Markfrompoland pisze:Czy klucz do Midgar można zdobyć też na trzecim kompakcie?
[ Dodano: Nie 04 Cze, 2006 09:36 ]
O, można. A na Krypcie jest, że "11. Jak znaleźć klucz do Midgar na CD 2?".
Bo można na drugim lub na trzecim - w przypadku CD 2 dopiero bo zabiciu Diamond Weapon
aserath pisze:Sephirio, zanim zadalam pytanie uwaga uwaga, przeczytalam poradnik 2 razy, naprawde. poza tym ze wiedzialam ze i tak dostane ochrzan za pytanie:-) chodzio mi przede wszystkim o to ktore chocobo musze miec zeby dotrzec do poszczegolnych miejsc - po prostu chocobo sa jedyna chyba ...ekhem sama nie wiem czym, no jakimis tam postaciami ktorych zupelnie nie trawie i wiedzac ktore musze miec moge teraz z twoim wydrukowanym przewodnikiem w reku zabierac sie do meczarni:-)
Aserath, ty mnie jeszcze złej nie widziałaś i całe twoje szczęście

. Bardzo istotne w tym zdaniu
aserath pisze:Następnym razem zamorduje ^^
były "
^^ ". Btw Jak można nie lubić Chocobo O.o A jak fajnie z koleżankami się śpiewa do tej muzyczki po kilku winach... yyyyy.... zapomniałam, że to nie quiz o nas samych ^^'. Myślę, że zmienisz zdanie po tym, jak zaczniesz obserwować efekty hodowli - każdego następnego kurczaka będziesz je jeszcze bardziej dopingować, a może nawet być nieco dumną z jego osiągnięć (jakby nie było to też twoje "dzieci"

)
aserath pisze:przed ff viii-o ile zgina mi w koncu te okropne paski na ekranie.
Z tym pytaniem lepiej zwróć się do pomocy technicznej. Ja z XP jestem średnia i jedyne co moge zasugerować to wymiana sterowników karty na starsze, reinstal bez wgrywania patchy, czy zmienianie trybu wyświetlania i takie inne sztuczki. Cyberfox będzie w stanie lepiej ci pomóc - ma w tym doświadczenie.