gokusama pisze:Jezeli dla Ciebie 2 letnie anime, ktore jest duzo bardziej znane w Polsce jest trudniejsze do zgadniecia niz calkiem nowe Jinki , to wybacz ale nawet nie zagladaj do tego tematu.
Nie każdy fan anime musi być od razu otaku, a po drugie nie każdy musi znać akurat ten tytuł, który zadajesz, bo może nie miał okazji się z nim zapoznać - różnie bywa. Po trzecie wreszcie - jeszcze raz zobacze takie bezczelne zachowanie, a osobiście utrudnie ci życie na tym forum. Mam nadzieję, że wyraziłam się krystalicznie jasno
gokusama pisze:Nie uznaje twojej odpowiedzi, bo powiedzialem cos o gundamach... dziekuje ze uwazne czytanie
To wygląda na odwet i naginanie zasad. Dla twojej informacji, ostateczne decyzje o ważności/nie ważności pytań, zaliczanie odpowiedzi i przyznawanie kolejek należy do administracji, czyli również do mnie i nie masz tu za wiele do powiedzenia. W tym przypadku wygląda to jak naginanie zasad dla własnych potrzeb, za co lojalnie informuje, że moge cie pozbawić kolejki na rzecz kogoś innego. Jeżeli to ma być zabawa to graj fair i bez chamstwa.
A teraz quiz może toczyć się dalej. Dziękuję.