Kosmetyki, makijaże, ubiór etc :]
Moderator: Moderatorzy
staly element u osob ...znanych..hehIvy pisze:Ech, oprzeklęte ciemne okulary ^^
powiem jedno-Twoja mama to skarb...ech...coz inni maja zycie piekne..inni troche mniej < btw za kazdym farbowaniem szlas do fryzjera 'zmyc' poprzedni czy po prostu nakladalas jak leci?Ivy pisze:A miała jakikolwiek powód? Moja jakoś nigdy mi nie dogadywała z powodu dziwactw na głowie
...........chcialabym skomentowac......ale.....moze Ivy mnie wyreczy < blagam Ivy zrob to :] >Erelen_Galakar pisze:Garnet, to ty na tych zdjęciach??
[ Dodano: Sro 27 Lip, 2005 07:56 ]
oo..Boni :] jakbys Ty nie zrozumial to by juz byla katastrofa
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
						Ależ skomentuj tę KOBIETĘ na zdjęciuGarnet pisze:...........chcialabym skomentowac......ale.....moze Ivy mnie wyreczy < blagam Ivy zrob to :]
Z tym bywało różnie- potrafiłam przerzucać się z czarnego na blond i nakładać rozjaśniacz, a skutki opłakane, jak się można domyśleć. Ale dzięki temu wiem, jak to jest mieć na głowie włosy żółte i zielone jednocześnieGarnet pisze:btw za kazdym farbowaniem szlas do fryzjera 'zmyc' poprzedni czy po prostu nakladalas jak leci?
Teraz zostaję przy ciemnych, lub czarnych i dobrze mi z tym i w tym
fajna kobitka,nie ma coIvy pisze:Ależ skomentuj tę KOBIETĘ na zdjęciu
zazdroszcze..ja dzisiaj uslsyzlam od starej ze jak sie nie zmienie,to ona sie zabije...nie klamie...........Ivy pisze:Z tym bywało różnie- potrafiłam przerzucać się z czarnego na blond i nakładać rozjaśniacz, a skutki opłakane, jak się można domyśleć. Ale dzięki temu wiem, jak to jest mieć na głowie włosy żółte i zielone jednocześnie
a tak jeszcze do wloskow..ja niestety mam bardzo dlugie wiec za czeste zmiany koloru niestety i tak odpadaja....tak,tak moge obciac..ale to moze keidy indziej
						- 
				pho3n1x

Moja koleżanka miała podobnie tylko z troche drastyczniejszymi słowami.Garnet pisze:..ja dzisiaj uslsyzlam od starej ze jak sie nie zmienie,to ona sie zabije...nie klamie...........
Ahh miało się swego czasu dłuuuugie włoski (standard), ale cóż czas leci człowiek mądrzeje (XD). Już ze 2 lata mam krótkie i świetnie mi z tym. Najprawdopodobniej, dlatego że nienawidzę grzebieni i nigdy nie używamGarnet pisze:a tak jeszcze do wloskow..ja niestety mam bardzo dlugie
< oj Erelen..Erelen :] >
a-pasuja
b-sa zadbane
c-nie sa dluzsze od moich!! ratujcie ...widzialam keidys kolesia co mial takie wlosy jak ja...truu metal

ja juz powoli psychiczie nie wytrzymuje...i pozniej czlek sie dziwi skad ta niechec do zycia -_- whatever...pho3n1x pisze:Moja koleżanka miała podobnie tylko z troche drastyczniejszymi słowami.
dlugie wloski u panow sa bardzo ladniutkie jeslipho3n1x pisze:Ahh miało się swego czasu dłuuuugie włoski (standard), ale cóż czas leci człowiek mądrzeje (XD). Już ze 2 lata mam krótkie i świetnie mi z tym. Najprawdopodobniej, dlatego że nienawidzę grzebieni i nigdy nie używam
a-pasuja
b-sa zadbane
c-nie sa dluzsze od moich!! ratujcie ...widzialam keidys kolesia co mial takie wlosy jak ja...truu metal
						- 
				pho3n1x

bleh pamiętam jak kiedyś rano, idąc do szkoły przechodziłem koło takiego punktu w moim mieście, gdzie często siedzą ludzie i sprzedają np. truskawki. Idę sobie a tu nagle, bez ostrzeżenia pada w moją stronę (od jakiejś starszej babki, wyglądała na zaawansowaną 40) "Truskaweczkę?" - i do koleżanki "Słodziutki... jak cukiereczek". Myślałem że trupem padnę na miejscu. Od tamtego momentu postanowiłem ściąć 
. 
. Mam lekko kręcone to i tak widać nie było 

