FF 9 POMOC: problemy z przechodzeniem gry

Szukasz pomocy przy FF IX? Właź tutaj.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

Nie, w abilities dodaje się "umiejętności pasywne", nie komendy. Steal jest od samego początku. Proszę o screena, jeśli grasz na emulatorze.
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Gość

Post autor: Gość »

Ja takiego szegoś nie mam :? .
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

erm... musisz mieć ^^" Tego nie można nie mieć ^^" Może masz jakąś skopaną wersję czy coś, ale to chyba też nie to :/
Nie, w abilities dodaje się "umiejętności pasywne", nie komendy.
No cóż, zapomniałem :oops: Dawno grałem :)
Awatar użytkownika
Ababeb
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Ababeb »

Anonymous pisze:Ja takiego szegoś nie mam :? .
Widzisz OWA, dlatego prosiłem o screena. :P
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Kladi

Post autor: Kladi »

Nie mam tego spójżcie

Obrazek
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Też miałam błąd - trzeba przełączyć w opcjach off screen drawing co najmniej wartość 3 (o ile dobrze pamiętam) w ustawieniach grafiki - zadziała na 100%
Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

Post autor: Krzysiek2099 »

Przed ta walką Zidane'a miałęm bodajże na 5 levelu. Plantoid był wtedy Too Weak.
"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15
Paine

Post autor: Paine »

Mam pytanie jak dojść do tego Chocobo Forest ciągle łaże,szukam i walcze z przeciwnikami i tak w kółko nie moge tego znaleźć.Pomocy!!!!
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Jest w pobliżu Linblum (i Dragon Gate,jak pamieam) łatwo zauważyć - jest takim kulistym lasem.
Paine

Post autor: Paine »

acha już mam a jak tym Chocobo(czy jak mu tam)trzeba poszukać te rzeczy w tym lesie to one gdzie się konkretnie znajdują bo nie moge ich znaleźć.
Erelen_Galakar

Post autor: Erelen_Galakar »

Musisz eksperymentować. Chocopiece oraz chocografy są zawsze w innych miejscach.
gokusama

Post autor: gokusama »

Chocobo mowi Ci czy jestes blisko czy nie za pomoca "kwa" :).
Kweh - Do skarbu daleko - zimno
Kweh!? - Już niedaleko - ciepło
Kwehhh!? - Całkiem blisko - cieplej
K-KWEHHH! - JEST!!! - parzy!
Zajrzyj tu: http://www.k-ff.com/Final9/index.php?n=11
Krzysiek2099
Cactuar
Cactuar

Post autor: Krzysiek2099 »

W każdym miejscu (lokacji) jest kilka(naście) DropPointów. Jeżeli pozna się wszystkie i nauczy się rozpoznawać kiedy jesteśmy przed DropPointem a kiedy obok to zabawa z kurą jest całkiem przyjemna. Dla mnie osobiście kopanie kura w FF9 to najciekawsza rzecz jaką robiłem. Zawsze miałem ciśnienie jak wydobyłem wszystkie cenne Dropy z lokacji a żeby można było kopać w następnej to trzeba było coś zrobić. Najbardziej lubiłem jaskinię na południu Forgoten Continent czy jakoś tak.
"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15
Awatar użytkownika
Dante
Cactuar
Cactuar

Post autor: Dante »

Uprzejmie proszę o podpowiedź jak mogę zlokalizować miejsce na Mist Ocean, w którym jest ukryty skarb, po wykopaniu którego Choccobo awansuje na wyższy etap rozwoju. Jestem na 4 CD, wszędzie panuje mgła. Z informacji jakie znalazłem, skarb znajduje się w niewielkiej odległości między dwoma wyspami. Niestety długie tygodnie i "dziobanie" nie przyniosły rezultatu. Czy jest jakiś sposób lub kod do przejścia tego etapu ? Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam. Martin.
martindz@interia.pl

Nie mam pojecia co z tym zrobić, niechajze ktos wykaze się dobrą wolą i odpisze na powyższego maila.
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"

V.
Shimon
Cactuar
Cactuar

Post autor: Shimon »

dobra 2 pytania do ludzi ktorzy sie bawili w Tetra Master,bo naszla mnie ochota na zdobycie wszystkich kart i zostala mi jedna...

1.jak duza jest szansa na uzycie karty Excalibur II przez przeciwnika??
2.czy ktos zdobyl ta karte od kogos innego niz Weapon Master Hunt??
ODPOWIEDZ

Wróć do „Help - fabuła, przejście, techniczne”