FF 9 POMOC: problemy z przechodzeniem gry
Moderator: Moderatorzy
Nie, w abilities dodaje się "umiejętności pasywne", nie komendy. Steal jest od samego początku. Proszę o screena, jeśli grasz na emulatorze.
The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
Widzisz OWA, dlatego prosiłem o screena.Anonymous pisze:Ja takiego szegoś nie mam.

The Schrödinger's cat paradox outlines a situation in which a cat in a box must be considered, for all intents and purposes, simultaneously alive and dead. Schrödinger created this paradox as a justification for killing cats
-
- Cactuar
Chocobo mowi Ci czy jestes blisko czy nie za pomoca "kwa"
.

Zajrzyj tu: http://www.k-ff.com/Final9/index.php?n=11Kweh - Do skarbu daleko - zimno
Kweh!? - Już niedaleko - ciepło
Kwehhh!? - Całkiem blisko - cieplej
K-KWEHHH! - JEST!!! - parzy!
-
- Cactuar
W każdym miejscu (lokacji) jest kilka(naście) DropPointów. Jeżeli pozna się wszystkie i nauczy się rozpoznawać kiedy jesteśmy przed DropPointem a kiedy obok to zabawa z kurą jest całkiem przyjemna. Dla mnie osobiście kopanie kura w FF9 to najciekawsza rzecz jaką robiłem. Zawsze miałem ciśnienie jak wydobyłem wszystkie cenne Dropy z lokacji a żeby można było kopać w następnej to trzeba było coś zrobić. Najbardziej lubiłem jaskinię na południu Forgoten Continent czy jakoś tak.
"FFXI": RAMUH: Krzysiek SAM75/ THF50/ WAR46/ NIN44/ PLD,BLM,RNG20/ DRK19/ MNK16/ RDM,WHM10
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15
Leathercraft 7, Goldsmithing 11, Smithing 2, Fishing 15
martindz@interia.plUprzejmie proszę o podpowiedź jak mogę zlokalizować miejsce na Mist Ocean, w którym jest ukryty skarb, po wykopaniu którego Choccobo awansuje na wyższy etap rozwoju. Jestem na 4 CD, wszędzie panuje mgła. Z informacji jakie znalazłem, skarb znajduje się w niewielkiej odległości między dwoma wyspami. Niestety długie tygodnie i "dziobanie" nie przyniosły rezultatu. Czy jest jakiś sposób lub kod do przejścia tego etapu ? Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam. Martin.
Nie mam pojecia co z tym zrobić, niechajze ktos wykaze się dobrą wolą i odpisze na powyższego maila.
"Beneath this mask there is more then a flesh... beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof!"
V.
V.