Nie wiem czy mi pasowałyGarnet pisze:a-pasuja
Dbać dbałem, ale NIGDY nie czesałemGarnet pisze:b-sa zadbane
- Nienormalny_PS2
 - Malboro

To żadne whatever,są tacy co Ciebie rozumieją.Ja mam ze starymi jazdę od 14 roku życia,a co robię z wyglądem tyczy się oczywiście ich krytyki.Jak sobie kupiłem kiedyś pierwszą obrączkę to stary do mnie:Garnet pisze:pho3n1x napisał/a:
Moja koleżanka miała podobnie tylko z troche drastyczniejszymi słowami.
ja juz powoli psychiczie nie wytrzymuje...i pozniej czlek sie dziwi skad ta niechec do zycia -_- whatever...
-No i co
Wyśmiałem go potężnie i poszedłem sobie.Olać to.
buahaha...no 
 te Twoje podjescie zawsze mi poprawia humor :*
ale czy to do konca wlosy decyduja o tym? ^^

makijaz...makijaz...oby wytrzymal chociaz pol dnia w 35 st na cp...to tyle

heh to teraz juz wiem co te dziadki we mnei widza :Dpho3n1x pisze:bleh pamiętam jak kiedyś rano, idąc do szkoły przechodziłem koło takiego punktu w moim mieście, gdzie często siedzą ludzie i sprzedają np. truskawki. Idę sobie a tu nagle, bez ostrzeżenia pada w moją stronę (od jakiejś starszej babki, wyglądała na zaawansowaną 40) "Truskaweczkę?" - i do koleżanki "Słodziutki... jak cukiereczek". Myślałem że trupem padnę na miejscu. Od tamtego momentu postanowiłem ściąć
ale czy to do konca wlosy decyduja o tym? ^^
potrzebna by byla jakas specjalistkapho3n1x pisze:Nie wiem czy mi pasowały
makijaz...makijaz...oby wytrzymal chociaz pol dnia w 35 st na cp...to tyle
						Ciekawe ile jeszcze osób pomyślało,że to Twoje zdjęcieGarnet pisze:fajna kobitka,nie ma co Wink
Teraz i ja trafiłam na tę stronę:
http://sid4u.free.fr/BZone/JPop/MaliceM ... s/Mana.htm - jest i zdjęcie bez make up ^^
I jak panowie - ładniej wygląda w makijażu,czy bez?
ech..lol...i nie wiem czy brac to jako kompelement czy obelgeIvy pisze:Ciekawe ile jeszcze osób pomyślało,że to Twoje zdjęcie
o wlasnie,pamietam ja,zaomnialam dc do zakladekIvy pisze:Teraz i ja trafiłam na tę stronę:
do tego tez trzeba miec vide odpowiednia urode,ale jesli chodiz o nasz przyziemny swiatIvy pisze:I jak panowie - ładniej wygląda w makijażu,czy bez?
[ Dodano: Czw 28 Lip, 2005 02:29 ]
ta pierwsza fota tam
						Większość znajomych facetów puka się w głowę, jak mówię,że takie podkreślone kredką oczy mi się podobają ^^' Każdy dorzuca "Nie jestem gejem, żeby się malować.." geeez, jakby to miało świadczyć o orientacji seksualnej -_-Garnet pisze:ale jesli chodiz o nasz przyziemny swiat n to milo jak pan ma podkreslone oczeta kredka...dawniej mezczyzni kreslili kontur oka n
Z drugiej strony jak się popatrzy na Maleńczuka z makijażem na oczach.. T____T
- Nienormalny_PS2
 - Malboro