a ja sobie teraz posluchuje ostanio,jak i w chwili obecnej-Unheilig,new goth-electro z Niemiec,mila muzyczka dla ucha

Moderator: Moderatorzy
jak pisalam Boniemu...uwazaj uzaleznia totalnie:)White SeeD pisze:mimo że mam tylko jedną płytkę (Nigredo mianowicie). Coś cudownego, takie utwory jak Dead Letter czy Mask of Shame to czysta poezja
hmmm..Psychoma...pozniej moze One of 18 Angels, Freak Perfume...i pozniej....eee...polecam wszystkieWhite SeeD pisze:Jaką płytkę polecasz jako następną?
Jestem "cichym obserwatorem"- zaglądam na Forum praktycznie codziennie, przeglądam kilka postów w pewnych tematach, ew. coś skrobnę- i uciekam. Brak czasu- ot co ^^Garnet pisze:btw nie wiedzialam White ze zagladasz tu:P
Ano, właśnie poszukuję lyricsów DoD, ale jakoś niewiele ich w internecie- a już tych z Nigredo ze świecą szukać. Jedyne, co znalazłem to Mask of Shame:Garnet pisze:a lyrics DoD to jest wlasie poezja..
Huh- jest ich chyba ponad 10 i wszystkie dobre? Zapowiada się dłuuugie słuchanieGarnet pisze:eee...polecam wszystkie![]()
Ech, tylko ja mam kłopoty z tym no, z rozróżnieniem słówGarnet pisze:a lyrics DoD to jest wlasie poezja.
To jest jakoś dziwnie. Np. tytuły niby są angielskie etc. a mi prawie ciągle niemieckie strony wyskakują i weź tu się połapWhite SeeD pisze: Jeśli ktoś ma coś jeszcze, będę wdzięczny ^^
bo zle szukasz:PWhite SeeD pisze:Ano, właśnie poszukuję lyricsów DoD, ale jakoś niewiele ich w internecie- a już tych z Nigredo ze świecą szukać.
White SeeD pisze:Huh- jest ich chyba ponad 10 i wszystkie dobre? Zapowiada się dłuuugie słuchanie
Boni pisze:Vergifted !!!!!!
Każdy to musi mieć
moze dlatego ze sa z Niemiec i dlatego czesto goszcza na takich stronach?;]Boni pisze:Np. tytuły niby są angielskie etc. a mi prawie ciągle niemieckie strony wyskakują i weź tu się połap
czy kolekcja 3 utworkow juz zdazyla sie powiekszyc?:pTomajS pisze:Fajny kawałek DoD który często słucham "Drama"