Ulubiony motyw muzyczny z serii...

Tutaj piszemy o rzeczach ogólnie związanych z Final Fantasy.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Post autor: Faris »

Hmm a spoza FFX? ;)

Moja ukochana melodia (jest jeszcze kilka inych) z FFIX to "Terra" - ta melodyjka naprawdę ma cos w sobie - oddaje klimat tego miejsca.
Awatar użytkownika
Coco
Cactuar
Cactuar

Post autor: Coco »

FFVII-Aerith's theme, The great Warrior,Still More Fighting no i One Winged Angel
FFVIII-???jakos nic mi specjalnie nie wpadlo w ucho,i jeszcze to Eyes On Me... :?
FFIX-Bran Bal,Youre Not Alone,Vivi's Theme :D
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

FFVIII-???jakos nic mi specjalnie nie wpadlo w ucho,i jeszcze to Eyes On Me... Confused
Takie wspaniałe utwory.... Fithos...., Liberi Fatali, muzyka z miast..dla mnie to drugi w kolejności najlepszy OST :]
gokusama

Post autor: gokusama »

Hymn of the faith wykonywany przez Tidusa, slodkie :)
Awatar użytkownika
Coco
Cactuar
Cactuar

Post autor: Coco »

Faris pisze:Takie wspaniałe utwory.... Fithos...., Liberi Fatali, muzyka z miast..dla mnie to drugi w kolejności najlepszy OST :]
a mnie muzyka z miast troche wkurzala .. ale o liberi fatali zapomnialam..i musze przyznac,ze jest niezle :)
Harris

Post autor: Harris »

gokusama pisze:Hymn of the faith wykonywany przez Tidusa, slodkie n

W jakim momencie to spiewal? jakos nie moge sobie przypomniec??

Przed atakiem na Sin kiedy chcieli go "zwabic" na hymn? Niee... wtedy spiewali wszyscy razem... Wiec kiedy?
gokusama

Nie wiem czy podczas gry, ale w operze mozna posluchac :)
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Harris pisze:W jakim momencie to spiewal? jakos nie moge sobie przypomniec??
gokusama pisze:Nie wiem czy podczas gry, ale w operze mozna posluchac n
Można, można :D. Zwie się on "Hum of the fayth" i trzeba najpierw wykupić całą kolekcję a później skorzystać ze specjalnej oferty. I ten motyw byl w grze na 100%, tylko nie zwracam na to większej uwagi... To były jakieś wspomnienia Tidusa, kiedy on siedział na mostku.
Harris

Post autor: Harris »

Faris pisze:To były jakieś wspomnienia Tidusa, kiedy on siedział na mostku.
Takkk... juz pamietam - jeszcze jak mial 7 lat...

ale on "mruczal" te melodie a nie spiewal :P
gokusama

W Zanarkand to bylo cos w stylu hymnu graczy w blitza, sympatyczne :twisted:
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

Faris pisze:Zwie się on "Hum of the fayth" i trzeba najpierw wykupić całą kolekcję a później skorzystać ze specjalnej oferty.
Jakiej oferty?? Ja o czymś nie wiem? Jak to dokładnie zrobić??? Bo ja kupuje wszystkie i finito, no more bonus... Trzeba coś zrobić, gdzieś pójść i wrócić, do kogoś innego zagadać??? (sorki za OT ;) )
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Jakiej oferty?? Ja o czymś nie wiem? Jak to dokładnie zrobić??? Bo ja kupuje wszystkie i finito, no more bonus... Trzeba coś zrobić, gdzieś pójść i wrócić, do kogoś innego zagadać??? (sorki za OT n )
Bonusy pojawiają się automatycznie, kiedy posiadamy pozostałe utwory- a więc pod sam koniec gry- u mnie się pojawiły bez problemów, więc radziłabym zajrzeć do Sphere theatre i pogadać ze sprzedawcą ;)

Polecam zaznajomienie się z wersją chińską Eyes on me- gdyby nie tytuł, to w ogóle nie wiedziałabym, że to ta piosenka :D
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

OK! Dał mi 3 nowe utworki (ale jest tam miejsce na więcej ;) ) Co do nucenia Tidusa - buuuu! Mógł chociaż na giatrce jeszcze zagrać, bo to takie smętne było :P
Awatar użytkownika
Faris
Malboro
Malboro

Ale Lulu's Theme jest jednym z najlepszych utworów. Dziwię sie, że dali to jako bonus :roll:

A ja nie pamiętam, żeby w grze występowalo Wakka's Theme :]
Awatar użytkownika
Izrail
Malboro
Malboro

Post autor: Izrail »

Ostatbio polubiłem Successive Battles, You're not Alone i Extraction z FFIX :] Zwłaszcza Extraction, bo klimat niezły nadaje :>
Foolish brother... If you wish to kill me, hate me, detest me and survive in some unsightly way...

Run and run and cling to life...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólnie Final Fantasy”