z tym, że dałeś klip GAM a nie MM. a sympatycznych piosenek mają całe zatrzęsienie, że wspomnę tylko o Summer Night Town, Suggoi Nakama, czy TOP!. zresztą wszystkie ich piosenki są sympatyczne!Gveir pisze:Morning Musume też da się słuchać, niedawno wrzuciłem bardzo sympatyczny teledysk na Kryptę - szkoda, że nie mają więcej tak sympatycznych piosenek, bo to jest nawet niezłe.
Dobra muzyka
Moderator: Moderatorzy
Polecam zespół Warmen. Niedawno poznałem tą świetną Power Metalową kapelę, na Last.fm i nie mogę się od nich oderwać. Ci co lubią Children Of Bodom na pewno poznają "pana od klawiszy" Janne Warmana. W tym zespole klawisze odgrywają dużą role, świetnie połączone z szybkimi gitarami czasami z wokalem czasami bez, dają efekt dzięki któremu "zakochałem" się w tym zespole. Zapraszam do posłuchania ich piosenek 

Welcome to these crazy times.
Ogólnie słucham najwięcej numetalu , ale nie pogardzę wszystkimi odmianami Rocka (oprócz pop rocka) i metalu . Zacząłem przygodę z takim rodzajem muzyki od Papy Roacha , którego ubóstwiam do dziś . Mogę polecić Time and Time again , Broken Home , Tightrope , Last Resort , Infest . Potem (to nie oryginalne ale co tam) Linkin Park . Długo się przekonywałem do Nich i też uważałem , że jak ktoś jest sławny to jest głupi... Mimo to Linkin mnie trafił . Ulubione piosenki to : With You (absolutny hit) , Place for my head , From the inside , Crawling i One step closer . Potem Rammstein : Otherworld , Rosenrot , Feuer Frei , Seemann , Sonne . Kolejnym zespołem , który mnie ciekawi jest POD : Will You , Boom :D , Goodbye for now .Yunalesca pisze:wpadnie mi w ucho tez Papa Roach i POD
Na deserek dodam :
Dream Evil - In flames You burn
Three Doors Down - Superman Kryptonite
Nigdy nie ufaj dziewicy w kaloszach :D
Nie wiem co ma w sobie final fantasy , ale zakochałem się w tej grze.
Nie wiem co ma w sobie final fantasy , ale zakochałem się w tej grze.
Polecam kolejne kawałki: Youth of the Nation, Anything Right, Masterpiece Conspiracy, Mesenjah, Hollywood, Satelite, Freedom Fighters, Asthma.Syriusz15 pisze:olejnym zespołem , który mnie ciekawi jest POD : Will You , Boom :D , Goodbye for now .
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
no to ja sie jeszcze dorzucę z 'the real thing'- podSephiria pisze:Polecam kolejne kawałki: Youth of the Nation, Anything Right, Masterpiece Conspiracy, Mesenjah, Hollywood, Satelite, Freedom Fighters, Asthma.
[ Dodano: Sro 17 Sty, 2007 11:05 ]
zgadzam się ale nie do końca do mi jeszcze podpasiła płytka 'love metal' ale ta 'dark light' to według mnie dno jak na hima. No a co do tego ze z metalu zrobiło sie niewiadomo co to troche w tym racji ale to w koncu nie jest zwykły metal ale love metal :D szacuneczekSogetsu pisze: Potem zaczęli się psuć. z metalu zrobiło się niewiadomo co.

http://www.gazetawyborcza.pl/1,76842,3868792.html Mdleć, odkładać pieniądze, czy z góry przygotować się na zdementowanie tej plotki? Nie jestem pewna czy podobne info juz sie na krypcie nie pojawilo- wie ktoś...cokolwiek? :D
Taaaa ...tez już widziałam o tym informacje na necie *_______________________*
ale na ile to jest prawdziwe to nie wiadomo, ale kto wie
ale na ile to jest prawdziwe to nie wiadomo, ale kto wie

&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
Dobrze prawisz - ale z tego co słyszałem nie mają być tylko supportem, a jest to koncert dwóch wykonawców, przy czym cena biletu zostaje ta sama - jadę, nic mnie nie odciągnie :] Czesia i ekipę trzeba zobaczyć na żywo ^^Jaco pisze:phi... mnie bardziej interesuje zespół supportujący na tymże koncercie... LP :] a Chorzów niedaleko
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
That seize and hold the wind...