FFX POMOC, część druga

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Ok. jestem w Remiem Temple ale nie moge wziasc udzialu w wyscigu. Podchodze do Chocobo a ten tylko kwiczy i nic nie robi. Czy ma z tym cos wspulnego to ze w Key Items mam jedno puste miejsce miedzy Jupiter Crest, a Mercury Crest? Skak moge to wziasc?
OWA pisał wyżej ze musisz porozmawiac z trenerką chocobo,zrób to i wtedy idz do świątyni pojeździć.
FF XII W trakcie katowania
zergadis0

Post autor: zergadis0 »

Przejżałem sfere i jest ok. Nawet mam już Celestial Weapon dla Rikku :) Tylko że teraz mam kolejny problem. Prawie wszystkie moje postacie ukończyły swoją ścieżkę na Sphere Gridzie i żeby iść dalej muszę mieć lv. 3 Key Sphere. Czytałem że wypada z Defenderów w Zanakard, ale jakoś z nich wypada mi tylko lv. 2 Key Sphere. Czy jest jakiś inny sposób na zdobycie lv. 3 Key Sphere?
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

Kradzież.

Level 3 Key Sphere

* Ultima Buster - Monster Arena
* Biran - Mt.Gagazet
* Yenke - Mt.Gagazet

Poleć do Omega Ruins, tam dość często wypadają (mi wypadały pfft).
zergadis0

Tera mam kolejny problem :( . Chce robic Celestial Weapons dla Wakki i Aurona. Dla Wakki w tym barze to kogo mam sie pytac? Ludzi za lada to jest dosc sporo, ale polowy z nich nie da sie muwic. A u Aurona Rusty Sword znalazlem, ale wyciagnac sie go nie da. Co mam zrobic?
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Gość pisze:Dla Wakki w tym barze to kogo mam sie pytac?
Musisz odpowiednio stanąć w kierunku lady, bo inaczej zagadasz ludzi z boku... Poza tym nie dostaniesz jak nie rozegrasz kilku meczy (lepiej je wygraj).

Gość pisze:A u Aurona Rusty Sword znalazlem, ale wyciagnac sie go nie da. Co mam zrobic?
Musi się dac wyciągnać. Podchodzisz, wciskasz "X" i dostajesz.
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

Go Go Yubari pisze:Poza tym nie dostaniesz jak nie rozegrasz kilku meczy (lepiej je wygraj).
Rozegraj kilkka spotkan tak,by drużyna awansowała na 2 lv.jesli to nic nie da,to rozegraj jeszcze kilka.
FF XII W trakcie katowania
ziomus

Post autor: ziomus »

Panowie mam problem już z 4 godzin szukam Tonberry w Cavern of the Stolen Fayth ale dopiero 2 znalazłem czy możecie dokładnei opisać gdzie on tam jest lub jakieś inne dostanie tonberrego bo to w sumie ostatni koleś do MA
Z góry dziękuje z odpowiedź
mojoy

Post autor: mojoy »

Jak ciezko idzie znalezienie jakiegos przeciwnika czasami pomaga reset a tonberry znajdziesz tylko tam.
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Z tym Tonberym to robiłem tak: szedłem na koniec Cavern of Stolen Fayth - bo tam najczęściej się na niego trafia - i po tym jak na niego wpadłem i go złapałem wychodziłem z jaskini i wchodziłem spowrotem. Bo 2 razy trafić na niego to ciężka sprawa...
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

Ja tam chodziłam tam i spowrotem i miałam go np. w miejscu gdzie jest babka z dziećmi
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
zergadis0

Ja mam podobny problem, tyle że z Land Worm w Inside Sin. Tyle że ja go jeszcze wogóle nie znalazłem! Gdzie on jest? Złapałem już po 5 sztuk każdego gatunku w Isnide Sin a go jeszcze ani razu nie widziałem.
Awatar użytkownika
Eiko
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Eiko »

A Land Worm nie jest z Bikanel? :roll:
"Na Boga, udawajmy normalnych, skoro nie możemy być normalni, bo inaczej nie wydobędziemy się stąd."
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Eiko pisze:A Land Worm nie jest z Bikanel? Rolling Eyes
Nie. Na Bikanel jest Sand Worm.
dzuljet

Post autor: dzuljet »

wydaje mi sie ze Land Worm jest nie do zlapania - znaczy ze nie da sie go zlapac... ale nie dam sobie reki uciac... hmmm...ja spotkalam go tylko a miejscu z krysztalami a z tamtad nie mozna juz wrocic... wiec nie wiem :?
zergadis0

Hmmm... jakiegoś potwora mi brakuje w Monster Arenie. Jest on na pierwszej liście Sin Inside na samym dole. Jeżeli to nie Land Worm to czy ktoś może mi powiedzieć co?
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”