Dobra muzyka

Nie ważne czy Hip Hop, Techno, Dance, Gotyk albo Metal, czy muzyka klasyczna, tu gra muzyka. :D

Moderator: Moderatorzy

Jaki typ muzyki lubisz?

Pop
7
4%
R'n'B
1
1%
Techno
11
6%
Rock(Punk, Classic, Gothic)
64
37%
Metal(Trash, Speed, Heavy, Black,Progresiv itd)
47
27%
Nu-Metal
7
4%
Jazz
3
2%
Reggae
6
3%
Klasyczna(Mozart, Bethoven, Bach, Liszt, Chopin, Czajkowski, itd)
11
6%
Hip Hop/ Rap
15
9%

Liczba głosów: 172

Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Jaco pisze:Great Gianna Sisters"
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Całe wieki temu zagrywałam się w tę grę! Chyba muszę poszukać tego kawałka - może byc zabawnie.
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Ivy pisze: Całe wieki temu zagrywałam się w tę grę! Chyba muszę poszukać tego kawałka - może byc zabawnie.
A zajrzyj tutaj ;)

Żeby nie było to MS sami udostępniają swoje utworki ;)
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

ps. Ktoś wie, skąd zyskać tekst do Drama? DoD ;)

Garnet, jeśli nie wiesz, to umieram. :wink:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

temat gotyk,metal!! podawalam link do lyrics:]
http://www.lyricsdownload.com/diary-of- ... yrics.html
<It is tragic to hope for magic...:]>
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

No i przerzuciłam się na rocka XD (a przynajmniej tak mi się zdaje :lol: ) A konkretnie na The Rasmus XD I to na dodatek stary album :lol: (Dead Letters) I nie mogę się od tego oderwać...
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Coco
Cactuar
Cactuar

Post autor: Coco »

rok temu sluchalam tego non-stop :D
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

A ja dwa lata temu... I teraz jak się dowiedziałam o koncercie to przesteć tego słuchać nie mogę XD
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
356Warlock

Post autor: 356Warlock »

AAAAA ... bez obrazy ...ale ja !!!HATE!!! The Rasmus ... za lekkie to :evil: ...wogóle ... nie ma to jak Slipknot,Slayer,Ironi,KoRN,StaticX czy DOPE ... ;)
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Eiko pisze:A konkretnie na The Rasmus XD I to na dodatek stary album Laughing (Dead Letters) I nie mogę się od tego oderwać...
OMG. :shock:
356Warlock pisze:ale ja !!!HATE!!! The Rasmus ... za lekkie to
Nie tyle za lekkie, co po prostu BABSKI wokal. Jedzie komercją na kilometr. Muzyka tworzona pod 10-15 letnie dziewczęta.
356Warlock pisze:Slipknot,Slayer,Ironi,KoRN,StaticX czy DOPE
Hmmm ziom! :D
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

pho3n1x pisze:OMG.
Widać jacy tu wszyscy mili -_- Lepiej w ogóle nie mówić co słuchasz, bo od razu na Ciebie naskoczą.... Boze ja na nikogo nie najeżdżam... A na mnie wszyscy :/
356Warlock

pho3n1x napisał:
Nie tyle za lekkie, co po prostu BABSKI wokal. Jedzie komercją na kilometr. Muzyka tworzona pod 10-15 letnie dziewczęta.
...no ba ... jeszcze warto by dodać ... że kazdy riff jest tworzony na akuście :D
pho3n1x napisał:
Hmmm ziom!
Taaa! ja ci dam ziom :D :wink: ...jak na metala to się ryczy ... MORDA!!! :D :wink:
pho3n1x

Eiko pisze: Widać jacy tu wszyscy mili -_- Lepiej w ogóle nie mówić co słuchasz, bo od razu na Ciebie naskoczą.... Boze ja na nikogo nie najeżdżam... A na mnie wszyscy
Ehhh no wybacz, nie miałem nic złego na myśli :F
356Warlock pisze:..no ba ... jeszcze warto by dodać ... że kazdy riff jest tworzony na akuście
I bas mnie rozwała. Widziałem kiedyś teledysk jakiś "First time" czy jakoś tak. Wstęp na basie, taka padaczka... nic tylko paw :D
356Warlock pisze:Taaa! ja ci dam ziom n Wink ...jak na metala to się ryczy ... MORDA!!!
Gdzie ja będę ryczał do kompa :P Ale witam :)
Awatar użytkownika
Coco
Cactuar
Cactuar

Post autor: Coco »

<bede sie bronic :P >
to wcale nie jest moj ulubiony zespol...offspring rlz, ale ja mam takie fazy na muze...slucham offa, pozniej miesiac bad religion,potem np avril a potem within..
i wracam do offa :D
pho3n1x

Coco pisze:offa, pozniej miesiac bad religion,
O, jak miło. Zaczynałem moją przygodę z muzyką od tych zespołów. Klasyka punk rocka.
356Warlock

Ja tam zaczynałem od Nirvany,Pink Floyd ...później doszedł Ozzy ...a potem to efekt kuli śnieżnej... :D
Pho3n1x napisał:
Gdzie ja będę ryczał do kompa n Ale witam n
A czemu nie???Zawsze to jakaś fajna muzyka ... mógł byś jeszcze powalić jakimś prętem w obudowe kompa(tylko w rytm krzyku :wink: żeby ci za bardzo Black Metal nie wyszedł :mrgreen:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka”