Czy garnet jest aniołkiem? - RESURRECTION XD
Moderator: Moderatorzy
- Go Go Yubari
- Ifrit 
przez niego mam uraz do rowerów, zniszczył moje dzieciństwo!wszystko przez dexa Twisted Evil na stos z nim Twisted Evil

nie wypowiadaj tego imieniaOn jest piekielnym wysłannikiem ... paali miasta i wsie, wyrzuca śmieci na chodnik, mówi z pełną buzią podczas jedzenia. Przez niego mam koszmary wpo nocach :D:Dboisz sie tarzana? n
wszelkiego rodzaju wyrob gumopodobne, figurki z pokemonami i piosenki pana modoa co jeszcze innego coat poleca?

pracowałem m. in. u Batmana, Lary Croft i Wojowniczych Żółwi Ninjaoj chyba quinie nei bedzie tak latwo odebrac zawodu n ale ten kamerdyner...hm...a masz jakies doswiadczenie? n

sprawa jzu w sadzie??coat pisze:przez niego mam uraz do rowerów, zniszczył moje dzieciństwo!
a moze jednak wystarczy sie przelamac i tarzan nie wyda sie taki zly?:)coat pisze:nie wypowiadaj tego imieniaOn jest piekielnym wysłannikiem ... paali miasta i wsie, wyrzuca śmieci na chodnik, mówi z pełną buzią podczas jedzenia. Przez niego mam koszmary wpo nocach
..oj nie moj gust..oj niedoobrze..niedobrze... ;]coat pisze:wszelkiego rodzaju wyrob gumopodobne, figurki z pokemonami i piosenki pana modo
taa...batmana ;] a moze to Ty byles tym pingwinem?coat pisze:pracowałem m. in. u Batmana, Lary Croft i Wojowniczych Żółwi Ninja
 ..lary..hmm..czyli rozumiem ze uiscili Cie w grze?
 ..lary..hmm..czyli rozumiem ze uiscili Cie w grze? 
< a me wyobrazala sobie Plaszcza jako jakiegos playboya

>
  >Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
						już była, ale od tamtego czasu nie wpuszczają mnie do sądusprawa jzu w sadzie??

no tak ... stara rada ... weź głęboki oddech i powtarzaj: "Tarzan nie istnieje, Tarzan nie istnieje ..."a moze jednak wystarczy sie przelamac i tarzan nie wyda sie taki zly?n
 muszę zacząć stosować taką metodę
 muszę zacząć stosować taką metodę 
Kochana ... to tylko wierzchołek góry lodowej, tego jest o wieeeeeeele więcej..oj nie moj gust..oj niedoobrze..niedobrze... ;]

u batmana? Szyłem mu kostiumy :D u lary? Grałaś może w 2 część? Tam był taki siwy służący, co go się dałow lodówce zamknąć ... Tak! C`est moi!taa...batmana ;] a moze to Ty byles tym pingwinem? Laughing ..lary..hmm..czyli rozumiem ze uiscili Cie w grze?

często jestem brany za takiego typka< a me wyobrazala sobie Plaszcza jako jakiegos playboya Cool Wink >
 ale to niue prawda, jestem słodki i wrażliwy, jak gepard :D
 ale to niue prawda, jestem słodki i wrażliwy, jak gepard :DSię pochwalę, że otwieram własny sklep. Będzie się nazywał Żuk. Serca klientów podbiję hasłem "Żuk, jeszcze taniej niż w Biedronce"
 (Żuk, ach Żuk)
 (Żuk, ach Żuk) 
cozes takiego niedobrego Towarzyszu uczynil?coat pisze:już była, ale od tamtego czasu nie wpuszczają mnie do sądu

no dokladnie tak jak danny z lsnienia...sam widziales jak tatusiowi to pomoglocoat pisze:no tak ... stara rada ... weź głęboki oddech i powtarzaj: "Tarzan nie istnieje, Tarzan nie istnieje ..." muszę zacząć stosować taką metodę

kochanacoat pisze:Kochana ... to tylko wierzchołek góry lodowej, tego jest o wieeeeeeele więcej
 no no ;] no to schodzimy z tej gory...
 no no ;] no to schodzimy z tej gory...  
 a tylko w meskiej modzie sie specjalizujesz? :Dcoat pisze:u batmana? Szyłem mu kostiumy
taa..dziadek nei tylko w tej czesci byl..przeparszam nie dziadek tylko Mr.Plaszczucoat pisze:u lary? Grałaś może w 2 część? Tam był taki siwy służący, co go się dałow lodówce zamknąć ... Tak! C`est moi!

