Quiz Anime

Wszystko co userzy naprodukowali przed listopadem 2007 (od tego miesiąca liczona jest Czwarta Era :)

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

gokusama pisze:To jest Quiz Anime, wiec to jest dla fanow anime, nie? Jezeli dla Ciebie jest to bardzo trudne, to wybacz ale nawet nie zagladaj tutaj. Rolling Eyes
Goku. To, ze jestem fanem anime, nie znaczy, ze widziałam każdy tytuł po 5 razy i znam każdą scenę na pamięć. Nie pozwalaj sobie.

gokusama pisze:Nie uznaje twojej odpowiedzi, bo powiedzialem cos o gundamach... dziekuje ze uwazne czytanie Evil or Very Mad .
To juest zabawa, gra na litość boską. Człowieku, wyluzuj.
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Medabots XD Tam też są roboty :P
gokusama

Post autor: gokusama »

Nie. :wink:

podpowiedz: *******

Yubari -> to ty wrzuc na luz, bo jezeli dobrze pamietam to wlasnie ty mnie zaczepiasz od kiedy jestem na tym forum :roll:, pozatym jak juz napisalem chyba latwiej odgadnac cos starszego i bardziej znanego w Polsce nie? :roll:
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

gokusama pisze:Jezeli dla Ciebie 2 letnie anime, ktore jest duzo bardziej znane w Polsce jest trudniejsze do zgadniecia niz calkiem nowe Jinki , to wybacz ale nawet nie zagladaj do tego tematu.
Nie każdy fan anime musi być od razu otaku, a po drugie nie każdy musi znać akurat ten tytuł, który zadajesz, bo może nie miał okazji się z nim zapoznać - różnie bywa. Po trzecie wreszcie - jeszcze raz zobacze takie bezczelne zachowanie, a osobiście utrudnie ci życie na tym forum. Mam nadzieję, że wyraziłam się krystalicznie jasno
gokusama pisze:Nie uznaje twojej odpowiedzi, bo powiedzialem cos o gundamach... dziekuje ze uwazne czytanie
To wygląda na odwet i naginanie zasad. Dla twojej informacji, ostateczne decyzje o ważności/nie ważności pytań, zaliczanie odpowiedzi i przyznawanie kolejek należy do administracji, czyli również do mnie i nie masz tu za wiele do powiedzenia. W tym przypadku wygląda to jak naginanie zasad dla własnych potrzeb, za co lojalnie informuje, że moge cie pozbawić kolejki na rzecz kogoś innego. Jeżeli to ma być zabawa to graj fair i bez chamstwa.

A teraz quiz może toczyć się dalej. Dziękuję.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
gokusama

No dobra, w takim razie sam oddaje kolejke, naprzyklad dla Erelen.

Nie znosze chamskiego zachowania tak samo jak ty, a to raczej ja zostalem bardziej obrazony.
Nie każdy fan anime musi być od razu otaku, a po drugie nie każdy musi znać akurat ten tytuł, który zadajesz, bo może nie miał okazji się z nim zapoznać - różnie bywa
Powiedzialem tylko ze tytul ten jest bardziej znany, wiec latwiejszy do odgadniecia.
To wygląda na odwet i naginanie zasad. Dla twojej informacji, ostateczne decyzje o ważności/nie ważności pytań, zaliczanie odpowiedzi i przyznawanie kolejek należy do administracji
To byla sugestia, a Yubari mnie sprowokowala.

A Yubari niech mnie dalej obraza i zaczepia...

Rozwiazaniem bylo: Elysium - drugi obok Wonderfull Days koreanski film anime

Kolejka dla Erelen.
Awatar użytkownika
Go Go Yubari
Ifrit
Ifrit

Post autor: Go Go Yubari »

gokusama pisze:Powiedzialem tylko ze tytul ten jest bardziej znany, wiec latwiejszy do odgadniecia.
Skąd do jasnej ciasnej mam znać koreańskie anime, skoro nie mam Arirang? Pomysl czasem człowieku, nie każdy ma kanały co Ty i nie każdy zna anime co Ty.

gokusama pisze:A Yubari niech mnie dalej obraza i zaczepia...
Strasznie Cię obraziłam. O matko. Tylko się nie popłacz.

Erelen zadawaj.
gokusama

Yubari dojrzewanie sie dochodzi w wieku 16 lat a nie 21 jak ty :roll:

Skąd do jasnej ciasnej mam znać koreańskie anime, skoro nie mam Arirang? Pomysl czasem człowieku, nie każdy ma kanały co Ty i nie każdy zna anime co Ty.
Nie musisz znac, przeciez o to chodzi w tym quizie :>. Zreszta ten film byl nawet emitowany na polskim kanale, nie pamietam ktorym co prawda, ale byl :P.
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Przestańcie oboje, bo zaraz obojgu zafunduje przymusowy dzień odpoczynku od forum.

Goku - zdaje się, że cie ostrzegałam, ale najwyraźniej o tym zapomniałeś. W takim razie od dzis masz mnie na karku. Pilnuj się, bo będę w pobliżu.
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
expl0ti0n

Post autor: expl0ti0n »

Ragnarok the animation? ;)
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Go Go z kotem (Auron)? :lol: Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać :P
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
expl0ti0n

Post autor: expl0ti0n »

Obrazek
Taiki

Post autor: Taiki »

a może by tak jakąś podpowiedź?
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Idealnie dzisiaj minęlo 5 dni XD Ale wyczucie Taiki :D Może to Chrno Crusaders :)
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Minęło 7 dni :P

Erelen_Galakar pisze:Może to Chrno Crusaders n
Chrno Crusade? Na 100% sie mylisz, to nie to :P

Nie mam pojęcia co to. Wygląda na nowszą produkcję, a się za bardzo nie znam :?
gokusama

Przedewszystkim to nie jest image prosto z anime :/
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”