Dobra muzyka

Nie ważne czy Hip Hop, Techno, Dance, Gotyk albo Metal, czy muzyka klasyczna, tu gra muzyka. :D

Moderator: Moderatorzy

Jaki typ muzyki lubisz?

Pop
7
4%
R'n'B
1
1%
Techno
11
6%
Rock(Punk, Classic, Gothic)
64
37%
Metal(Trash, Speed, Heavy, Black,Progresiv itd)
47
27%
Nu-Metal
7
4%
Jazz
3
2%
Reggae
6
3%
Klasyczna(Mozart, Bethoven, Bach, Liszt, Chopin, Czajkowski, itd)
11
6%
Hip Hop/ Rap
15
9%

Liczba głosów: 172

Sogetsu
Malboro
Malboro

Post autor: Sogetsu »

Gveir pisze:Morning Musume też da się słuchać, niedawno wrzuciłem bardzo sympatyczny teledysk na Kryptę - szkoda, że nie mają więcej tak sympatycznych piosenek, bo to jest nawet niezłe.
z tym, że dałeś klip GAM a nie MM. a sympatycznych piosenek mają całe zatrzęsienie, że wspomnę tylko o Summer Night Town, Suggoi Nakama, czy TOP!. zresztą wszystkie ich piosenki są sympatyczne!
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Hmm... Coś musiał mi się leciutko pokiełbasić ^^" Ale MM też da się słuchać, jak już mówiłem, są sympatyczne i nie grożą uszkodzeniem mózgu w razie przesłuchania, jak to czasem bywa :wink:
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
KAIN
Kupo!
Kupo!

Post autor: KAIN »

Polecam zespół Warmen. Niedawno poznałem tą świetną Power Metalową kapelę, na Last.fm i nie mogę się od nich oderwać. Ci co lubią Children Of Bodom na pewno poznają "pana od klawiszy" Janne Warmana. W tym zespole klawisze odgrywają dużą role, świetnie połączone z szybkimi gitarami czasami z wokalem czasami bez, dają efekt dzięki któremu "zakochałem" się w tym zespole. Zapraszam do posłuchania ich piosenek :)
Welcome to these crazy times.
Yunalesca

Post autor: Yunalesca »

A ja ostatnio mecze cala dyskografie HIMa i System Of A Down :twisted: . Cyasami wpadnie mi w ucho tez Papa Roach i POD. :P
Sogetsu
Malboro
Malboro

Post autor: Sogetsu »

Yunalesca pisze:HIM
dziś trudno mi uwierzyć, że kiedyś tego słuchałem. w sumie to najbardziej podobały mi się ich pierwsze dwie płyty: Greatest Love Songs vol. 666 i Razorblade Romance. Potem zaczęli się psuć. z metalu zrobiło się niewiadomo co.
Awatar użytkownika
Syriusz15
Kupo!
Kupo!

Post autor: Syriusz15 »

Yunalesca pisze:wpadnie mi w ucho tez Papa Roach i POD
Ogólnie słucham najwięcej numetalu , ale nie pogardzę wszystkimi odmianami Rocka (oprócz pop rocka) i metalu . Zacząłem przygodę z takim rodzajem muzyki od Papy Roacha , którego ubóstwiam do dziś . Mogę polecić Time and Time again , Broken Home , Tightrope , Last Resort , Infest . Potem (to nie oryginalne ale co tam) Linkin Park . Długo się przekonywałem do Nich i też uważałem , że jak ktoś jest sławny to jest głupi... Mimo to Linkin mnie trafił . Ulubione piosenki to : With You (absolutny hit) , Place for my head , From the inside , Crawling i One step closer . Potem Rammstein : Otherworld , Rosenrot , Feuer Frei , Seemann , Sonne . Kolejnym zespołem , który mnie ciekawi jest POD : Will You , Boom :D , Goodbye for now .
Na deserek dodam :
Dream Evil - In flames You burn
Three Doors Down - Superman Kryptonite
Nigdy nie ufaj dziewicy w kaloszach :D
Nie wiem co ma w sobie final fantasy , ale zakochałem się w tej grze.
Awatar użytkownika
Sephiria
Administrator
Administrator