taa..taki bedrooom guycoat pisze:często jestem brany za takiego typka ale to niue prawda, jestem słodki i wrażliwy, jak gepard

coat pisze:Się pochwalę, że otwieram własny sklep. Będzie się nazywał Żuk. Serca klientów podbiję hasłem "Żuk, jeszcze taniej niż w Biedronce" (Żuk, ach Żuk)

towar taki jak w biedronie czy jednak Coat postanowil siegnac po towary z wyzszej polki?
  towar taki jak w biedronie czy jednak Coat postanowil siegnac po towary z wyzszej polki? 
Kiri kiri kiri kiri kiri kiri!
						Udawałem, że jestem Williamem Wallecem i przemawiam do mojej armii (but they'll never take our FREEDOM!!), potem zacząłem śpiewać piosenki Euro Richie Richa, później odśpiewałem hymn USA po bułgarsku tańcząca jednocześńie "Asereje", a na końcu księżycowym krokiem udałem się na drzemkęGarnet pisze:cozes takiego niedobrego Towarzyszu uczynil?
 [/quote]
[/quote]Garnet nie istnieje, Garnet nie istnieje [żart, nie bij, nie bij]Garnet pisze:no dokladnie tak jak danny z lsnienia...sam widziales jak tatusiowi to pomoglo

Garnet pisze: kochanano no ;] no to schodzimy z tej gory...

coat poleca również, wszelkiego rodzaju artykuły skórzane (suknie a la Lulu, pasy, gorsety, etc.) no i oczywiście Kinder Surprisy

Oczywiście, że nie. Szyje również dla pań, ale tylko na specjalne zamówienia :DGarnet pisze: a tylko w meskiej modzie sie specjalizujesz? :D
No tak, ale uważam, że w 2 zagrałem najlepiejGarnet pisze:taa..dziadek nei tylko w tej czesci byl..przeparszam nie dziadek tylko Mr.Plaszczu

Garnet pisze: taa..taki bedrooom guy
w końcu nie bez kozery mam taki podpis
 Okazyjnie jestem też kitchen boy, Living room  guy
 Okazyjnie jestem też kitchen boy, Living room  guy 
Towar wywożony nielegalnie z Alexandrii i z okolic Zgorzelca :DGarnet pisze:
- 
				Dyzio
a skad wiesz ze to ja?Dyzio pisze:ja sobie dzisiaj skakałem po forach i stronach o RE i natrafiłem na coś ciekawego o Garnet heh
 ..no tak..;]
 ..no tak..;]heh..moje dane? no w sumie to jzu zadna nowosc
 ..i pomyslec ze na zjazd nie jadem
  ..i pomyslec ze na zjazd nie jadem   
 czlowiek demolka?coat pisze:Udawałem, że jestem Williamem Wallecem i przemawiam do mojej armii (but they'll never take our FREEDOM!!), potem zacząłem śpiewać piosenki Euro Richie Richa, później odśpiewałem hymn USA po bułgarsku tańcząca jednocześńie "Asereje", a na końcu księżycowym krokiem udałem się na drzemkę

jasne ze ja bic nei bedem przeciez od tego sa... ;]coat pisze:Garnet nie istnieje, Garnet nie istnieje [żart, nie bij, nie bij]
jednak na pagorku gorki leza lepsze rzeczycoat pisze:coat poleca również, wszelkiego rodzaju artykuły skórzane (suknie a la Lulu, pasy, gorsety, etc.) no i oczywiście Kinder Surprisy

i specjalnych osob?coat pisze:Oczywiście, że nie. Szyje również dla pań, ale tylko na specjalne zamówienia

ile Ci dali ? :Dcoat pisze:No tak, ale uważam, że w 2 zagrałem najlepiej
a moze nas wtajemniczysz czym zajmuje sie poszcegolny 'guy' ?:Dcoat pisze:w końcu nie bez kozery mam taki podpis Laughing Okazyjnie jestem też kitchen boy, Living room guy
taa..napewno z alexandrii...chcialbys :]coat pisze:Towar wywożony nielegalnie z Alexandrii i z okolic Zgorzelca n
						ja tylko chciałem zwrócić na siebię uwagę ... nikt mnie nie rozumieGarnet pisze:czlowiek demolka?

