. Pedalski - fakt, ale pasował... Z resztą dla tego był fajny, bo mimo tego 'pedalstwa' (jak to sami nazywacie... ja bym to troche inaczej nazwal no ale mniejsza z tym), wciaz byl okropnie evilowy XD
Mi tam najbardziej podobał się Seph, był właśnie taki jakim go sobie wyobrażałem ..bardzo podoba mi się scena keidy się pojawia i Masamune "materializuje" mu sie w dłoniach :]
shinigami pisze:Kod: Zaznacz cały
Aj tam! Tacy zawsze giną! Z reszta to było po nim widać od samego początku (że zginie)
Miałam cichą nadzieję, że Cloud też zginie XD Jak dostał kulą od Yazoo :lol:
A fakt,że musiał umrzeć..to było do przewidzenia, choć miałam nadzieję, że jednak zakończenie będzie bardziej oryginalne. Jakoś zawsze w finalach większą sympatią darzę czarne charaktery i nadal czekam na grę , w której na koniec dobro nie do końca zwycięża :P
Preacher pisze:Kod: Zaznacz cały
Mi tam najbardziej podobał się Seph, był właśnie taki jakim go sobie wyobrażałem ..bardzo podoba mi się scena keidy się pojawia i Masamune "materializuje" mu sie w dłoniach :]
O ile to, że na końcu Cloud zmierzy się z Sephirothem było jasne od początku, o tyle sama scena, kiedy się on pojawia jest zrobiona po mistrzowsku i naprawdę zaskakuje :]
Kadaj też miał fajną ^^ Taka podwójna i inna od resztyMyr pisze:I bron mial fajną
Mi teżIvy pisze: mnie się ta postać wyjątkowo spodobała ^^
W sumie to Clouda bardzo w AC polubiłamEiko pisze:Kod: Zaznacz cały
Miałam cichą nadzieję, że Cloud też zginie XD
, ale też mi to przez myśl przemknęło ;) Grunt,że Sephiroth nie odchodzi na dobre- zostawiono furtkę dla dalszych kontynuacji :lol:
A mnie czasem nudziłIvy pisze:W sumie to Clouda bardzo w AC polubiłam
Tymi ciągłym wspominaniem Aeris :lol:
[quote]Grunt,że Sephiroth nie odchodzi na dobre[/quote]
Chyba jednak odchodzi... I już go nie uraczymy. To już koniec :>