Ok. jestem w Remiem Temple ale nie moge wziasc udzialu w wyscigu. Podchodze do Chocobo a ten tylko kwiczy i nic nie robi. Czy ma z tym cos wspulnego to ze w Key Items mam jedno puste miejsce miedzy Jupiter Crest, a Mercury Crest? Skak moge to wziasc?
OWA pisał wyżej ze musisz porozmawiac z trenerką chocobo,zrób to i wtedy idz do świątyni pojeździć.
Przejżałem sfere i jest ok. Nawet mam już Celestial Weapon dla Rikku Tylko że teraz mam kolejny problem. Prawie wszystkie moje postacie ukończyły swoją ścieżkę na Sphere Gridzie i żeby iść dalej muszę mieć lv. 3 Key Sphere. Czytałem że wypada z Defenderów w Zanakard, ale jakoś z nich wypada mi tylko lv. 2 Key Sphere. Czy jest jakiś inny sposób na zdobycie lv. 3 Key Sphere?
Tera mam kolejny problem . Chce robic Celestial Weapons dla Wakki i Aurona. Dla Wakki w tym barze to kogo mam sie pytac? Ludzi za lada to jest dosc sporo, ale polowy z nich nie da sie muwic. A u Aurona Rusty Sword znalazlem, ale wyciagnac sie go nie da. Co mam zrobic?
Gość pisze:Dla Wakki w tym barze to kogo mam sie pytac?
Musisz odpowiednio stanąć w kierunku lady, bo inaczej zagadasz ludzi z boku... Poza tym nie dostaniesz jak nie rozegrasz kilku meczy (lepiej je wygraj).
Gość pisze:A u Aurona Rusty Sword znalazlem, ale wyciagnac sie go nie da. Co mam zrobic?
Musi się dac wyciągnać. Podchodzisz, wciskasz "X" i dostajesz.
Panowie mam problem już z 4 godzin szukam Tonberry w Cavern of the Stolen Fayth ale dopiero 2 znalazłem czy możecie dokładnei opisać gdzie on tam jest lub jakieś inne dostanie tonberrego bo to w sumie ostatni koleś do MA
Z góry dziękuje z odpowiedź
Z tym Tonberym to robiłem tak: szedłem na koniec Cavern of Stolen Fayth - bo tam najczęściej się na niego trafia - i po tym jak na niego wpadłem i go złapałem wychodziłem z jaskini i wchodziłem spowrotem. Bo 2 razy trafić na niego to ciężka sprawa...
Ja mam podobny problem, tyle że z Land Worm w Inside Sin. Tyle że ja go jeszcze wogóle nie znalazłem! Gdzie on jest? Złapałem już po 5 sztuk każdego gatunku w Isnide Sin a go jeszcze ani razu nie widziałem.
wydaje mi sie ze Land Worm jest nie do zlapania - znaczy ze nie da sie go zlapac... ale nie dam sobie reki uciac... hmmm...ja spotkalam go tylko a miejscu z krysztalami a z tamtad nie mozna juz wrocic... wiec nie wiem
Hmmm... jakiegoś potwora mi brakuje w Monster Arenie. Jest on na pierwszej liście Sin Inside na samym dole. Jeżeli to nie Land Worm to czy ktoś może mi powiedzieć co?