ech ... to ja już lepiej sam się zaatakujęGarnet pisze:jasne ze ja bic nei bedem przeciez od tego sa... ;]

Ocho! Widzę, że Jajka z niespodzianką Cię zainteresowałyGarnet pisze:jednak na pagorku gorki leza lepsze rzeczy

Specjalne osoby są po za wszelkimi normamiGarnet pisze:i specjalnych osob?
 :D
 :DStandardowe pytanie ... wszyscy zawsze tylko o pieniądzach ... A nikt nigdy nie zapyta, czy rozwinąłem się artystycznieGarnet pisze:ile Ci dali ? :D
 ... ... ... Wracając do gaży, na wczasy w Tarnobrzegu starczyło
 ... ... ... Wracając do gaży, na wczasy w Tarnobrzegu starczyło 
kitchen - jak sama nazwa wskazuje, kitchen boy zajmuje się wszelkimi sprawami, które dotyczną robót w ogródkuGarnet pisze:a moze nas wtajemniczysz czym zajmuje sie poszcegolny 'guy' ?:D

living room - funkcja pokoju gościnnego: przynieś kapcie,podaj gazatę, włącz telewizor, zaśiewaj coś ładnego, odkurz dywan, nakruj do stołu. Niestety, ten moduł jeszcze nie jest dopracowany i narazie jedynym językiem, który living room rozumie, jest język litewski.
Garnet pisze:taa..napewno z alexandrii...chcialbys :]
now iesz, a kiedy ostatni raz sprawdzałaś swoich celników?
 :DPssssst..... (whisper whisper) coat wiadomość z pierwszej ręki: Queen utrzymuje bliskie stosunki z celnikami - w końcu dużo podróżujecoat pisze:now iesz, a kiedy ostatni raz sprawdzałaś swoich celników

"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
						Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
nie był bym taki pewienSephiria pisze: Pssssst..... (whisper whisper) coat wiadomość z pierwszej ręki: Queen utrzymuje bliskie stosunki z celnikami - w końcu dużo podróżuje Laughing
 w ostatnim czasie siedzi całymi dniami na forach internetowych i ogląda w telewizji Idola
 w ostatnim czasie siedzi całymi dniami na forach internetowych i ogląda w telewizji Idola  Z Alexandryjskimi celnikami to ja już jestem po imieniu :D
 Z Alexandryjskimi celnikami to ja już jestem po imieniu :Da na mnei zwracaja uwage a tego nei chce...Coat po prostu spraw sobie odpowiedni ekwipunek i jzu bedziesz zauwazalnycoat pisze:ja tylko chciałem zwrócić na siebię uwagę ... nikt mnie nie rozumie

< zreszta ja w ogole nie wiem czy Ty Coat potzrebujesz zwracac na siebie uwage,chyba nikt nie omija wzrokiem takiego 'misiaczka'

>
 >coat pisze:ech ... to ja już lepiej sam się zaatakuję
 a szkoda bo myslalam ze sprawisz mi przyjemnosc ;]
 a szkoda bo myslalam ze sprawisz mi przyjemnosc ;]chodzi mi o te troche wyzej rzecz jasnacoat pisze:Ocho! Widzę, że Jajka z niespodzianką Cię zainteresowały

tj jakimi?:]coat pisze:Specjalne osoby są po za wszelkimi normami
w tarnobrzegucoat pisze:Standardowe pytanie ... wszyscy zawsze tylko o pieniądzach ... A nikt nigdy nie zapyta, czy rozwinąłem się artystycznie ... ... ... Wracając do gaży, na wczasy w Tarnobrzegu starczyło
 ...ech..tu u mnie zwyly pucybut wiecej zarobi
  ...ech..tu u mnie zwyly pucybut wiecej zarobi 
tak faktycznie..coat pisze:kitchen - jak sama nazwa wskazuje, kitchen boy zajmuje się wszelkimi sprawami, które dotyczną robót w ogródku

