Moja ukochana melodia (jest jeszcze kilka inych) z FFIX to "Terra" - ta melodyjka naprawdę ma cos w sobie - oddaje klimat tego miejsca.
Moderator: Moderatorzy
Harris pisze:W jakim momencie to spiewal? jakos nie moge sobie przypomniec??
Można, można :D. Zwie się on "Hum of the fayth" i trzeba najpierw wykupić całą kolekcję a później skorzystać ze specjalnej oferty. I ten motyw byl w grze na 100%, tylko nie zwracam na to większej uwagi... To były jakieś wspomnienia Tidusa, kiedy on siedział na mostku.gokusama pisze:Nie wiem czy podczas gry, ale w operze mozna posluchac n
Jakiej oferty?? Ja o czymś nie wiem? Jak to dokładnie zrobić??? Bo ja kupuje wszystkie i finito, no more bonus... Trzeba coś zrobić, gdzieś pójść i wrócić, do kogoś innego zagadać??? (sorki za OTFaris pisze:Zwie się on "Hum of the fayth" i trzeba najpierw wykupić całą kolekcję a później skorzystać ze specjalnej oferty.
Bonusy pojawiają się automatycznie, kiedy posiadamy pozostałe utwory- a więc pod sam koniec gry- u mnie się pojawiły bez problemów, więc radziłabym zajrzeć do Sphere theatre i pogadać ze sprzedawcąJakiej oferty?? Ja o czymś nie wiem? Jak to dokładnie zrobić??? Bo ja kupuje wszystkie i finito, no more bonus... Trzeba coś zrobić, gdzieś pójść i wrócić, do kogoś innego zagadać??? (sorki za OT n )