Jaco pisze:Great Gianna Sisters"
Dobra muzyka
Moderator: Moderatorzy
temat gotyk,metal!! podawalam link do lyrics:]
http://www.lyricsdownload.com/diary-of- ... yrics.html
<It is tragic to hope for magic...:]>
http://www.lyricsdownload.com/diary-of- ... yrics.html
<It is tragic to hope for magic...:]>
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
-
356Warlock
-
pho3n1x
OMG.Eiko pisze:A konkretnie na The RasmusI to na dodatek stary album Laughing (Dead Letters) I nie mogę się od tego oderwać...
Nie tyle za lekkie, co po prostu BABSKI wokal. Jedzie komercją na kilometr. Muzyka tworzona pod 10-15 letnie dziewczęta.356Warlock pisze:ale ja !!!HATE!!! The Rasmus ... za lekkie to
Hmmm ziom! :D356Warlock pisze:Slipknot,Slayer,Ironi,KoRN,StaticX czy DOPE
-
356Warlock
pho3n1x napisał:
pho3n1x napisał:
...jak na metala to się ryczy ... MORDA!!! :D 
...no ba ... jeszcze warto by dodać ... że kazdy riff jest tworzony na akuście :DNie tyle za lekkie, co po prostu BABSKI wokal. Jedzie komercją na kilometr. Muzyka tworzona pod 10-15 letnie dziewczęta.
pho3n1x napisał:
Taaa! ja ci dam ziom :DHmmm ziom!
-
pho3n1x
Ehhh no wybacz, nie miałem nic złego na myśli :FEiko pisze: Widać jacy tu wszyscy mili -_- Lepiej w ogóle nie mówić co słuchasz, bo od razu na Ciebie naskoczą.... Boze ja na nikogo nie najeżdżam... A na mnie wszyscy
I bas mnie rozwała. Widziałem kiedyś teledysk jakiś "First time" czy jakoś tak. Wstęp na basie, taka padaczka... nic tylko paw :D356Warlock pisze:..no ba ... jeszcze warto by dodać ... że kazdy riff jest tworzony na akuście
Gdzie ja będę ryczał do kompa356Warlock pisze:Taaa! ja ci dam ziom n Wink ...jak na metala to się ryczy ... MORDA!!!
-
pho3n1x
-
356Warlock
Ja tam zaczynałem od Nirvany,Pink Floyd ...później doszedł Ozzy ...a potem to efekt kuli śnieżnej... :D
Pho3n1x napisał:
żeby ci za bardzo Black Metal nie wyszedł 
Pho3n1x napisał:
A czemu nie???Zawsze to jakaś fajna muzyka ... mógł byś jeszcze powalić jakimś prętem w obudowe kompa(tylko w rytm krzykuGdzie ja będę ryczał do kompa n Ale witam n