Post autor: Sephiria »

Syriusz15 pisze:olejnym zespołem , który mnie ciekawi jest POD : Will You , Boom :D , Goodbye for now .
Polecam kolejne kawałki: Youth of the Nation, Anything Right, Masterpiece Conspiracy, Mesenjah, Hollywood, Satelite, Freedom Fighters, Asthma.
"Mój świat się składa ze mnie,
Bo żyję tutaj sam
To moje przeznaczenie
Tu tylko ja i tylko ja"
(IRA - Wyspa ego)
Awatar użytkownika
Cthulhu
Kupo!
Kupo!

Post autor: Cthulhu »

Do wyżej wymienionych dorzuciłbym jeszcze kawałki Alive i Sleeping Awake (OST Matrix Reloaded).
Nie jest umarłym ten, który może spoczywać wiekami
Nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami.
[center]H. P. Lovecraft[/center]
Yunalesca

Post autor: Yunalesca »

Sephiria pisze:Polecam kolejne kawałki: Youth of the Nation, Anything Right, Masterpiece Conspiracy, Mesenjah, Hollywood, Satelite, Freedom Fighters, Asthma.
no to ja sie jeszcze dorzucę z 'the real thing'- pod

[ Dodano: Sro 17 Sty, 2007 11:05 ]
Sogetsu pisze: Potem zaczęli się psuć. z metalu zrobiło się niewiadomo co.
zgadzam się ale nie do końca do mi jeszcze podpasiła płytka 'love metal' ale ta 'dark light' to według mnie dno jak na hima. No a co do tego ze z metalu zrobiło sie niewiadomo co to troche w tym racji ale to w koncu nie jest zwykły metal ale love metal :D szacuneczek :)
Awatar użytkownika
Ivy
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post autor: Ivy »

http://www.gazetawyborcza.pl/1,76842,3868792.html Mdleć, odkładać pieniądze, czy z góry przygotować się na zdementowanie tej plotki? Nie jestem pewna czy podobne info juz sie na krypcie nie pojawilo- wie ktoś...cokolwiek? :D
Awatar użytkownika
Ireth
Malboro
Malboro

Post autor: Ireth »

Taaaa ...tez już widziałam o tym informacje na necie *_______________________*

ale na ile to jest prawdziwe to nie wiadomo, ale kto wie :P
&. - > kropek na rollercasterze
A. - > kropek na wieży Eiffla
+. - > kropek z procesją
|.| - > kropek w toi-toi'u ( by Cierń)
Oo. - > kropek uciekający przed lawiną ( by Cierń)
Awatar użytkownika
KAIN
Kupo!
Kupo!

Jeżeli to prawda to trzeba zacząć zbierać kasę fajne koncerty się szykują ^^ Red Hot Chili Peppers i Pearl Jam w Polsce hmmm... fajnie by było :)
Awatar użytkownika
Jaco
Dark Flan
Dark Flan

Post autor: Jaco »

KAIN pisze:Pearl Jam
phi... mnie bardziej interesuje zespół supportujący na tymże koncercie... LP :] a Chorzów niedaleko XD
Awatar użytkownika
Gveir
Moderator
Moderator

Post autor: Gveir »

Jaco pisze:phi... mnie bardziej interesuje zespół supportujący na tymże koncercie... LP :] a Chorzów niedaleko XD
Dobrze prawisz - ale z tego co słyszałem nie mają być tylko supportem, a jest to koncert dwóch wykonawców, przy czym cena biletu zostaje ta sama - jadę, nic mnie nie odciągnie :] Czesia i ekipę trzeba zobaczyć na żywo ^^
We are the outstretched fingers,
That seize and hold the wind...
Awatar użytkownika
KAIN
Kupo!
Kupo!

Jaco pisze:LP :]
phi.. a mnie bardziej interesuje Pearl Jam :P , tylko nie ma kasy bo na Red Hotów mam zamiar się wybrać
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka”