Gotyk & Metal

Nie ważne czy Hip Hop, Techno, Dance, Gotyk albo Metal, czy muzyka klasyczna, tu gra muzyka. :D

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

Post autor: Garnet »

a myslalam ze tego dziewczyny sluchaja ^^/no offence ;)/jak widac sie mylilam:]

a ja sobie teraz posluchuje ostanio,jak i w chwili obecnej-Unheilig,new goth-electro z Niemiec,mila muzyczka dla ucha :)
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
pho3n1x

Post autor: pho3n1x »

Garnet pisze:a myslalam ze tego dziewczyny sluchaja
Cicho, pierwsza płyta kiedyś u mnie długo gościła w głośnikach.
Obecnie czekam na nową płytę Stratovariusa. Premiera jest jakoś teraz we wrześniu.
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

heh..swoja droga gdyby poszli dalej stylem pierwszej plyty,no pewno mieliby ciekawszy repertuar..whatever..mi to jedno:]

a poczatek pazdziernka nieumilnie sie zbliza.... :( buu..
pho3n1x

Szkoda, że nie dostałem się do Poznania bo 4 października jest koncert Dream Theater :F
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

to bedziemy sobie razem zyly podcinac ;]

a tymaczsem pora Diary zapuscic ^^
/diary ma tez wydac dvd...oh my goth...chyba sie nei doczekam -_- dobrze ze mam zaufanego sprzedawce,bo inacczej takich cudenek u nas nigdy bym nie dostala:)/
pho3n1x

Garnet pisze:to bedziemy sobie razem zyly podcinac ;]
Bez przesady aż tak za nimi nie przepadam :F
Garnet pisze:diary ma tez wydac dvd
Ja czekam na tego live'a :P
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Post autor: TomajS »

pho3n1x pisze:Szkoda, że nie dostałem się do Poznania bo 4 października jest koncert Dream Theater :F
Jak ty sie starałeś ze nie dałeś rady :P :P
FF XII W trakcie katowania
White SeeD

Post autor: White SeeD »

Garnet, obawiam się żeś mnie zaraziła Diary of Dreams- ostatnio non-stop tego słucham (nawet Within poszedł chwilowo w odstawkę ;) ), mimo że mam tylko jedną płytkę (Nigredo mianowicie). Coś cudownego, takie utwory jak Dead Letter czy Mask of Shame to czysta poezja. Jaką płytkę polecasz jako następną? :)
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

whoa :))))))))) ale mnie ciesza takie wiaodmosci :)
btw nie wiedzialam White ze zagladasz tu:P

White SeeD pisze:mimo że mam tylko jedną płytkę (Nigredo mianowicie). Coś cudownego, takie utwory jak Dead Letter czy Mask of Shame to czysta poezja
jak pisalam Boniemu...uwazaj uzaleznia totalnie:)
a lyrics DoD to jest wlasie poezja..ja nie wiem jak Adrian moze tworzyc takie piekne slowa..i ta muzyke jednoczesnie^^

White SeeD pisze:Jaką płytkę polecasz jako następną?
hmmm..Psychoma...pozniej moze One of 18 Angels, Freak Perfume...i pozniej....eee...polecam wszystkie XD :)))) kazda ma inny klimat,wiec przy zadnej sie nie znudzisz:)

^^
White SeeD

Post autor: White SeeD »

Garnet pisze:btw nie wiedzialam White ze zagladasz tu:P
Jestem "cichym obserwatorem"- zaglądam na Forum praktycznie codziennie, przeglądam kilka postów w pewnych tematach, ew. coś skrobnę- i uciekam. Brak czasu- ot co ^^

Garnet pisze:a lyrics DoD to jest wlasie poezja..
Ano, właśnie poszukuję lyricsów DoD, ale jakoś niewiele ich w internecie- a już tych z Nigredo ze świecą szukać. Jedyne, co znalazłem to Mask of Shame:
http://aesthetic.eu.org/~kbi/html/songs ... shame.html

Jeśli ktoś ma coś jeszcze, będę wdzięczny ^^

Garnet pisze:eee...polecam wszystkie XD
Huh- jest ich chyba ponad 10 i wszystkie dobre? Zapowiada się dłuuugie słuchanie ;)
Awatar użytkownika
Boni
Dark Flan
Dark Flan
Kontakt:

Post autor: Boni »

Vergifted !!!!!!
Każdy to musi mieć :D Ludzie, ja to uwielbiam XD Ta kobieta co mówi-spiewa jest fajna ^^'

Garnet pisze:a lyrics DoD to jest wlasie poezja.
Ech, tylko ja mam kłopoty z tym no, z rozróżnieniem słów :lol:

White SeeD pisze: Jeśli ktoś ma coś jeszcze, będę wdzięczny ^^
To jest jakoś dziwnie. Np. tytuły niby są angielskie etc. a mi prawie ciągle niemieckie strony wyskakują i weź tu się połap :lol:
glamorous vamp
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Fajny kawałek DoD który często słucham "Drama"
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

oj White,White ^^

White SeeD pisze:Ano, właśnie poszukuję lyricsów DoD, ale jakoś niewiele ich w internecie- a już tych z Nigredo ze świecą szukać.
bo zle szukasz:P ;)
ja nie potrzebuje bo mam plytki-polecam,piekne ksiazeczki! Nigredo mam wersje limitowana z 64 stronicowa ksiazeczka:P

http://www.lyricsdownload.com/diary-of- ... yrics.html
qrcze...wiem ze gdzies znalazlam nigredo..poszukam,musi gdzies byc..moze gdzies zapisalam ta strone...a najnowszej MensschFeind tym bardziej pewno nikt jeszcze nie wstawilXD

<btw wow polskie tlumaczenie:)>

heh..jest tez taka polska strona http://www.diary-of-dreams.mtl.pl/ niestety w nienajlepszej obecnie kondycji:/

http://www.dream-collector.de/ polecam tez ta strone

aha..Adrian dba o to zeby jego texty nie znalazly sie w internecie..czytalam tak w jakims wywiadzie..uwaza ze od tego sa ksiazeczki np kiedys byly na www.darklyrics.com ale zniknely na prosbe zespolu

White SeeD pisze:Huh- jest ich chyba ponad 10 i wszystkie dobre? Zapowiada się dłuuugie słuchanie
:)

Boni pisze:Vergifted !!!!!!
Każdy to musi mieć
:) piosnka zaczynajaca Psychome...wgniotla mnie w fotel:) a plyte ta konczy <end>gift<et> :)
swoja droga starsznie podobaja mi sie niektore tytuly DoD,wlasnie np <ver>gift<et>,kilka w jednym :)
albo np AmoK ..moze byc zwykle amok jak amok:P albo <i> am ok :) czy tez <you>das....samo judasz sie narzuca:)

Boni pisze:Np. tytuły niby są angielskie etc. a mi prawie ciągle niemieckie strony wyskakują i weź tu się połap
moze dlatego ze sa z Niemiec i dlatego czesto goszcza na takich stronach?;]

TomajS pisze:Fajny kawałek DoD który często słucham "Drama"
czy kolekcja 3 utworkow juz zdazyla sie powiekszyc?:p

btw zajryjcie tez ofkoz na strona oficjlana www.diaryofdreams.de sa piosnki do sciagniecia,w tym live
http://www.diaryofdreams.de/_en/specials.htm tutaj te piosnki live w video,ale to co polecam to making of,iceland!!! w tle giftraum,ale ten krajobraz!! cudo,mozna to uznac za maly teledysk,piekny!:)
Awatar użytkownika
TomajS
Cactuar
Cactuar

Garnet pisze:czy kolekcja 3 utworkow juz zdazyla sie powiekszyc?
Stale sie rozrasta,a teraz jak podaąłs ten link do oficjalnej,to jeszcze wiecej przybędzie do olekcji :grin:
Awatar użytkownika
Garnet
Ifrit
Ifrit

jakby co na tej polskiej stronie tez sa 4 mp3 do pobrania-nie wiem czy linki jeszcze dzialaja:P

a ja ostatnio jestem ciagle zauroczona piosnka 'never' FREEZE' ^^
to byla moja druga piosenka po ;she and her darkness; ktora uslyszalam n

[ Dodano: Sob 08 Paź, 2005 00:31 ]
http://mana_shrine0.tripod.com/MM-Mana-NoMakeup2.jpeg Ivy looknij na to :lol:
http://mana_shrine0.tripod.com/MM-Mana-NoMakeup.jpeg to mniemam ze juz widzialas ;)
to pierwsze rox ^^/gdzies jeszcze jedno nne bylo../
btw ostatnio z *** scignelam krotka wypwiedz Many-tak wypowiedz :lol: gdzie mowi ze jego rodzice ciesza sie ze tak wystepuje bo zawsze chceili miec dziewczynke :D :D ..ee.powatpiewam w ten wywiad :D

ostatnio pisalam o DespairsRay..polecam pisoenke Gothic ^^

a pod koniec wrzesnia wyszla nowa plyta Gackta-Diabolos...jestem ciekawa czy porwie moj umysl :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka”