Potwory w FF - najsilniejsze, najdziwniejsze i reszta
Moderator: Moderatorzy
- Markfrompoland
- Cactuar
no tak...
Straszą straszą... Nie tylko z Ultimą, z Omegą też... Jak się ma fuksa to walka z Omegą trwa 5 minut :D
Ain't no sunshine when I'm gone.
Chodzi właśnie o to, aby dobrze przygotować początkujących graczy. Bo jeśli ktoś pójdzie nie przygotowany to może się szybko zniechęcić i zaprzestać grania. Pamiętaj, że są setki sposobów na wszystko i to, że w opisie pisze "to jest trudne" nic nie znaczy. To czy coś jest trudne czy nie zależy wyłącznie od danego gracza i jego zdolności.leviatan pisze:Wszędzie jest napisane że Ultima to taki trudny przeciwnik... i że jeśli Squall nie użyje LH to będzie mega długa trudna walka... wcale NIE ! Wczoraj wyłowiłem Ultime i walka trwała dosłownie 3 minuty ! A LH nie użył... ZA bardzo ludzie straszą w opisach.
Edit:
Ehhh faris ubiegłaś mnie

Może trwać i minutę, jak wyskoczy The End, ale co to za frajda pokonać w ten sposób kogokolwiekMarkfrompoland pisze:ak się ma fuksa to walka z Omegą trwa 5 minut

Trwoga przed Bad breath ogarnia mnie dopiero teraz, gdy rzuciłam palenieMaester pisze:Co do Malboro, czujecie pewnie aluzję do papierosów Marlboro, ma się po nich Bad Breath.

Bo ja jestem szybkapho3n1x pisze:Ehhh faris ubiegłaś mnie

Zauważyłam, że to zwykle w starszych cześciach pojawiają sie trudni bossowie. Może wynika to z faktu, że w tamtych aż tak długo nie ćwiczę bohaterów, (no i w walkach ciagle przyspieszam szybkosć, bo strasznie powolne :D )ale kilka razy się zacięłam przy wiekszych potworach. (ale nie na długo

Kod: Zaznacz cały
Zeromus , ciagle rzuca statusami, wali mocnymi atakami