Ulubiona postać w FF 7-9
Moderator: Moderatorzy
Squall jest człowiekiem cichym i spokojnym. (do czasu :D ) Nie lubi się wtrącać w czyjeś sprawy czy udawać człowieka jakim nie jest. I dobrze. Przytoczę tutaj przykład Tidusa -(wiem, że to nie ten temat
) zarozumiala, otwarta gwiazda blitzballa - rozrywkowy i impulsywny. Nie przepadam za nim bardzo - czasami mam jego glupkowatych zachowań i tekstów dosć. Squall mi odpowiada :]

yyyy ale przecież Squall mówi wprost, że nie chce już się do nikogo zbliżać. Powoduje nim strach przed uczuciem straty. Żyć samotnie niż "kochać i stracić".Isia pisze:i sam Squall je racjonalizuje, odgrywając "samotnego wilka"Kod: Zaznacz cały
GFy spychają te uczucia w podświadomość (Nie lubię freudyzmów, wrr)
Ja tam go nie lubieCoco pisze:Wszyscy (no, prawie) uwielbiaja Irvine'a,

Tak, ale to się nazywa racjonalizacja. Podanie otoczeniu (a przede wszystkim sobie) sensownego powodu swego zachowania.pho3n1x pisze:Squall mówi wprost, że nie chce już się do nikogo zbliżać
Masz rację. Ale ja wyłożyłam podświadome (tfu!) przyczyny tego strachu.pho3n1x pisze:Powoduje nim strach przed uczuciem straty.
BEGIN GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
Version: 3.12
GL/S dpu s: a-- c+ L+ E- W++ N- o? K? w-- O-- M- V? PS--- PE++ Y? PGP-@ t+ 5? X R>+ tv>! b++ DI- D? G e* h! !r !x
END GEEK CODE
A ja jeszcze nawiążę do starszych wypowiedzi na temat Quiny - wiele osób twierdzi, że jest to brzydka, beznadziejna, wręcz dodatkowa postać. Jednak ma świetne teksty, odbywa sie wiele śmiesznych scenek z jej/jego udziałem. Może nie ma urody Garnet (:lol:) ale jest charakterem naprawdę świetnym :] Jak dla mnie 
Chcialam to napisac przy okazji w innym dziale, ale nie chcę OTować :]

Chcialam to napisac przy okazji w innym dziale, ale nie chcę OTować :]
Temat o ogólnych postaciach z tych części, ale w ankiecie tylko główni bohaterowie - tam dziewczyny nie są tak potrzebne 
Mam nadzieję, że Squall dorwie w ankiecie wreszcie tego Clouda...Może większosć glosuje na Clouda, bo ff7 to ich ulubiona część
[ Dodano: Sob 20 Sie, 2005 ]
Erelen, wyprzedziłes mnie

Mam nadzieję, że Squall dorwie w ankiecie wreszcie tego Clouda...Może większosć glosuje na Clouda, bo ff7 to ich ulubiona część

[ Dodano: Sob 20 Sie, 2005 ]
Erelen, wyprzedziłes mnie

Hmm zastanawiam się czy ja pisze przez sen czy tylko jestem tak zmęczony tym upałem
. Za dużo na słońcu dzisiaj siedziałem :D. Cóż jeśli o te 3 części chodzi to zacznijmy od wspaniałego RED XIII no i Vincenta :D, po czym nie omieszkamy zawadzić o Rinoe które według wielu fanów uważana jest za największy niewypał serii FF no a kończąc na... hmm za dawno nie grałem w FF IX bo pozapominałem nazw bohaterów
. Normalnie baty mi się należą
.

A ja się spotykam z opiniami, że to najlepsza postać kobieca z FF - i to bardzo częstoB4-Hunter pisze:zawadzić o Rinoe które według wielu fanów uważana jest za największy niewypał serii FF

Z ff9, powiadasz? Kuja! Kuja! Kuja! (co prawda jego to raczej do villainów, ale bohaterem FFIX jest :D )B4-Hunter pisze:Normalnie baty mi się należą n.