Advent Children

Jedna z najsłynnieszych części serii Final Fantasy, która doczekała się wielu rozszerzeń w postaci gier i filmów.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

Kod: Zaznacz cały

Oni się tam chyba nie zgrywają bo Loz na prawdę płacze, zdaje się że tam widać łzy.
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
JCP

Post autor: JCP »

Krzysiek2099 pisze:

Mi ręce opadły od ich niby płaczu na początku filmu jak rozmawiali o matce. Takie twarde facety a płaczą. Rozumiem, że to mogło być dla zgrywu ale jednak mi to nie przeszło. 

mi sie ta scena podobała ... 
twórcy poprostu chcieli zrobić z  Loza wielkiego dzieciaka 
shinigami

Post autor: shinigami »

JCP pisze:
Krzysiek2099 pisze:

Mi ręce opadły od ich niby płaczu na początku filmu jak rozmawiali o matce. Takie twarde facety a płaczą. Rozumiem, że to mogło być dla zgrywu ale jednak mi to nie przeszło. 

mi sie ta scena podobała ... 

Według mnie to nie do końća to... Czemu oni nie mogą płakać na poważnie? Przecież w normalnym życiu nie wszystko nas dołuje albo wprowadza w posepny nastrój :P Może po rpostu mieli wizję takich popaprańców, którzy właśnie tak się zachowują.. Z resztą to logiczne.. Płaczą za mamą... Mi się to podobało... Bo niby pedalscy, ale jednak twardziele... Niby twardziele, a jednak płaczą... Z resztą oni byli na tyle zryci, że dla mnie to nie było nic nienormalnego (względem ich zachowania)... Troche pomieszałem ;)
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

JCP pisze:

Dzieciak, który popłakał się, bo mamusia nie wróciła? o_O XD Po prostu tęsknili i tyle ;)
Izrail pisze:Ale Yazoo mogliby więcej dać

Było go bardzo mało, już Loz miał jedną scenkę więcej , np. w kościele. Ale wiadomo, że wszystkiego nei upchną ;)
Dante pisze:

lepiej się prezentuje niż Kadaj - ten człowiek został zchrzaniony

Jak widac, gusta są różne. Posiada wszystkie cechy lidera, no i ten charakter :wink:
Izrail pisze:Moim zdaniem Kadaj wyszedł świetnie
Iz, witaj w klubie :lol:

Trochę mi nie pasuje, że w filmie Tifa ma brązowe oczy - a w grze miała taki piękny, czerwony odcień ;)
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Faris pisze:grze miała taki piękny, czerwony odcień
no bez przesady XD Kretyńsko by wyglądała z czerwonymi oczami :lol: Poza tym czerwień jest zarezerwowana dla Sharingana :>

Heh, jak o tym wspomniałaś to można różnice wyłapać. Na przykład, czemu Cait Sith nie walczy megafonem (a właściwie to w ogóle nie walczy XD).
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Izrail pisze:Na przykład, czemu Cait Sith nie walczy megafonem

Tia, dla zachowania klimatu jeszcze dać mu megafon i tę różową maskotę XD Bardzo interesujące XD Podobał mi sie tekst Caita "Za duży na jednego gryza" czy jakoś tak :D
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Bardzo mi się podobał film XD

A szczególnie jak Reno walnął Rude'a swoją pałką ^^ Albo tekst Yuffie "Kto używał moich materii" z takim oburzeniam XD
No, ale z ludków to najlepszy był Kadaj XD

Czemu musiał zginąć?? :(
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
shinigami

Post autor: shinigami »

Eiko pisze:Bardzo mi się podobał film XD

A szczególnie jak Reno walnął Rude'a swoją pałką ^^ Albo tekst Yuffie "Kto używał moich materii" z takim oburzeniam XD
No, ale z ludków to najlepszy był Kadaj XD

Czemu musiał zginąć?? :(

Aj tam! Tacy zawsze giną! Z reszta to było po nim widać od samego początku (że zginie) IMO Kadaj byl niezły.. Pedalski - fakt, ale pasował... Z resztą dla tego był fajny, bo mimo tego 'pedalstwa' (jak to sami nazywacie... ja bym to troche inaczej nazwal no ale mniejsza z tym), wciaz byl okropnie evilowy XD 
Awatar użytkownika
Preacher
Kupo!
Kupo!

Post autor: Preacher »

Mi tam najbardziej podobał się Seph, był właśnie taki jakim go sobie wyobrażałem ..bardzo podoba mi się scena keidy się pojawia i Masamune "materializuje" mu sie w dłoniach :]
-Hey Lust, can I eat him? Can I eat him?
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

shinigami pisze:

Aj tam! Tacy zawsze giną! Z reszta to było po nim widać od samego początku (że zginie)

Miałam cichą nadzieję, że Cloud też zginie XD Jak dostał kulą od Yazoo :lol:
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Dla mnie Kadaj nie ma w sobie nic z "pedalskości" :roll: Jasne,że można posądzić go o zniewieściały wygląd, ale to już kwestia gustu. Srebrne włosy to już pewnien standard dla tych złych w FF ( znowu się świetnie sprawdza :D) , gadzie oczy, skórzane ciuchy i głos, jak u rozkapryszonego bachora- mnie się ta postać wyjątkowo spodobała ^^

A fakt,że musiał umrzeć..to było do przewidzenia, choć miałam nadzieję, że jednak zakończenie będzie bardziej oryginalne. Jakoś zawsze w finalach większą sympatią darzę czarne charaktery i nadal czekam na grę , w której na koniec dobro nie do końca zwycięża :P 
Preacher pisze:

Mi tam najbardziej podobał się Seph, był właśnie taki jakim go sobie wyobrażałem ..bardzo podoba mi się scena keidy się pojawia i Masamune "materializuje" mu sie w dłoniach :]

O ile to, że na końcu Cloud zmierzy się z Sephirothem było jasne od początku, o tyle sama scena, kiedy się on  pojawia jest zrobiona po mistrzowsku i naprawdę zaskakuje :]
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Myr pisze:I bron mial fajną
Kadaj też miał fajną ^^ Taka podwójna i inna od reszty XD

[ Dodano: Wto 27 Wrz, 2005 19:55 ]
Ivy pisze: mnie się ta postać wyjątkowo spodobała ^^
Mi też XD I teraz wiem dlaczego Faris tak go uwielbia XD
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Eiko pisze:

Miałam cichą nadzieję, że Cloud też zginie XD
W sumie to Clouda bardzo w AC polubiłam

, ale też mi to przez myśl przemknęło ;)  Grunt,że Sephiroth nie odchodzi na dobre- zostawiono furtkę dla dalszych kontynuacji :lol: 
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Ivy pisze:W sumie to Clouda bardzo w AC polubiłam
A mnie czasem nudził :lol:

Tymi ciągłym wspominaniem Aeris :lol: 
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

[quote]Grunt,że Sephiroth nie odchodzi na dobre[/quote]

Chyba jednak odchodzi... I już go nie uraczymy. To już koniec :>
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Final Fantasy VII”