rotfl..czemu akurat litewski?coat pisze:living room - funkcja pokoju gościnnego: przynieś kapcie,podaj gazatę, włącz telewizor, zaśiewaj coś ładnego, odkurz dywan, nakruj do stołu. Niestety, ten moduł jeszcze nie jest dopracowany i narazie jedynym językiem, który living room rozumie, jest język litewski.
 ..nie pzreszkadza Ci ze te polecenia to jzu niemalze jak dla robota?
  ..nie pzreszkadza Ci ze te polecenia to jzu niemalze jak dla robota? 
ja ich tam osobsicie sprawdzac nei zamierzamcoat pisze:now iesz, a kiedy ostatni raz sprawdzałaś swoich celników?
 ...od tego sa odpowiednie inne osoby
 ...od tego sa odpowiednie inne osoby 
lol... teraz podrozuje jzu w inny sposob :]Sephiria pisze:Queen utrzymuje bliskie stosunki z celnikami - w końcu dużo podróżuje
zapomneiliscie o jedym ze kazda szanujaca sie i znana osoba musi miec sobowtora :]coat pisze:w ostatnim czasie siedzi całymi dniami na forach internetowych i ogląda w telewizji Idola Z Alexandryjskimi celnikami to ja już jestem po imieniu
..i watpie Coat abys byl po imieniu z celnikami...jakbys byl to bys jzu byl w piwnicy pode mna

chcialby :]Bonifacy_i_zdun pisze:a szczególnie z... Dojebonem
						W sumie racja. Coat, to zaiste bardzo charakterystyczny człowiek. Jestem przecież jedynym chłopakiem w mojej szkole, który nosi długie włosy, wąsy i pejsy :D a Ty Garnet, jak zwracasz na siebie uwagę? Dresik? Szklane oko? Papuga na ramieniu?Garnet pisze:a na mnei zwracaja uwage a tego nei chce...Coat po prostu spraw sobie odpowiedni ekwipunek i jzu bedziesz zauwazalny
< zreszta ja w ogole nie wiem czy Ty Coat potzrebujesz zwracac na siebie uwage,chyba nikt nie omija wzrokiem takiego 'misiaczka'
>

Lubisz bić innych ludzi?Garnet pisze:a szkoda bo myslalam ze sprawisz mi przyjemnosc ;]
 Zapisz się na box
 Zapisz się na box 
Lubisz gorsetyGarnet pisze: chodzi mi o te troche wyzej rzecz jasna
 Panowie, zwiększamy produkcję! :D
 Panowie, zwiększamy produkcję! :DGłówna zasady mówi, że wszystkie ubrania mają być żółte. Druga w kolejności, że każdy sweter musi mieć przynajmniej jednego kalmara na plecach.Garnet pisze:tj jakimi?:]
Garnet pisze:w tarnobrzegu...ech..tu u mnie zwyly pucybut wiecej zarobi
 To ile gili zarabia taki pucybut? (w ogóle co to za zawód, u mnie w Pile, to już od wieków takie zajęcia wykonują roboty i komputery
 To ile gili zarabia taki pucybut? (w ogóle co to za zawód, u mnie w Pile, to już od wieków takie zajęcia wykonują roboty i komputery  )
 ) faktycznie, faktycznie ... a prawie wszyscy się mylą wrrrrrrr ...Garnet pisze:tak faktycznie..
silnik litewski, szkielet z litewskiego chleba tostowego ... nie mogłem go przecież pozbawić języka przodków :D jak dla robota, bo to basic version. W wersji dla bardziej zaawansowanych technicznie są bardziej rozbudowane funkcje.Garnet pisze:rotfl..czemu akurat litewski?..nie pzreszkadza Ci ze te polecenia to jzu niemalze jak dla robota?

no właśnie, a oni to teraz moi najlepsi kumpleGarnet pisze:ja ich tam osobsicie sprawdzac nei zamierzam...od tego sa odpowiednie inne osoby

No właśnie! Nie bez kozery Alexandryjscy naukowcy wynaleźli lotnię, balon czy hulajnogęGarnet pisze:lol... teraz podrozuje jzu w inny sposob :]

Nie jesteś zazdrosna, że sobowtór zabiera Ci fanów?Garnet pisze:zapomneiliscie o jedym ze kazda szanujaca sie i znana osoba musi miec sobowtora :]
 :DNo to zajrzyj może do piwnicy ... Niespodzianka!Garnet pisze:..i watpie Coat abys byl po imieniu z celnikami...jakbys byl to bys jzu byl w piwnicy pode mna